• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

:nazar::emir_bebek: Bismilllahirrahmanirrahimmm :nazar::emir_bebek:
ALLAH’ım ! Bu Mübɑrek Cumɑ Günü Hürmetine,Bizi Sevdiğin Kullɑr ɑrɑsınɑ kɑt ..
Bizi Çok Sɑbreden,Çok Şükreden Kullɑrındɑn eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Rɑzı Olɑcɑğın işlerle ɑmellerle Geçsin ..
Sıhhɑt ve Afiyette Dɑim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bɑğışlɑ ..
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
:16::16:Aminnnnnn :16::16:

:16: :13::29: :38: :16::64::123::123: :38:
___________İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii____________

İsim **************** bat ********************** durum

1.)nrycck25 ***** :52: ******* ilk 1. hamişimizz :49:
2).hayyee ****** :52: ******* 2.hamişimizz :49:
3.)Brownim ******* :52: ******* 3. hamişimizz :49:
4.) isyaann ****** :52: ******* 4. hamişimizz :49:
5.)edebineedebine **** :52: **** 5. hamisimizz :49:
6.) hatibiiii ****** :52: ******* 6. hamisimizz :49:
7.)CrystalDoll ****** :52: ******* 7.hamisimiz :49:
8.)sadiye20 ******* :52: ******* 8.hamişimiz :49:
9.) blackcinder ****** :52: ******* 9.hamişimizz :49:
10.) 33meleğim 33 ****** :52: **** 10.hamişimiz :49:
11.) volimm ******* :52: ******** 11.hamişimiz :49:
12.)hicran4242 ******* :52: ****** 12.hamişimiz :49:
13.) liili 88 ****** :52: ******** 13.hamişimiz :49:

14.) pınar45 ******* :52: ********* 14.hamişimiz :49:

15.)sewda 22 ****** :52: ******** 15 .hamişimiz :49:
16.) nurdamla ****** :52: ******** 16 .hamişimiz :49:

♥♥♥ ♡♡♡♥♥♥ ♡♡♡♥♥♥ ♡♡♡♥♥♥ ♡♡♡♥♥♥

twetyy23 ******* :16: ******* 1 haziran beklemede
Eses07******* :16: ******* 6 haziran beklemede
agustos72 **** :16: ***** 7 haziran beklemede
umutttt ****** :16: ******* 8 haziran beklemede
mrtly ****** :16: ******* 11 haziranı beklemede
Spawns ****** :16: ******* 13 haziran beklemede
hanife81 ****** :16: ******* 13 haziran beklemede
duaam ****** :16: ******* 13 haziran beklemede
amasias ****** :16: ******* 15 haziran beklemede
Nargazeli ***** :16: ******* 16 haziran beklemede
Bonesera ******** :16: ********** 16 haziran beklemede
Cemrecinar **** :16: ***** 16 haziran beklemede
sykapusuz ********* :16: **** 16 haziran beklemede
Fatima_fth **** :16: ****** 17 haziran beklemede
lilitiy ******** :16: ***** 17 haziran beklemede
sernes2011 ****** :16: ***** 17 haziran beklemede
bestla ******* :16: ******* 18 haziran beklemede
brsn61 *******:16: ******* 19 haziran beklemede
selinda ******:16: ******** 20 haziran beklemede
duacicegi ****** :16: ***** 20 haziran beklemede
semus06 ****** :16: ***** 22 haziran beklemede
kardelennnn ****** :16: ***** 23 haziran beklemede
luckystar_34 ***** :16: **** 24 haziran beklemede
shibjiy ****** :16: ***** 25 haziran beklemede
gozdegull ****** :16: ***** 26 haziran beklemede
cemrekara ****** :16: ***** 28 haziran beklemede
zelis82 ******** :16: ******* 29 haziran bekleme
benimaskpastam *** :16: *** 1 temmuz beklemede
nur16 ****** :16: ******* 1 temmuz beklemede
Elaaaam ****** :16: ******* 6 temmuz beklemede
Vitae ****** :16: ******* 6 temmuz beklemede
scarfaceislove ***** :16: ****** 7 temmuz beklemede
erciyees ****** :16: ******* 7 temmuz beklemede
Bukili ****** :16: ******* 10 temmuz beklemede
ebe88 ******* :16: ******* umutla beklemede
anotomi ******* :16: ***** umutla beklemedee
Krizantem ****** :16: ******** umutla beklemede
Bitirimm ******* :16: ***** umutla beklemede
Sevva7 ******* :16: ******* umutla beklemede

:49: inşallahh listemiz uğurlu gelir de,bu ay hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilirler :16:

