infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kızlar karnım ve belim ağrıyo ama hala adet olmadım, keşke olmasam diyorum ama belirtiler rahat bırakmıyor, kasıklarda da batma oluyo ara ara, sancı gibi, ooofyyaaa keşke hamiş olabilseydiim

hayırlısı olsun canım üzülme sakın hayırlısıysa olsun... bak sana kendi yaşadığım bir şeyi anlatayım... ben sürekli test yapıyordum çift çizgiyi görmek için şaşı olacaktım nerdeyse... geçen yıl çift çizgiyi gördüm bir mutlu oldum anlatamam b hcg de 700lerde çıktı dedim en sonunda oldu... maalesef kimyasal gebelikmiş, doktor değer düşmezse dış gebelik ameliyat olacaksın tüpünü kaybedebilirsin dedi.. insan b hcg nin düşmesini de dileyip dua edebiliyormuş.. o ay tek çizgi için dua ettim Rabbime... bana iyi bir ders oldu.. ondan sonra adet olduğum günlerde hep şükrettim Rabbime hayırlısı olsun dedim... tabi insanız üzülüyoruz istiyoruz... sana belki destek olur diye yazmak istedim... öptüm..

canım 1 defa mı oldun aşılama tekrar olacak mısın

üşüttünmü kib
sıcak bişiler iç uzan canım
dilerim hamissindirrrrrr

sevvaa hosgeldin kuzum yoksun sabahtan beri nerdesinnnnnnnnnnn

amin canım çok teşekkür ederim inşallah listemizdeki herkes hayırlısıyla hamile kalır.... iyiki varsınız...

benimde hersey normal ama doktorum cok sabırsızdı asılama yaptı
bayaga umutlanmıstım 23 ocakta olmustum tutmadııı maleseffffff

hayırlısı olsun canım bu aşılama öncesi iğneleri vuruyoruz göbekten sürekli kontrol gerekiyor mu aşılamada belge falan istiyorlarmış ben çalışıyorum sürekli nasıl gidecem hiçbir fikrim yok bir de köyde çalışıyorum merkeze gidecem baya uzak 2 buçuk saatlik yol... süreç nasıl işliyor anlatır mısın...

Evet cnm inş senin kırmızılarda gelmezse birlikte müjde veririz birbirimize cnm bnm ama ne bileyim ya içimde birseyler parazit yapıyor sankiii 😊😊😊

anladım canım nasıl bir işlem acı veriyor mu uzun sürüyor mu nasıl bir süreç gerektiriyor paylaşır mısın

hayır 2 dk sürmüyo agrısız cnmm .. hsg daha zor bence asılama cok basitttt

hos bulduk canim.bende simdi mjlariokuyordum.nasilsin ne var ne yok.bu gun bir az temizlik yapdim simdi vakit buldum..

iyiyim tatlım bende misafirler gelcek,hazırlık,temizlik, kk

hayırlısı vakti gelse beklemez.
rabbim hayırlı zamanda versin cnm .
2,3ay yumurtalık takibi yapıldı bana.
sonra klomen&catlatla ignesi=asılama

Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarma ..........
Rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip et bizlereee..............

seva kuzum sen tüp te oldun demi yanlıs hatırlamıyosam
tüp bebek agrılı mı cok korkuyorum bennn :18::18::18:

oldum canim.pek korkulu deyil .sadece anestezi altinda yumurtalar alinir.anesteziden hemen sonra bir az acitiyor.doktor ilac verince kecib gidiyo.sonrasinda bi sey his etmiyosun

oldum canim.pek korkulu deyil .sadece anestezi altinda yumurtalar alinir.anesteziden hemen sonra bir az acitiyor.doktor ilac verince kecib gidiyo.sonrasinda bi sey his etmiyosun

Allah'ım insallah bi daha onlara gerek kalmadan versin bizleree seva'mmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…