infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

yok cnm kür falan uygulamadım ama sogan kürünü çok duydum özellikle bu sitedede cok konusuluyor ve yazılanlara göre yarayıslı bir seymis tabi ne kadar dogru bilmiyorum cnm bu arada sen kac yasındasın kac yıllık evlisin??

23 yasımdayım 3 yıllık evliyim bu yıl istiyoruz bebek 2,3 ay yumurtalık takibi oldum asılama oldum tutmadı cnm ocakta 23:KK31::KK31:

rabim hz ibrahimin ve hz zekeriyanin duasi hatrina bizlerinde dualarini kabul buyur.

aminnnnnnnn sevaa aminnnnnnn yarın cuma dua eder,dua beklerim kızlarrr :KK16::KK16:
ayy sağolasın canım Allah razı olsun inşallah tutar benim gibi isteyen herkesin de olsun tabii :KK49::KK49:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK52::KK52:

coook saoll canımm hosgeldinnnn nasılsın
varmı bir gelismee :KK16::KK16::KK16::KK16:

Saolasın Hamdolsun iyiyimdir inşallah sen nasılsınn
gelişme var mı İnşallah hayırlısıyla vardır varsa inşallah hayırlısıyla olduysaa bu bel ağrısı inşallah hayra alamettir
Cumartesi antibiyotikte son günüm şu dişim iyileşseydi inşallah
çekildi sonrası ilaca devam doktor ilk hafta kullanabilirsin demişti
ayy Rabbimie emanetiz hepimizz :KK16:

23 yasımdayım 3 yıllık evliyim bu yıl istiyoruz bebek 2,3 ay yumurtalık takibi oldum asılama oldum tutmadı cnm ocakta 23:KK31::KK31:

aminnnnnnnn sevaa aminnnnnnn yarın cuma dua eder,dua beklerim kızlarrr :KK16::KK16:

rabim tum dualarimizi kabul etsin .amin:KK55::KK55::emir_bebek::emir_bebek:

Saolasın Hamdolsun iyiyimdir inşallah sen nasılsınn
gelişme var mı İnşallah hayırlısıyla vardır varsa inşallah hayırlısıyla olduysaa bu bel ağrısı inşallah hayra alamettir
Cumartesi antibiyotikte son günüm şu dişim iyileşseydi inşallah
çekildi sonrası ilaca devam doktor ilk hafta kullanabilirsin demişti
ayy Rabbimie emanetiz hepimizz :KK16:

haydi insallah belin bebisinden agrıyordur :KK9::KK9:
doktorun zararı yok dediyse iç ccanımm :KK16::KK16:
topikte hamişler çoğalır dilerim bu ayyyy :21::21:
kür falan uyguluyor musun cnm ? :KK36::KK36:
aa bu arada dişine geçmiş olsun :KK34::KK34:

rabim tum dualarimizi kabul etsin .amin:KK55::KK55::emir_bebek::emir_bebek:

bilmiyorum canım yaaa hani evrakları falan teslim ettik diyor bazı arkadaşlar bende merak ettimm benden isterlermiki bende üniversite hastanesinde olacam ayyy benimde kafam ne çok karışıyor yaaa :KK1::KK1:

inşallah kızlar sizler ne durumdasınız neler yapıyorsunuz bıraz anlatırmısın benm fsh lh hormonm yuksek cıktı bu ay testere dıslı aslan pencesı kuru yapacam:KK53::KK53:onuda nasıl yapacagmı bılmıyorum ya neyse ögrenırız yarn gıdp tekrar baktıracam ınsallah cok yuksek cıkmaz tekrar kendılınden kalırın bu sefer kucagma alırım pıhtılaşma sorunumda var bnm rayda var kan uyusmazlıgı pko varda var yanı rabbm beternden korusun:KK1:çok şükür

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK52::KK52::KK52::KK52:

selam kızlar nasılsınız? ben de dualarla dolu bu güzel topiğe katılmak istedim, inşallah herkes için hayırlısı olur... 2 yıllık uğraştan sonra biz de bu ay aşılama için iğnelere başladık, bu gün 3. iğneyi yaptım inşallah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin....

haydi insallah belin bebisinden agrıyordur :KK9::KK9:
doktorun zararı yok dediyse iç ccanımm :KK16::KK16:
topikte hamişler çoğalır dilerim bu ayyyy :21::21:
kür falan uyguluyor musun cnm ? :KK36::KK36:
aa bu arada dişine geçmiş olsun :KK34::KK34:

inşallah hayırlısıyla canım
Allah tüm azaları tam hayırlı evlatlar versin hepimize aminnnnnnnnnnn
kür yapmıyorum Rabbimize bol bol dua ediyorum sizler gibi
5 ay önce felan sanırsam 2 defa tarçın çörekotu bal yaptım
kasımda arginmax q10 vitaminleri aldım 2 aydır düzenli olarakk
inofolic içiyorum grucophage içiyorumm nar suyu içiyorum :KK16::KK16: Rabbim herkesin yüzünü güldürsün

anladım cnm. bizde 11 ay denedik olmadı o ay doktora gidecektik ki hamile oldugumu farkettim ancak sunuda farkettim onunla birlikte 10 ay boyunca her iliski sonrası acaba oldumu olacakmı die bir sonraki adet tarihime kadar hep düsünürdüm o ay hic düsünmedim desem yeridir ve olmustu. biraz düsünmemekte iyi aslında elimizde olmadan düsünüyoruz ben bunu bildigim halde bu ay gecmek bilmedi hayırlısı hepimizin hakkında cnm inş

selam kızlar nasılsınız? ben de dualarla dolu bu güzel topiğe katılmak istedim, inşallah herkes için hayırlısı olur... 2 yıllık uğraştan sonra biz de bu ay aşılama için iğnelere başladık, bu gün 3. iğneyi yaptım inşallah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin....

