kızlar karnım ve belim ağrıyo ama hala adet olmadım, keşke olmasam diyorum ama belirtiler rahat bırakmıyor, kasıklarda da batma oluyo ara ara, sancı gibi,ooofyyaaa keşke hamiş olabilseydiim
canım 1 defa mı oldun aşılama tekrar olacak mısın
hayırlısı olsun canım üzülme sakın hayırlısıysa olsun... bak sana kendi yaşadığım bir şeyi anlatayım... ben sürekli test yapıyordum çift çizgiyi görmek için şaşı olacaktım nerdeyse... geçen yıl çift çizgiyi gördüm bir mutlu oldum anlatamam b hcg de 700lerde çıktı dedim en sonunda oldu... maalesef kimyasal gebelikmiş, doktor değer düşmezse dış gebelik ameliyat olacaksın tüpünü kaybedebilirsin dedi.. insan b hcg nin düşmesini de dileyip dua edebiliyormuş.. o ay tek çizgi için dua ettim Rabbime... bana iyi bir ders oldu.. ondan sonra adet olduğum günlerde hep şükrettim Rabbime hayırlısı olsun dedim... tabi insanız üzülüyoruz istiyoruz... sana belki destek olur diye yazmak istedim... öptüm..
Arkadaşlar çatlatma iğnesi hakkında bilginiz varmı
Canım öncelikle başın sağolsun Rabbim sana sabırlar versin ... Üzüntünü bizde senınle birlikde paylaşıyoruz canım.. eşnin tedavisi bitmiş çok şukur .. senın adet gecikmelerin vucuduna çok yukledigin için olabilir ve sitres üzüntü tabiki .. aslında bi iki ay dinlenip sonramı deneseydin aşılamayı acaba.. vuruldugun iğneler üzüntülerinin sıkıntılarının gözyaşlarının son bulmasına vesile olsun şifa olsun İnşallah her biri sana yavrucugunu adım adım yaklaştırsın İnşallah canım .. yanlız değilsin biz varız her birimiz farklı farklı acılar yaşıyoruz ..Çok şükür Rabbime ama ayaktayız canım seni bebeginle guldursun İnşallah Allah (c.c)hu.
sor bakalım canım ben 1 kez oldum sonrasında asılama noldu
Ben bu ayın 17sinde iğneyi vurdurdum yumurtam 18 mm olmuştu neyse 6 gün geçti ama hiç belirti yok ağrı akıntı falan yok yumurta çatlamamışmıdır
benimde hersey normal ama doktorum cok sabırsızdı asılama yaptı
bayaga umutlanmıstım 23 ocakta olmustum tutmadııı maleseffffff
sevvaa hosgeldin kuzum yoksun sabahtan beri nerdesinnnnnnnnnnn
canımya tabiki umudun olcak sen dediğim gibi hiçç sıkıntı sitres yapma aramızda iki gun var İnşallah senın hayırlı haberini alırız İnşallah hamilesindir canım ... o testlere guven olmaz genelde adetin son gunu yapılıyo aslında bende sabrede b ilirsem ogüne kadar beklerim ama nerdeee bana kalsa bugun yine yapcam hahaha ya hevesliyiz işte zamanda gecmiyo offffffffff canım Allah sabır versin sana ve tüm bekleyenlkere..
Aynen canım Rabimize sıgınıyoruz ondan şifa bekliyoruz yapcak başka bişiyimiz yok .. Hayırlısıyla derdinin dermanını versin Allah İnşallah.....
sen test yapmıştın demi balım ya İnşallah olmazsın sende heycanlı bekleyiş cok zor olmayan şeyleri de var gibi hisediyoruz dedimya burnumuz aksa hamilemiyim diye hevesleniyoruz offffff gercekden son bi hafta çok zor oluyor .. Aman İnşallah senın kırmızılar yerin dibine girsin 9 ay gelmesin ... İnşallah hamişsindir canım...
ilk kez oldum evet,bir daha suanda düsünmüyorum cnm zamana bıraktımm
anladım canım nasıl bir işlem acı veriyor mu uzun sürüyor mu nasıl bir süreç gerektiriyor paylaşır mısın
hos bulduk canim.bende simdi mjlariokuyordum.nasilsin ne var ne yok.bu gun bir az temizlik yapdim simdi vakit buldum..
hayırlısı olsun canım bu aşılama öncesi iğneleri vuruyoruz göbekten sürekli kontrol gerekiyor mu aşılamada belge falan istiyorlarmış ben çalışıyorum sürekli nasıl gidecem hiçbir fikrim yok bir de köyde çalışıyorum merkeze gidecem baya uzak 2 buçuk saatlik yol... süreç nasıl işliyor anlatır mısın...
hayır 2 dk sürmüyo agrısız cnmm .. hsg daha zor bence asılama cok basitttt
iyiyim tatlım bende misafirler gelcek,hazırlık,temizlik, kk
hayırlısı vakti gelse beklemez.
rabbim hayırlı zamanda versin cnm .
2,3ay yumurtalık takibi yapıldı bana.
sonra klomen&catlatla ignesi=asılama
seva kuzum sen tüp te oldun demi yanlıs hatırlamıyosam
tüp bebek agrılı mı cok korkuyorum bennn :18::18::18:
oldum canim.pek korkulu deyil .sadece anestezi altinda yumurtalar alinir.anesteziden hemen sonra bir az acitiyor.doktor ilac verince kecib gidiyo.sonrasinda bi sey his etmiyosun