infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

merhabalar böyle aranıza pat diye girdim kusura bakmayın ama bir sorum olacak.bende de infertilite var.pco sorunu var bende.ayın 15 inde tam 2 ay oldu regl olamıyorum.kendim duphaston aldm kullandm söksün diye ama yine ortada bişey yok.geçen cuma kan da bthcg baktırdım negatif.ama hala regl gelmedi.dr gidecem evet ama şuan acaba neden duphaston sökmedi bu konuda bilgisi olan lütfen cevap yazabilirmi.

Son düzenleme:

bende iyiyim cok sükür,biraz boğazım acıyor çorba yapıyorum içcem inşallah geçeerr:13::13:

sen neler yapıyosunn tatlımmmmmmm :KK6::KK6::KK8::KK8::nazar::nazar::KK16::KK16::KK36::KK36:

kecmis olsn canim sen corbani ic insalh iyilesir.bende bir az alis veris yapdim bu gun.simdi evde temizlik yapiyorum.:KK16::KK16:

merhabalar böyle aranıza pat diye girdim kusura bakmayın ama bir sorum olacak.bende de infertilite var.pco sorunu var bende.ayın 15 inde tam 2 ay oldu regl olamıyorum.kendim duphaston aldm kullandm söksün diye ama yine ortada bişey yok.geçen cuma kan da bthcg baktırdım negatif.ama hala regl gelmedi.dr gidecem evet ama şuan acaba neden duphaston sökmedi bu konuda bilgisi olan lütfen cevap yazabilirmi.

aramıza hosgeldin sefa geldinn :KK36::KK36:
ben dupbastonu iciyodum bitince oluyordu canım :KK34:
bi doktora gözük istersenn :26:

hayır olsun cnm ya bilemedim ki inannn :44::44:
doktor kontrolünde mi içmiştin ilacı sen?
:26:

hayır 2 aya yaklaşınca ve adet sancısı olunca karnımda kendim aldım içtim.ne biliyim dr gittiğimdede onu verip söksün diyordu.

hayır 2 aya yaklaşınca ve adet sancısı olunca karnımda kendim aldım içtim.ne biliyim dr gittiğimdede onu verip söksün diyordu.

nevgül sen kac yasındasın?ne kadardır bebek istiyosun?
seninde hic bebegin yokmu bizim gibi :KK31::KK31: listeye ekleyeyimmi?bat neydi?:KK16:

X