infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kızlar merhaba

ben de geldim aranıza.daha önce farklı topikteydim ama dağıldık çok.kimsecikler gelmiyor.aslında bu süreci birileriyle paylaşmak çok önemli.

2012 eylül ayından bu yana korunmuyoruz.6 ay klomen,çatlatma iğneleri,hsg,tahliller ve en son ocakta 1 başarısız aşılama derken bu günlere geldik.bu ay duphaston harici ilaç kullanmadım.BAT 27/28 şubat.pkoluyum bu arada

mrb canm hosgeldın duphaston ne ilacıymıs canım benımde yumurtalar buyumuyormus evliliğimin 8. ayında çgrendim klomen basladım bu ay ilk doz gunde 1 adet alıyorum okuyorum buralarda herkes 2 adet kullnıyor gunde umarım bi işe yarar 1 adet bu ay pek umudum yok ama bakalım artık...

hosgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımm hayırlı haftalarrrrrr

iyi haftalar canım kendi adıma iyiyim gün sayıyoruz işte

Onun dısında temizlik iş güç evin içinde herzamanki işler : )

SeN nasılsın CanıM

ben aranızda yeni sayılırım .kendim gibi aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmak dertleşmek istiyorum artık dayanamıyorum çünkü.Nasıl br psikolojiymiş bu evlat sahibi olamamak yaşamayan bilemez derlerdi şimdi anlıyorum nasıl bir şey olduğunu.Ben 6 yıldır çikolata kisti ile uğraşıp duruyorum .Endimetriozis hastayım.yaklaşık 1,5 yıldır cocuğumuz olmuyor.Kurtulamadım gitti şu kistten nasıl bir merermiş anlamadım.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Bizimde yüzümüzü güldürsün.

inşallah hamilesindir canım ne güzel yazmışsın .rüyanda gördüğün çiçekler hiç solmasın inşallah.

duphaston bebek varsa tutunması için yoksa reglinin zamanında gelmesini sağlıyor.klomen benzeri serophene içtim ben 6 ay.ilk iki ay dozdan dolayı büyümedi.sonra günde 3 kullandım tek yumurtam büyüdü 3 kez.çatlatma iğnesi oldum ama gebelik olmadı maalesef.bu ilaçlarda doz ayarlaması önemli.o da zaman kaybettirebiliyor.aşılamadan önce 5 gün günde 3 kullanıp peşine hemen iğnelere başlamıştım ve tam 6 yumurtam yeterli olgunluğa gelmişti.ama nasip değilmiş ki tutmadı

sendedemi pcos var canım

Dupbaston adet getirici canım
Progestan bebek tedavisinden kullanılır

meraba kızlarr.bugün dr a gittim.dr um bu ay iğne tedavisine geçelim dedi ama geç kalmışız.2. günü başlanıyomuş.bu ay sadece yumurta takibi yapılacakk.

meraba kızlarr.bugün dr a gittim.dr um bu ay iğne tedavisine geçelim dedi ama geç kalmışız.2. Günü başlanıyomuş.bu ay sadece yumurta takibi yapılacakk.

hosgeldin canım hadi insallah iğne tedavisine gerek kalmaz gelir bebişin

anladım cnm hayırlısı hakkımızda inş bu aya napalım kısmet boyleymis😊😊

aynen hayırlısı gülüm önümüzdeki ay insallah güzel müjdeler veririz insallah hem belki seninki tutar gülüm bana doktor 2 hafta bekle demişti adet olana kadar ihtimalin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…