- 7 Şubat 2014
- 271
- 27
- 34
listemizin son hali kızcelerimmmmm :))))
cok güzel cnm ellerine saglık :)rabbım gönlündekini versin inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
listemizin son hali kızcelerimmmmm :))))
kızlarr hayırrr nescafe ise özellikle uzak durunnn...hamilelikte önemli..kahve yasak..çayı azaltınnnn
benide listeye al canım 3.tüp bebeği deneyeceğim günü dha belli değil sorun polikstik over
günaydın herkese gününüz aydın olsun inş.bat günü bugün olanlar inş hamile haberleri verir. benim bugün ama maalesef ne adet oldum ne de testte çıktı
bebeğim liste çok renksiz olmuşşş bence biraz renklendiripp simgelerden kullansan daha dikkat çekici olur isimler çok sıkışık insanlar kendi isimlerini göremiyor olabilir bekleme yazanların yanına:18: bu işaret veya bu işaret veya bu olabilirr ne dersinnn isimlerin arasın biraz açsakta güzel olur benim naçizane fikrim gene topik anası olarak sen bilirsin
en son sat tarıhım 22 ocaktı benım sol yumurtalıgım cok agrıdıyı ıcın adetımın 14 günü gittim doktora usg baktı yumurtalıkların 21,6 mm rahım duvarın 8,4mm dedı catlatma ıgnesı vuralım dedı vuruldum 2 doz verdı ama hemsİre vurmadı ACEMİYDİ 2 DOZ FAZLA DEDI SANKI DOKTORDAN IYI BILIYOR ONUN YUUZUNDEN EKSIK DOZ VURULDUM oburgun gel bakalım dedı baktı 23 mm olmus ama catlamaıs ıgneyı eksık doz vuruldugu ogrenince doktor ogun bıtane daha vuralım dedı pregly ıgne 5000 iu vuruldum 2 gun sonra gel catlamısmı dedı gıttım catlamıstı ve rahım duvarın 12,1 mm bende dayanamadım 15 subat yanı ıdrarda test verdım tamamen negatıf cızgı cıktı silik falan bır cızgı olusmadı adet oldum 17.02.2014 hersey ıyı gıtmısdi oysaki rahım duvarı ıyı yuymurtalıkların ıyı buyuklukte catlatmaya yanıt verdı ama ben bır kere eylul ayında 5 haftalık dusuk yaptım esımde 1,5 yıl once varıkosel olmustu bır kere tatım o duyguyu ama bır hafta sevındım sonrasında gıttı bebek ole eskılerın lafına ınanmıyorum dusuk yapaın tez olur cocugu ben 5 aydır korunmuyorum ama olmadı
birazcık olmusmu kızcelerimmmmmmmmm
of kızlar ya adetim başlıyo galiba.daha doğrusu akşamdan beri kahve leke geliyo.pekte ağrım yok.kırmızıolana kadar aklımda acaba yerleşmemi ki diye sorularrr
cok güzel cnm ellerine saglık :)rabbım gönlündekini versin inşaallah
hayırlı cumalar kızlar mubarek cumanın yuzu suyu hürmetine butun insanların dualarının kabul olması dilegi ile bizimde dualarımızı kabul et rabbım hayırlısyla tez zamanda hamile kalmayı nasıp et bize rabbim
yas 26 2,5 senedr evlıym tatlım esim varıkosel amelıyatı oldu beklemedeym işteee
simdi ictim ben,afiyet olsun tatlısımmmm
listem nasıl rengarenk oluyor yapıyorumm
Canım İnşallah Bebegin geliş zamanıo bu aydır sana selamunaleyküm der ve gelir ... Rabbim Yardımcın olsun İnşallah ..
Ya canım İnşallah olmazsın adet İnşallah bebegin senınledir .. Olumsuz düşünme ... Allah (c.c)hu yardımcın olsun inşallah derdine derman versin ...
Kesinlikle haklısın yeni düzenleme çok güzel olmuş fikrine sağlık canım
Canım merhaba .. Eşine ve sana çok gecmiş olsun öncelikle her şerde bi hayır vardır derler .. ameliyattan sonra gebe kalman aslında çok guzel bişi sonu üzücüde bitse umudunu yitirme ne güzelki hamile kalabilmişsin .. İnşallah bu sefer muradına erer eşinede mujdeli haberi verirsin ...dua et her aklına geldiğinde Rabbim sana sabır versin İnşallah .. Sağlıklı bebekler nasip etsin İnşallah ....Amin..
Çok güzel olmuş canımm eline emegine sağlık hakkınıda helal et.. okadar uğraşmışsın ...
Canım İnşallah kahve leke yerleşme lekesidir akşamdan beri kırmızı olmadıysa biraz daha umutlandım cnm ... Hayırlısı olsun İnşallah
insallahhh bizlerinde olacak inanıyorummmmmmmmmmm
yaptım geldim içiyorum bendee sarılar okunmuyo tatlım aynı renleride kullana bilirsin bence
hayırlı cumalar kızlar mubarek cumanın yuzu suyu hürmetine butun insanların dualarının kabul olması dilegi ile bizimde dualarımızı kabul et rabbım hayırlısyla tez zamanda hamile kalmayı nasıp et bize rabbim
kızlarr hayırrr nescafe ise özellikle uzak durunnn...hamilelikte önemli..kahve yasak..çayı azaltınnnn
Canım İnşallah Bebegin geliş zamanıo bu aydır sana selamunaleyküm der ve gelir ... Rabbim Yardımcın olsun İnşallah ..