Sağol canım :) Kişi sayısı kadar mı yasin okuyorsunuz yoksa 41 olarak mı belirlediniz

insallah bebissiz göbis kalmicak listemizde aminn :) :9::9::9:
41 yasin okuylım dedim ya kalabalığız hemen okunur die , kızlar topiğe uğramadılar ondan hmemen artmadı :31:
okurum ben kendim simdi 5 dk da 5 taneee :38::38: hamdolsun , dualarımız kabul olsun insallahhhhhh :55:

kızlar merhaba ben de uzun zamandır kk dayım ama bir süredir girmiyordum. sormak istediğim şey benim başarısız 2 aşılama ve 2 tüp bebek denemem var. doktorum marttadki son denemede olmayınca nisan da probe küretaj işlemi önerdi nisanda reglimi günümde gördüm ama nisan da yaptıramadık bu ay yaptıracaktım reglimi bekliyordum 8-9 u gibi olması gerekirken hala adet olmadım uzun süredir cocuk istediğimiz ve cok hayal kırıklığına uğradıgımız için alıştık umutlanmak ıstemıyoruz ama normal mi sizce bunca gün gecikmesi nolur acil cevap verin !!!

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..
Tüm hamilelere hayırlı doğumlar, ve hamile kalmak isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim. Amin. :16::16::16:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

benimle aynı dertte olanlar buyrunnn :10::10::10:
o bebek bu göbişe girecek inşallahhh :16::16::16:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :49::49::49: :55::55::55:

Hayırlı Evlat İçin Okunacak Dua

”Vellezine yekulune; rabbena heb lena min ezvacina ve zürriyyatina kurrete ayünin vecalna lil muttekine immama”

Anlamı: Ve şöyle niyaz ederler; ey keremi bol rabbimiz bize gözümüzün gönlümüzün süruru olan temiz eşler ve nesiller ihsan eyle takva sahiplerine bizi önder eyle..

:72:Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.

*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.

*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.

:39::39::39::55::55::55::36::36::36::36::24::24::24::24::24::10::10::21::21::21::72:

insallah bebissiz göbis kalmicak listemizde aminn :) :9::9::9:
41 yasin okuylım dedim ya kalabalığız hemen okunur die , kızlar topiğe uğramadılar ondan hmemen artmadı :31:
okurum ben kendim simdi 5 dk da 5 taneee :38::38: hamdolsun , dualarımız kabul olsun insallahhhhhh :55:

Bu topiği çok sevdim ben :) İnşallah kalmaz canım Allah bugünün ve kandil gecesinin hürmetine dualarımızı kabul eder. işyerinde olmasam ben de okurdum hemen 41 tamamlardık elbirliği ile :)

kızlar merhaba ben de uzun zamandır kk dayım ama bir süredir girmiyordum. sormak istediğim şey benim başarısız 2 aşılama ve 2 tüp bebek denemem var. doktorum marttadki son denemede olmayınca nisan da probe küretaj işlemi önerdi nisanda reglimi günümde gördüm ama nisan da yaptıramadık bu ay yaptıracaktım reglimi bekliyordum 8-9 u gibi olması gerekirken hala adet olmadım uzun süredir cocuk istediğimiz ve cok hayal kırıklığına uğradıgımız için alıştık umutlanmak ıstemıyoruz ama normal mi sizce bunca gün gecikmesi nolur acil cevap verin !!!

hiç bilmiyorum ki o dediğin probe küretaj nedir :44::27:

Kûn Fe Yekûn.

' Ol der ve olur! '...
Sözün bittiği yerdir ve kalemler durur.
Azametinin tescilidir, satırlar kırılır, dökülür...

Kun...Sözün başladığı yerdir! Kalbimden geçenlerin kağıda vurduğu, kalemimin lafzın haykırışa başladığı yerdir.
' Ol der ve olur! ' ya her şey...Kelamıma 'ol' dediği yerdir...

Bütün yasakların yasak olduğu, lafzının kelimelere büründüğü, her şeyin O'nun olduğu yerdir Kun! 'Olma'nın sorumluluğunu taşımaya başladığım an...Var oluşumun sebeb-i ziyaretini tefekkür ettiğim zamandır...Ve uçsuz
bucaksız düşüncelerimi dizginleyemeye çalıştığım, gözümün yaşını kelamımla sildiğim, semanın güzelliğinde O'nu fark
edip de korkumu dindirdiğim yerdir Kun

' Ol der ve olur! ' ya, gem vurulamayan hissiyatın yaratılışı da vuku bulur! Kun...O'nun 'ol' busesi...Hazin namelerini
arza indirdiği vakit yaşlarımla yanaklarımdan öptüğü busesi...Benim yerimdir...Evvelim, ahirim, ezelim, ebedimdir...

Kun!...

