• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Ohh ne güzel baya yol almışsın canım hayırlısıyla bebiş ya da bebişlerini al rahatına bak :)

İnşallah canım
dua beklerim
Teşekkür ederim
Rabbim hepimize kısmet etsin
Kaç yaşındasın ?
canım kaç yıllık evlisiniz ?

IMG-20180114-WA0029.jpeg

Nekadar genç evlenmişsin canım benim. 7 yıl dile kolay inşallah yüzün gülsün artık. Bizim yaş olunca hemen istedik ama olmadı 1 yıl sonra başladık tüp bebeğe

Abla diyeyim ben size simdi ben yazicam aMa beni kinamayin ben 26 yasindayim 10 yildir evliyiz son bes yildir ustune dusuyoruz ama olmuyor ahhh ahh gelinde bana sorun

Rabbim hic bir kadinin demeyeyim annelik hasretiyle yanip tutusana evlat nasip etsin degerini bilmeyecek olanada nasip etmesin

Abla diyeyim ben size simdi ben yazicam aMa beni kinamayin ben 26 yasindayim 10 yildir evliyiz son bes yildir ustune dusuyoruz ama olmuyor ahhh ahh gelinde bana sorun

Kız 16 yaşında mı evlendin
Ne küçükmüşsün

Rabbim hic bir kadinin demeyeyim annelik hasretiyle yanip tutusana evlat nasip etsin degerini bilmeyecek olanada nasip etmesin

Haberlerde izliyorum
Çok üzülüyorum
Çöpe atılmış
Bırakılmış
Öldürülmüş
Çocuklar

Kızlar bu ay çatlatma iğnesi kullanmıştım. İgnenin 11. Günü adetime üç gün kaldı. Test bu şekilde

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-14-16-18-57.png
    Screenshot_2018-01-14-16-18-57.png
    108,8 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20180114_135605.jpg
    IMG_20180114_135605.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 23
Back