- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba seva nasılsınnnn hosgeldin cnmmm
mrhaba tatlim .
hos bulduk iyim,sen nasilsin canim.
Liste çok güzel olmuş canım ellerine emeğine sağlık
Umarım uğurlu gelir bolca hamile çıkar listemizden
günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar olsun hepinize :)
bende iyiyim cok sükür,biraz boğazım acıyor çorba yapıyorum içcem inşallah geçeerr:13::13:
sen neler yapıyosunn tatlımmmmmmm
merhabalar böyle aranıza pat diye girdim kusura bakmayın ama bir sorum olacak.bende de infertilite var.pco sorunu var bende.ayın 15 inde tam 2 ay oldu regl olamıyorum.kendim duphaston aldm kullandm söksün diye ama yine ortada bişey yok.geçen cuma kan da bthcg baktırdım negatif.ama hala regl gelmedi.dr gidecem evet ama şuan acaba neden duphaston sökmedi bu konuda bilgisi olan lütfen cevap yazabilirmi.
kecmis olsn canim sen corbani ic insalh iyilesir.bende bir az alis veris yapdim bu gun.simdi evde temizlik yapiyorum.
aramıza hosgeldin sefa geldinn
ben dupbastonu iciyodum bitince oluyordu canım
bi doktora gözük istersenn :26:
coookk sagoll canımmm
sende titiz misin benim gibii
hosgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımm hayırlı haftalarrrrrr
kecmis olsn canim sen corbani ic insalh iyilesir.bende bir az alis veris yapdim bu gun.simdi evde temizlik yapiyorum.
doktora gideceğim ama adet sancım oluyr arda ha geldi ha gelecek bekliyorum.
büyük bir merak içerisinde bekliyoruz canım :) sen nasılsın?
hayır olsun cnm ya bilemedim ki inannn :44::44:
doktor kontrolünde mi içmiştin ilacı sen? :26:
saoll seva'mmmm
içiyorum bi yandan yazıyorumm
hayır 2 aya yaklaşınca ve adet sancısı olunca karnımda kendim aldım içtim.ne biliyim dr gittiğimdede onu verip söksün diyordu.
hayır 2 aya yaklaşınca ve adet sancısı olunca karnımda kendim aldım içtim.ne biliyim dr gittiğimdede onu verip söksün diyordu.
saoll bitanem iyiki varsınnn