İnfo saşe kullanıp hamile kalan varmı Lütfen yardımcı olun 🙏

nnazzl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2022
4
2
26
Merhaba arkadaşlar ben 6 ay önce ameliyat oldum tüplerim yapışıkmış doktor 6 aya kadar doğal yollarla hamile kalabileceğimi söyledi ama bu arada başka doktora gittim o da bana tüplerimin de yapışık olduğunu tüp bebekten başka şansımın olmadığını söyledi info şase diye bir toz ilaç verdi bunu kullan faydasını görürsün bununla da hamile kalma ihtimalin var dedi bu ay kullanmaya başladım adetime 10 gün kala kahverengi bir akıntı gördüm sürekli kasık ve bel ağrım oldu bugün 3. Günüm adetim gecikti dün erken gebelik testi yaptım negatif kasıklarım hala ağrıyor sizce hamile miyim 😔🙏

En iyi cevap
Merhaba arkadaşlar ben 6 ay önce ameliyat oldum tüplerim yapışıkmış doktor 6 aya kadar doğal yollarla hamile kalabileceğimi söyledi ama bu arada başka doktora gittim o da bana tüplerimin de yapışık olduğunu tüp bebekten başka şansımın olmadığını söyledi info şase diye bir toz ilaç verdi bunu kullan faydasını görürsün bununla da hamile kalma ihtimalin var dedi bu ay kullanmaya başladım adetime 10 gün kala kahverengi bir akıntı gördüm sürekli kasık ve bel ağrım oldu bugün 3. Günüm adetim gecikti dün erken gebelik testi yaptım negatif kasıklarım hala ağrıyor sizce hamile miyim 😔🙏
Hamilelik belirtileri için de yardımcı olur musunuz
Hamilelik belirtileri için de yardımcı olur musunuz

En iyi cevap
Bir kutu bitene kadar düzenli bir şekilde içtim ama maalesef adet oldum O ay bu ay inofolic combi kullandım ikinci paketimdeyim bunun Adetim 9 gün gecikti ama hala Ortada bir şey yok şu an 2 hafta önce aşırı şekilde bel ağrım vardı bende de polikistik over var İnşallah siz de işe yarar

Info şase ile gebe kalabildinizmi banada doktorum verdi info ilacını insaalh faydası oluyodur
Otobüse ne kadar düzenli şekilde içtim ama o işe yaramadı bende maalesef bu ay inofolic Combi kullandım ve ikinci kutuya geçtim bu İlaçta Adetim 10 gün gecikti test yaptım evde negatif çıkıyor anlamış değilim piko var bende de

Otobüse ne kadar düzenli şekilde içtim ama o işe yaramadı bende maalesef bu ay inofolic Combi kullandım ve ikinci kutuya geçtim bu İlaçta Adetim 10 gün gecikti test yaptım evde negatif çıkıyor anlamış değilim piko var bende de
İnofolic pkolar için daha faydalymiş insaalh şifa olur gönlünce olsun yengemde pko vardı 6 ci bebege hamile 😄 Allah isterse verir zamanı var herşeyin kafana takma

İnofolic pkolar için daha faydalymiş insaalh şifa olur gönlünce olsun yengemde pko vardı 6 ci bebege hamile 😄 Allah isterse verir zamanı var herşeyin kafana takma
Maşallah yengenize Büyük cesaret Rabbim olmayanlara da versin inşallah kafama takmamaya çalışıyorum ama insan ister istemez en ufak bir detayda acaba mı diyor her şey normalmiş gibi davranmaya çalışıyorum ama insan için de o heyecan duygusu bir başka oluyor

Bende pko luyum 8 yıldır hiç adet olmuyorum ne iğne ne ilaç etki etmiyor. 6 yıldır evliyim bebek istiyorum ama her doktor adet olman lazım dedi. İlk defa doktorum info verdi ve ben 8 yıl aradan sonra ilk defa adet oldum. Şimdi 2.kutuya başladım inşallah bende hamiş olurum. Ama bu ay da hamiş olmazsam inşallah adet olurum. Çünki çok özlemişim adet olmayı daha yaşım 30. Bence info kesinlikle pko ilacı

X