infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Amin cnm bilmiyorum ama sanmam yani o testlere de çok güven yok ama 4 gun öncesine kadar belli ediyormuş hayırlısı bakalım 😊

evet kuzum vaktı degılmış demekki bunları bize bahane sunuyor rabbim hayırlısı olsun serin tutalım içimizi olur allahın izniyle allah vercekse bi bahaneyle olacak zaten demi :)

kizlar ben de varim ayni dertten muzdarip..
8. ayimdayim su an dusunmeye baslayali 3.5 yillik evliyim..

merhaba sendeki sorun ne doktora gittin mi daha yeniymişsin ben 9 yıldır uğraşıyorum olmuyo ama iki oğlum var birde kız olsun istiyorum ama olmuyo hayırlısı olsun demekki zamanı var

merhaba sendeki sorun ne doktora gittin mi daha yeniymişsin ben 9 yıldır uğraşıyorum olmuyo ama iki oğlum var birde kız olsun istiyorum ama olmuyo hayırlısı olsun demekki zamanı var

merhaba cnm biz de bi sorun gorunmuyor. .bi tek hsg cektirmedim biraz daha bekliyim diorum niyeyse tuplerde sikinti olduğunu düşünmüyorum muhtemelen psikolojik ve bi vakti var..sen erken evlenmissin snrm cnm.masallah iki evladin varmis..

ne yiyosunuz kızlarr banada söleyin bende yiyim o gıdadan lütfennn rabbim insallah sifasını verir cümlemize insallahh
vallah canım ben incir kürü başladım faydası varmı derseniz kısaca size şöyle anlatayım smear testi için adet bitiminden hemen sonra dr gittim 5 şubatta adet oldum 13 şubatta dr 11mm yumurtam vardı gelmişken bakarmısınız dedim ayrıca devlet hastanesi burası sağolsun baktı kesinlikle incire bağlıyorum böle büyümesini...

evet baya erken evlendim 15 yaşında evlendim 2yıl çocuğum olmadı beni götürmedikleri doktor kalmadı sonunda oldu da kurtuldum baskılardan ama şimdide ben istiyorum yaş 28 oldu daha fazla yaş ilerlemeden belki bir kızım olur diyorum

rabbim sifa versin insallah hayırlısıyla hamile kalırız hee bıde bişi sorucam incir kürünü nasıl yapıyosunuz bana yazarmısın rica etsem.

ben 29 yasindayim daha bebis yok..daha gencsin olur inşallah. .

rabbim sifa versin insallah hayırlısıyla hamile kalırız hee bıde bişi sorucam incir kürünü nasıl yapıyosunuz bana yazarmısın rica etsem.
canım ya bi kaç ayrı tarif aslında bi 15 incirle olan bide 8 9 adet incirle olan ben incirin büyüklüğüne göre bazen 8 bazende 9 koyuyorum 2,5 hazır klorsuz suyu ağzı kapalı kaynatıyorsun kaynayınca 8-9 inciri 2 ye yarıp içine atıyorsun 15 dk kısık ateşte kaynatıp ılık yada soğuk fark etmez içiyorsun ben böle yaptım ki zaten bende kansızlıkta var kansızlığıda çok iyi geliyormuş onun içinde baya faydalı 21 gün uygulanıcak bu ben adet bitimden hemen sonra başladım ama 1 2 günleri başlayanlarda istersen saraçoğlunun stesine girip bir bak derim...

Gerçekten hosbuldum:)bat dediginiz adet gunu demi yanlis bilmiyorum . 6 mart canim .çok çok tesekkur ederim içten karşılaman icin.

Tamam tatlım benim Ekleyeceğim
Nette sorun var benim bugün nedense
Dert ortağı bulmuşum çokmu ya :13:
inşallahhhhhhhh anne olmak nasip olur bizlere de

İnşallah inşallahhhhhhhh hayırlısı ile bızlerınde olur canım ya inşallah

kizlar ben de varim ayni dertten muzdarip..
8. ayimdayim su an dusunmeye baslayali 3.5 yillik evliyim..

Aramiza hosgeldinn hosgeldinn iz kızlardilerim bizlere de nasip olur anne olmak
Nedense 2.çocuğu olmayan da çook mus ya ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…