infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Hepimizin belası pko
Olur inşallah canım
Aşılama önerdi mi doktor
Klomen ovitre mi deniyorsun

Benim doktorum aşılama degilde. O evreye gelirsek direkt tup bebek diyor. Daha garanti diye. Benim tedavi gordugum yerde aşılama 2000 o yuzden bosa hem madden hem manevi açıdan hemde bedenen yorulma diyor.

Bu ay femara ve ovitrelle denedik canim.

Doktoru tanıyor musun
Mehmet öztürkmen ?
Evet taniyorum cnm yillarin doktoru o orada yeni degil orada pinar hnm vardi ben ona gidiyordum oda cikmis oradan aspendos anadoluya gecmis ama senin doktorun tup bebek doktoru uzmanlik alani yani hastanenin en iyi dr u o

Abla diyeyim ben size simdi ben yazicam aMa beni kinamayin ben 26 yasindayim 10 yildir evliyiz son bes yildir ustune dusuyoruz ama olmuyor ahhh ahh gelinde bana sorun
Oyyy canım benim. Olacak olacak gerçekten ümitliyim ben. Eşinle mutluysan erken evlenmenin zorluğunu bir nebze yaşamazsın

Hakkinda hayirlisi cnm insallah bekletmez rabbim benim gibi

Bende öyle düşündüm
1 aşılamadan sonra
Bekledim
Şimdi tüp bebeğe başladı
Aşılama %10 şans tüp bebekte %50 %60

Evet taniyorum cnm yillarin doktoru o orada yeni degil orada pinar hnm vardi ben ona gidiyordum oda cikmis oradan aspendos anadoluya gecmis ama senin doktorun tup bebek doktoru uzmanlik alani yani hastanenin en iyi dr u o

Çok seviyorum doktorumu
Çok iyi bir doktor
çok memnum sağolsun
Güveniyorum
Önce Allah sonra Mehmet bey sayesinde
inşallah olacak

Bende öyle düşündüm
1 aşılamadan sonra
Bekledim
Şimdi tüp bebeğe başladı
Aşılama %10 şans tüp bebekte %50 %60

Cnm bana antalyadaki doktourm demksti ki asilama erkehin spremini alip rahmine yerkestiriyouz normalden yani farksiz asilama ben taraftaro degilim demisti bosuna hormon yuklemesi yipranma ve psikolojinin yerle bir olmasi demksti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…