Bu topiği çok sevdim ben :) İnşallah kalmaz canım Allah bugünün ve kandil gecesinin hürmetine dualarımızı kabul eder. işyerinde olmasam ben de okurdum hemen 41 tamamlardık elbirliği ile :)

olsun kuzum düşünmen yeterli .. okurum ben simdi ezbere biliorum .. :54::54::54::54::54:
ne iş yapıorsun kuzum. calısmak en güzeli ya zmn geciyor + para kazanıyorsun .. :15::15:

hiç bilmiyorum ki o dediğin probe küretaj nedir :44::27:

aslında teşhis için kullanılan bir kürtaj işlemi ancak rahmin yenilenmesi gebe kalmak için daha uygun hale gelebilmesi içinde kullanılıyormus. Ama benım sorum bu değil hala adet olmadım tüp bebek sonrası boyle gecıkme normalmi ılk denememde hıc gecıkmem olmadı bu ıkıncıydı ve denemeden sonrakı ay reglımı gununde gordum bu ay 8ınde olmam gerekırken olmadım hala :(

aslında teşhis için kullanılan bir kürtaj işlemi ancak rahmin yenilenmesi gebe kalmak için daha uygun hale gelebilmesi içinde kullanılıyormus. Ama benım sorum bu değil hala adet olmadım tüp bebek sonrası boyle gecıkme normalmi ılk denememde hıc gecıkmem olmadı bu ıkıncıydı ve denemeden sonrakı ay reglımı gununde gordum bu ay 8ınde olmam gerekırken olmadım hala :(

bi test yapsan yada kan versen ..
:52::52::52:

olsun kuzum düşünmen yeterli .. okurum ben simdi ezbere biliorum .. :54::54::54::54::54:
ne iş yapıorsun kuzum. calısmak en güzeli ya zmn geciyor + para kazanıyorsun .. :15::15:

Maşallah canım ezbere biliyorsun :16: Mali müşavirim ben canım pek sevdiğim iş değil ama çalışıyoruz işte:) Bende bazen evde olmak en iyisi diyorum kafam rahat olur diyorum ama para kazanma konusunda haklısın:1:

мєℓєğιм gєℓ αятıк αηηєммм

$20130916_141029.webp$20130916_141029.webp
$20130916_141029.webp$20130916_141029.webp

Maşallah canım ezbere biliyorsun :16: Mali müşavirim ben canım pek sevdiğim iş değil ama çalışıyoruz işte:) Bende bazen evde olmak en iyisi diyorum kafam rahat olur diyorum ama para kazanma konusunda haklısın:1:

evdede sıkılıyo insan ya .. :24:
ben bekarken çalışıyordum ön muhasebe .. :15:
evleneli çalışmıyorum .. iki gez iki net zmn gecio .. :6:

umutlanmak ıstemıyorum simdi kan veririrm aksama yada yarına olur kahrolurum p.tesine kadar bekleme taraftarıyım ama bılmıyorum

o zmn biraz daha bekle cnm .. hayırlısı ile dua et bolbol ...:38:
insallah bebislerimiz gelir .. kac yasındasın ? kac yıllık evlsiin cnm nerden ? :7:

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..
Tüm hamilelere hayırlı doğumlar, ve hamile kalmak isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim. Amin. :16::16::16:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

benimle aynı dertte olanlar buyrunnn :10::10::10:
o bebek bu göbişe girecek inşallahhh :16::16::16:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :49::49::49: :55::55::55:

Hayırlı Evlat İçin Okunacak Dua

”Vellezine yekulune; rabbena heb lena min ezvacina ve zürriyyatina kurrete ayünin vecalna lil muttekine immama”

Anlamı: Ve şöyle niyaz ederler; ey keremi bol rabbimiz bize gözümüzün gönlümüzün süruru olan temiz eşler ve nesiller ihsan eyle takva sahiplerine bizi önder eyle..

:72:Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.

*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.

*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.

:39::39::39::55::55::55::36::36::36::36::24::24::24::24::24::10::10::21::21::21::72:

evdede sıkılıyo insan ya .. :24:
ben bekarken çalışıyordum ön muhasebe .. :15:
evleneli çalışmıyorum .. iki gez iki net zmn gecio .. :6:

Evet evde de sıkılırsın ama bazen burasıda hiç çekilmiyor tüm gün sandalye üstünde otur otur sıkılıyorum ama mecbur çalışıyoruz artık :) Bu arada eşimde problem vardı o yüzden sanırım olmuyor doktor bendende rahim filmi istedi ptesi çektircem inşallah sen çektirdin mi tatlım

o zmn biraz daha bekle cnm .. Hayırlısı ile dua et bolbol ...:38:
Insallah bebislerimiz gelir .. Kac yasındasın ? Kac yıllık evlsiin cnm nerden ? :7:

istanbuldayım canım 24 yasındayım 3 yıldır evlıyım ve neredeyse 3 yıldır deniyoruz.:( dua etmekten baska yapacak bırseyım yok zaten umutlanmak ve sacmalamak arasında gıidiğ geliyorum

Back
X