infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

canim sogana basladim ben günde iki bardak iciyorum bu ay adetim gelsin 15 günlükte baltarcincörekotu yapcam

hergün 3 tane incir yiyorum
eşime de keçiboynuzu suyu içiriyorum sabah akşam 1 haftadır falan
dilerim birşeyler vesile olur tezz zamanda evlatlarımız pespese göbise gelirrr

canim sogana basladim ben günde iki bardak iciyorum bu ay adetim gelsin 15 günlükte baltarcincörekotu yapcam

hazel90 ark bende çörekotu kuru yapıyorum ama 10 gun yapıyım dıyorum kendı kendıme dha fazlası zararlı olabılır dıye sen onbes gun mu yapacaksın sordun mu bılen bırıne zararı olurmuymus 15 gun

ben gecen ay baltarcincörekotu cok az cigneyerek yuttum yumurtlamaya kadar kasiklarimda gercekten böyle hafif sislik gibi batma tarzi bi hiss olusu sanki sanki

hazel90 ark bende çörekotu kuru yapıyorum ama 10 gun yapıyım dıyorum kendı kendıme dha fazlası zararlı olabılır dıye sen onbes gun mu yapacaksın sordun mu bılen bırıne zararı olurmuymus 15 gun

çörekotunu robota atabilirsem yapcam bendee
tarçın çookk severim mutlulukk mmmmmmmmm

ben gecen ay baltarcincörekotu cok az cigneyerek yuttum yumurtlamaya kadar kasiklarimda gercekten böyle hafif sislik gibi batma tarzi bi hiss olusu sanki sanki

ee yumurtalık takibi oluyo msun?
yumosların büyümüsmü?

heee onbes gunmu yap dıyosun ben 10 gun yapacaktım zararı olmaz demı 15 gun yapmanın pekı sen klomenı kac adet kullanmıstın balım

mesir macunu da bir nevi cörekotu,bal,tarcın değilmi? :44::44:

ben yani yaklasik olarak yumurtlama gününe kadar 15 dedim ben normalde 12 yada 13 gün yumurtluyorum bunuda ates ölcme yoluyla buldum kendimi kontrol ediyodum erken yumurtluyorum enimde prolaktin sanirim yumurtalarimin gelismesine izin vermiyor

ee ilac kullanıyo musun ploraktin için falan?:26:

Allah'ım bizleri evlat hasretiyle bırakmaaaaaaaaa
Bizlerede nasip eyyleee güzell nimettennnnnnnn

Allah'ım, Kabul edeceğin Bütün güzel duâlara
“Âmin” Diyen bir yürek ver bizlere. . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…