hosgeldin sefa getirdin canımm bat ne zmn hemen ekleyyeim listeyee :KK36::KK36::KK36:
dilerim insallah nasip olur :KK52::KK52::KK52: :KK52::KK52:tedavin hayırlı olsun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:emir_bebek:

hosgeldin sefa getirdin canımm bat ne zmn hemen ekleyyeim listeyee :KK36::KK36::KK36:
dilerim insallah nasip olur :KK52::KK52::KK52: :KK52::KK52:tedavin hayırlı olsun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:emir_bebek:

hoşbulduuukkk:)) benim bat pek karıştı son aylarda da herhâlde iğnelerle düzen tutar bu ay:) 18 mart canım çok teşekkür ederim...

yaaa hiç sorma gülüm benimki elimden aldı biliyi işi varmış biraz bende aniden çıkmak zorunda kaldım ama geldim geri seviyom sizi kız sizsiz yapamam artıkın ben yaaaaaaa :KK52::KK52::KK52:

hoşbulduuukkk:)) benim bat pek karıştı son aylarda da herhâlde iğnelerle düzen tutar bu ay:) 18 mart canım çok teşekkür ederim...

bende iyim canim saqol.bilgisayar islemiyodu o yuzden giremedim:KK16::KK16:

:KK9::KK9::KK9: benimki telefndan giriyor nete saolsun veriyor pc :KK52::KK52::KK52::KK52:
tamam hatibi 18 mart ekliyorum tatlımm ins.kırımızılar yerine bebis gelirrrr :KK55::KK55:

bende iyim canim saqol.bilgisayar islemiyodu o yuzden giremedim:KK16::KK16:

anladım canım iyi geldin ya sonunda o yeter eee naptın bakalım kocan gelmiş herhalde canım gözün aydın bol bol hasret giderin emiii bende çok yaşıyorum ayrılık duygusunu benimkide arada şehir dışına çıkıyor iş için yeri geliyor 2_3 ay gelmiyor zor yani bilirim bacım :KK31::KK31:

hatunlar nasılsınız benm bugun hormon tahlıllerm cıktı lh hormonm yuksek cıktı malesef dogal gebe kalamm bu ay testere dıslı aslan pencesı kuru yapacm olmazsa öbür ay dondurulmuş embriomu denicemm moralm bozuk kızarrr:KK43::KK43:

ALLAH’ım ! Bu Mübɑrek Cumɑ Günü Hürmetine,Bizi Sevdiğin Kullɑr ɑrɑsınɑ kɑt ..
Bizi Çok Sɑbreden,Çok Şükreden Kullɑrındɑn eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Rɑzı Olɑcɑğın işlerle ɑmellerle Geçsin ..
Sıhhɑt ve Afiyette Dɑim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bɑğışlɑ ..
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
:KK16::KK16::KK16:Aminnnnnn :KK16::KK16::KK16:

İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii
İsim bat durum
kib 22 şubat beklemede
minigmanig 22 subat beklemede
Lility 2 mart beklemede
sndz 3 mart beklemede
isyan 5 mart beklemede
eses07 9mart beklemede
delinefsim 10 mart beklemede
cano1985 22 subat beklemede
sevva 15 mart beklemede
sewda22 17 mart beklemede
cemrem29 umutla beklemede :16 :
Eylemsiva 25subat beklemede
mevanurrrr 21 mart
emotions88 26 şubat
suzansu 29 subat beklemede
nrycck25 20 subat
berre 4 mart beklemede
hanife81 9 mart beklemede
Brownim 2 Mart beklemede
jonguil 20 şubat beklemede
littebirre 13 mart beklemede
sultan33 18 mart beklemede
feelcrying 9 mart beklemede
umuttttt 1 mart beklemede
sadecim 16 mart beklemede
zehra9090 16 ocak beklemede
sipsirine 2mart beklemede
kurabiye83 ?
sewda22 ?
kelebekhayat 27 subat beklemede
0611GNc 16 mart beklemede
hatibi 18mart beklemede

inşallahh listemiz uğurlu gelir de ,bu ayy hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilirler :KK16:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::13::13::13::13::13::13::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::127::127::127::127::127::132::132::132::132::132::132::118::118::118::118::118::118::118::123::123::123::123::123::123::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK57::KK57::KK57::KK57::13::13::13::13::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::nazar::nazar::nazar::nazar:

X