canim sogana basladim ben günde iki bardak iciyorum bu ay adetim gelsin 15 günlükte baltarcincörekotu yapcam
canim sogana basladim ben günde iki bardak iciyorum bu ay adetim gelsin 15 günlükte baltarcincörekotu yapcam
hazel90 ark bende çörekotu kuru yapıyorum ama 10 gun yapıyım dıyorum kendı kendıme dha fazlası zararlı olabılır dıye sen onbes gun mu yapacaksın sordun mu bılen bırıne zararı olurmuymus 15 gun
ben gecen ay baltarcincörekotu cok az cigneyerek yuttum yumurtlamaya kadar kasiklarimda gercekten böyle hafif sislik gibi batma tarzi bi hiss olusu sanki sanki
canim sana okuyup tecrübelerimden bi kac fayda sölim keci boynuzupekmezi süte koy sicak olarak adet baslamasindan 15. Güne kadar ic hergün. 2 tatlikasik balcörekotutarcin cigneyerek ye:) bunlarin hepsini yumurtlama gününe kadar yap ondan sonra birak zaten.. Kendini bide sicak tut özellikle kasiklarini ve ayaklarini
hazel90 ark bende çörekotu kuru yapıyorum ama 10 gun yapıyım dıyorum kendı kendıme dha fazlası zararlı olabılır dıye sen onbes gun mu yapacaksın sordun mu bılen bırıne zararı olurmuymus 15 gun
heee onbes gunmu yap dıyosun ben 10 gun yapacaktım zararı olmaz demı 15 gun yapmanın pekı sen klomenı kac adet kullanmıstın balım
ben yani yaklasik olarak yumurtlama gününe kadar 15 dedim ben normalde 12 yada 13 gün yumurtluyorum bunuda ates ölcme yoluyla buldum kendimi kontrol ediyodum erken yumurtluyorum enimde prolaktin sanirim yumurtalarimin gelismesine izin vermiyor
ben klomen kullanmiyorum ama
ee ilac kullanıyo musun ploraktin için falan?:26:
ee yumurtalık takibi oluyo msun?
Yumosların büyümüsmü?
daha yeni basladim dostinex die 3ay icecem dr hamile kalirsan birakirsin dedi bakalim
daha yeni basladım canım bugun 3. Gunum adetın 11. Gunu gıdıcem takıbe benımde kasıklarda hafıf boyle sancılar var yavastan ınsallah ıyıye etkidir
ben klomen kullanmiyorum ama
insallahhhhhhhhhhh