Ya canım İnşallah olmazsın adet İnşallah bebegin senınledir .. Olumsuz düşünme ... Allah (c.c)hu yardımcın olsun inşallah derdine derman versin ...
Kesinlikle haklısın yeni düzenleme çok güzel olmuş fikrine sağlık canım
Canım merhaba .. Eşine ve sana çok gecmiş olsun öncelikle her şerde bi hayır vardır derler .. ameliyattan sonra gebe kalman aslında çok guzel bişi sonu üzücüde bitse umudunu yitirme ne güzelki hamile kalabilmişsin .. İnşallah bu sefer muradına erer eşinede mujdeli haberi verirsin ...dua et her aklına geldiğinde Rabbim sana sabır versin İnşallah .. Sağlıklı bebekler nasip etsin İnşallah ....Amin..
Çok güzel olmuş canımm eline emegine sağlık hakkınıda helal et.. okadar uğraşmışsın ...
Canım İnşallah kahve leke yerleşme lekesidir akşamdan beri kırmızı olmadıysa biraz daha umutlandım cnm ... Hayırlısı olsun İnşallah
Amin Canım Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ....
Kesinlikle haklısın bide şu sigara zıkkımını bıraka bilsem emzik gibi agzımdan düşmüyor hele bu aralar sabahları ac karnına bile içer oldun ((((
Varmı başka sigara içen kızlar
Amin Canım Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ....
Kesinlikle haklısın bide şu sigara zıkkımını bıraka bilsem emzik gibi agzımdan düşmüyor hele bu aralar sabahları ac karnına bile içer oldun ((((
Varmı başka sigara içen kızlar
tmm cnm ayarlayaylım hemen,afiyetler olsunnnnnnnn
ALLAHım ! Bu Mübɑrek Cumɑ Günü Hürmetine,Bizi Sevdiğin Kullɑr ɑrɑsınɑ kɑt ..
Bizi Çok Sɑbreden,Çok Şükreden Kullɑrındɑn eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Rɑzı Olɑcɑğın işlerle ɑmellerle Geçsin ..
Sıhhɑt ve Afiyette Dɑim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bɑğışlɑ ..
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
Aminnnnnn
◇◆◇◆■□■□■°★♡♥♡♥♡♥♧♣♧♣♧♣○●○●○●○●☆
:13::13::13::123::123::123::123::123::123::123::127::127::127::127::132::132::132::132::118::118::118::118::118::118::102::102::102::126::126::126::126::103::103::103::103::82::82::82::82: :118:
İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii
İsim bat durum
kib *********** ********* 22 şubat beklemede
minigmanig ************* ******* 22 subat beklemede
Lility ******* *********** 2 mart beklemede
sndz ******* ******* 3 mart beklemede
isyan ******* ******* 5 mart beklemede
eses07 ******* ******* 9mart beklemede
delinefsim ******* ******* 10 mart beklemede
cano1985 ******* ******* 22 subat beklemede
sevva ******* ******* 15 mart beklemede
sewda22 ******* ******* 17 mart beklemede
cemrem29 ******* ******* umutla beklemede :16 :
Eylemsiva ******* ******* 25subat beklemede
mevanurrrr ******* ******* 21 mart
emotions88 ******* ******* 26 şubat
suzansu ******** ******* 29 subat beklemede
nrycck25 ******* ******* 20 subat
berre ******* ******* 4 mart beklemede
hanife81 ******* ******* 9 mart beklemede
Brownim ******* ******* 2 Mart beklemede
jonguil ******* ******* 20 şubat beklemede
littebirre ******* ******* 13 mart beklemede
sultan33 ******* ******* 18 mart beklemede
feelcrying ******* ******* 9 mart beklemede
umuttttt ******* ******* 1 mart beklemede
sadecim ******* ******* 2 mart beklemede
zehra9090 ******* ******* 16 ocak beklemede
sipsirine ******* ******* 2mart beklemede
kelebekhayat ******* ******* 27 subat beklemede
0611GNc ******* ******* 16 mart beklemede
hatibi ******* ******* 18mart beklemede
ebru_ko ******* ******* 17mart beklemede
anotomi ******* ******* 12 mart beklemedee
kurabiye83 ******* ******* ?
sewda22 ******* ******* ?
nazende88 ******* ****** 10 mart beklemede
inşallahh listemiz uğurlu gelir de ,bu ayy hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilirler
ben ben içiyorum sigara şimdi kahvenin yanında da içtim allah bırakmayı nasip eder inşlaah hamile kalırız da bırakırızzz
tşkelr bitanemm çoook öpüyorum çıkmm lazım kendınıze iyi bakınnn
güle güle bebeğim gene beklerizz
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en sevdiğim renk yapmışsın beni fıstıkyeşili
Temiz kalpli arkadaşım benım eline sağlık
ne yaptımki elimden gelen olsa herseyy yaparımmm,ahh ahh baska seylerde gelse eldenn ..
Rabbim bizlere hayırlısında evlattlarrr nasip ettttttttttt
tatlım bende bi fikir verebilir miyim bugün çok olduk ama bat tarihlerini sırayla yazabilirsin şubattan marta doğru bu sayede gün gün takip ederiz ya da karışık şubat mart kimin bugün ya da yarın olduğu anlaşılmıyor
evett farkındayım ,düzeltebilirsem düzenlicem simdi onu bendee