- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
mrb canm hosgeldın duphaston ne ilacıymıs canım benımde yumurtalar buyumuyormus evliliğimin 8. ayında çgrendim klomen basladım bu ay ilk doz gunde 1 adet alıyorum okuyorum buralarda herkes 2 adet kullnıyor gunde umarım bi işe yarar 1 adet bu ay pek umudum yok ama bakalım artık...kızlar merhaba
ben de geldim aranıza.daha önce farklı topikteydim ama dağıldık çok.kimsecikler gelmiyor.aslında bu süreci birileriyle paylaşmak çok önemli.
2012 eylül ayından bu yana korunmuyoruz.6 ay klomen,çatlatma iğneleri,hsg,tahliller ve en son ocakta 1 başarısız aşılama derken bu günlere geldik.bu ay duphaston harici ilaç kullanmadım.BAT 27/28 şubat.pkoluyum bu arada
hosgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımm hayırlı haftalarrrrrr
hayıtı bende çok okudum resmen kadınlar için yaratılmış bir bitki deniyor hayıt ve soğan için...Vallahi kızlar sebeplere iyi tutunmak lazım diye düşünüyorum ben bu incir yapıyorum 14 gün oldu bugün başlayalı rüyamdada çiçek topladım belki diyorum hayırlısı inş. çünki oğluma hamile kaldığımdada çiçek toplamıştım tek fark bunu yerden topladım diğerini topraktan koparmıştım... ben inanıyorum bir gün bizde hamile kalıp bebişlerimize kavucaz rabbimin izni ile ama ümit kırmak üzülmek yok nooo stress yaşasın mutluluk napayım bide bunu deneyelim totem yaptım çünki bu ay hep hamileyim diyorum içimdenkırmızı kart gördüğümde bakalım ne olucak ruh halim
ay çook uzun yazdımmm
listemiziin son haliiiiiii kızlarrrrrrrrrr :)))
mrb canm hosgeldın duphaston ne ilacıymıs canım benımde yumurtalar buyumuyormus evliliğimin 8. ayında çgrendim klomen basladım bu ay ilk doz gunde 1 adet alıyorum okuyorum buralarda herkes 2 adet kullnıyor gunde umarım bi işe yarar 1 adet bu ay pek umudum yok ama bakalım artık...
Kızlar nasılsınız bugün dayanamayıp test yaptım yine o dediğim testi malesef negatif benden birsey yok bu ay inş sizde vardır 😞😞
Canım çok teşekkür ederim,eve dönmeden bende alayım inşaallah...Şifa Rabbimizden,inşaallah yaptıklarımız vesile olur bebeklerimize...
duphaston bebek varsa tutunması için yoksa reglinin zamanında gelmesini sağlıyor.klomen benzeri serophene içtim ben 6 ay.ilk iki ay dozdan dolayı büyümedi.sonra günde 3 kullandım tek yumurtam büyüdü 3 kez.çatlatma iğnesi oldum ama gebelik olmadı maalesef.bu ilaçlarda doz ayarlaması önemli.o da zaman kaybettirebiliyor.aşılamadan önce 5 gün günde 3 kullanıp peşine hemen iğnelere başlamıştım ve tam 6 yumurtam yeterli olgunluğa gelmişti.ama nasip değilmiş ki tutmadı
duphaston bebek varsa tutunması için yoksa reglinin zamanında gelmesini sağlıyor.klomen benzeri serophene içtim ben 6 ay.ilk iki ay dozdan dolayı büyümedi.sonra günde 3 kullandım tek yumurtam büyüdü 3 kez.çatlatma iğnesi oldum ama gebelik olmadı maalesef.bu ilaçlarda doz ayarlaması önemli.o da zaman kaybettirebiliyor.aşılamadan önce 5 gün günde 3 kullanıp peşine hemen iğnelere başlamıştım ve tam 6 yumurtam yeterli olgunluğa gelmişti.ama nasip değilmiş ki tutmadı
bendede bi gelişme yok kuzum
evet maalesef
Senin kaç gün var cnm bat a benim 3 gun var ama ben bugun 4 gun öncesi testi yaptım negatif 😯😯
canım 22 siydi ama ben ilaçla adet oldugum için hamile olmasamda beklesemde gelmez.bende bugün yaptım negatif cıktı.
meraba kızlarr.bugün dr a gittim.dr um bu ay iğne tedavisine geçelim dedi ama geç kalmışız.2. Günü başlanıyomuş.bu ay sadece yumurta takibi yapılacakk.
anladım cnm hayırlısı hakkımızda inş bu aya napalım kısmet boyleymis😊😊
hosgeldin canım hadi insallah iğne tedavisine gerek kalmaz gelir bebişin
inşallah canım ya sen yeni mi evlisinn