- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
RabbimKızlar ben adet oldum Yarın randevu aldim gidiyorum. Yeni aya başlıyorum bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
RabbimKızlar ben adet oldum Yarın randevu aldim gidiyorum. Yeni aya başlıyorum bakalım
Umudumuz kırılmasınKızlar ben adet oldum Yarın randevu aldim gidiyorum. Yeni aya başlıyorum bakalım
Umudumuz kırılmasın
Pes etmek yok
O bebiş bu göbişe girecek
Girecekte ahh bu gozler görür mu acebaa ??
Naptın canım
Benimde kanamam yoğun
Bende korkuyorum
Umarım aksilik yoktur
Yeni geldim eve cok kanamam varmiş rahim duvarimdaki kalinlasma dokuluyormus inceliyormus onun kanamasiymis durdurmak icin ilac veri hormon tahlili yapildi carsamba arayacagim doktoru ogrenecegim sonucumu canim
İnşallahInsallah cnm kalbini temiz tut iyi olsun
Sen kac yillik evlisin canim? Sorun sende mi esinde mi?Bugun kimse gelmemis hayirdir jnsallah
10 yil olsu ben evleneli hatta 11 in icindeyiz sorun en cok bense cnm polikistik over var yumurtlamam olmuyor.kilom.var sıkınti bir degilkiSen kac yillik evlisin canim? Sorun sende mi esinde mi?
Ayni dertten muzdaribiz bende 8 yillik evliyim pkoyum bende 1 asilama ve 2 tup yaptim hic gebelik olusmadi.10 yil olsu ben evleneli hatta 11 in icindeyiz sorun en cok bense cnm polikistik over var yumurtlamam olmuyor.kilom.var sıkınti bir degilki
Ayni dertten muzdaribiz bende 8 yillik evliyim pkoyum bende 1 asilama ve 2 tup yaptim hic gebelik olusmadi.
Sende dusuk falan oldu mu hic?
Bagisiklik siatemim kabul etmiyormus virus gibi algilayip disari atiyormus hemen doktor oyle dedi yoksa embriyolarim 3. Gun olmasina ragmen gyey kaliteliymis.Evlendigim ilk yil oldu cnm dusuguk kilon nasil peki tup bebek neden tutmadi
Kilom cok fazlam yok ama var biraz ama doktor kilo cer falan demedi. Ki gelip tup bebek yaptiran bayagi bayagi kilolu kadin gordum bircogunun tutmustu. Kiloyla tamamen alakali degil tutmasinin.Evlendigim ilk yil oldu cnm dusuguk kilon nasil peki tup bebek neden tutmadi
Bagisiklik siatemim kabul etmiyormus virus gibi algilayip disari atiyormus hemen doktor oyle dedi yoksa embriyolarim 3. Gun olmasina ragmen gyey kaliteliymis.
3 ay ust uste esimden kan alinip bagisiklik sistemim alissin diye lenfosit asisi vuruldu bana bu ay hasta olunca bi daha deniyecez son olur insallah.
Valla baska bi sorun yok dedi umarimda oyledir. Inanmaktan baska carem yok insallah herkese nasp olur sanada banada tum isteyenlere de en yakin zamanda.Allah Allah nasil birseymis bu ya ilk defa duyuyorum ya ne kadar dogru acaba tarrisilir.insallah rabbim daha fazla bekletmez cnm kucagimiz bebislerle dolsun insallah
Valla baska bi sorun yok dedi umarimda oyledir. Inanmaktan baska carem yok insallah herkese nasp olur sanada banada tum isteyenlere de en yakin zamanda.