Çok geçmiş olsun, bizde ilk ben ve eşim olduk sonra arkadasından yavrum oğlum oldu kızımda herhangi bir senptom yok korkuyorum onada geçmesin daha küçük diye ayırdık odaları falan bide korum amaçlı onada içir dedi doktorumuz enfluviri inşallah geçmeden ona da atlatırız süreci teşekkür ederim cevabınız için, 7 aylık bebeğinizde kaç gün sürdü peki?Merhaba, ben olmuştum maalesef 7 aylık bebeğim var ona da geçti, bende bebeğime kullanmak durumda kaldım daha kötüye gitmeden iyileşti çok şükür
Maalesef antibiyotik ve enfluvir birlikte kullanmak durumunda kaldım, ikisini kullanınca 5 6 günde biraz daha düzelmişti, en azından daha fazla ilerlemesini önledi ilaçlar. Sizde başlayın kullanmaya ki küçükler biraz daha ağır atlatıyor en azından önlem almış olursunuz inşallah hemen iyileşirler. Çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun, bizde ilk ben ve eşim olduk sonra arkadasından yavrum oğlum oldu kızımda herhangi bir senptom yok korkuyorum onada geçmesin daha küçük diye ayırdık odaları falan bide korum amaçlı onada içir dedi doktorumuz enfluviri inşallah geçmeden ona da atlatırız süreci teşekkür ederim cevabınız için, 7 aylık bebeğinizde kaç gün sürdü peki?
Bende şuan oğluma öyle antibiyotik ve enfluvir aynı anda kullanıyorum ama kızıma sadece enfluvir verin dedi belirtisi olmadığıMaalesef antibiyotik ve enfluvir birlikte kullanmak durumunda kaldım, ikisini kullanınca 5 6 günde biraz daha düzelmişti, en azından daha fazla ilerlemesini önledi ilaçlar. Sizde başlayın kullanmaya ki küçükler biraz daha ağır atlatıyor en azından önlem almış olursunuz inşallah hemen iyileşirler. Çok geçmiş olsun
Geçmis olsun doktorunuzun dediğini yapın. Kardeşler aynı odada olmasın sizde bol bol ellerinizi yıkayın istemeden büyügün agzini yüzünü silip bebegi kucaginiza alabilirsiniz. İki cocugunda bolca burun temizligini unutmayin bu cok cok önemli. Özellikle kucugun gunde 2 kez temizleyin virüs once oraya yapisiyor cünkü. Portakal suyu sıkın ikisininde verin elleeine içsinler ara ögün olarak verin ama kahvaltida vermeyin. Evi soguk demeden negatif basinc ile havalandirin 3-4 gun dikkat etseniz bulaş riski bayagi gecer zatenMerhaba hanımlar 6 yaşındaki oğlum influenza oldu. Dün gece birden yükselen ateş sıtma şikayeti ile dr gittik sonuç influenza. Dr enfluvir verdi bugün başladık öksürük mide bulantısıda var. Tahmini ne zaman geçer? Birde evde 1.5 yaş bebeğim var onada geçmemesi adına günde bir kez kilosuna göre onada vermemi söyledi. Yaşayanınız varmı? Küçüğe geçmeden geçer gidermi bu hastalkk?
Teşekkürler, inşallah bulaşmadan atlatırızGeçmis olsun doktorunuzun dediğini yapın. Kardeşler aynı odada olmasın sizde bol bol ellerinizi yıkayın istemeden büyügün agzini yüzünü silip bebegi kucaginiza alabilirsiniz. İki cocugunda bolca burun temizligini unutmayin bu cok cok önemli. Özellikle kucugun gunde 2 kez temizleyin virüs once oraya yapisiyor cünkü. Portakal suyu sıkın ikisininde verin elleeine içsinler ara ögün olarak verin ama kahvaltida vermeyin. Evi soguk demeden negatif basinc ile havalandirin 3-4 gun dikkat etseniz bulaş riski bayagi gecer zaten
Merhaba hanımlar 6 yaşındaki oğlum influenza oldu. Dün gece birden yükselen ateş sıtma şikayeti ile dr gittik sonuç influenza. Dr enfluvir verdi bugün başladık öksürük mide bulantısıda var. Tahmini ne zaman geçer? Birde evde 1.5 yaş bebeğim var onada geçmemesi adına günde bir kez kilosuna göre onada vermemi söyledi. Yaşayanınız varmı? Küçüğe geçmeden geçer gidermi bu hastalkk?
Kaç gün olduAynı durumdayız. Kızım 3 yaşında ateşi düşmüyor... Acile gitsem yatış mı istesem
Maalesef bulaştı onada anneme yolladım ordayken hastalanmış geri aldık. Şuan oda aynı semptomları gösteriyorKucuge annane-babane falan bakabilir mi acaba bir kac gun? Hani imkan varsa cocuk ortamdan uzaklastirilsin ilac kullanmasin diye dusundum ama
gecmis olsun. Allah size guc kuvvet versin.Maalesef bulaştı onada anneme yolladım ordayken hastalanmış geri aldık. Şuan oda aynı semptomları gösteriyor
Cuma gününden bu yana ateşli... Bugün pazar... Hatta şu an evde herkes ateşli...Kaç gün oldu
Bizde öyleydik bugün bitti ateş ama burun tıkanıklkğı öksürük devam ediyor.Cuma gününden bu yana ateşli... Bugün pazar... Hatta şu an evde herkes ateşli...
Başka bir mikrop kapmış olabilir ama aynı hastalığı 15 gün sonra birdaha olmaz bence bağışıklık kazanmıştır ona, bu farklı birşeydirGeçmiş olsun bizde 15 gun önce olmuştuk ama bu gün yine oğlumun atesi bı çıktı calpol verdim dustu okula gidiyor , bir daha kapmış ola bilir mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?