Hoşbulduk teşekkürler
bizim ilk testimiz sıfır çıktı ve dünyamız karardı resmen,sonra doktorumuz eşime klomen,proxeed,zincoday,ceviz,badem,ballı karışım ve keçiboynuzu kaynatılıp içmesini söyledi,80 gün sonra 1,6 milyona yükseldi,yalnız ileri hareketlisi %20 idi doktor isterseniz mikroçiple aşılamayı deneyelim dedi,bizde şansımızı denedik ve bir mucize bekliyoruz inşallah.
Bat tarihi 6 aralık ama inşallah olmam :)
Amin canım İsteyen Herkesin hamiş olması dileğiyleNe güzel canım benim . .
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın . .
Hemen ekliyorum . .
Amin inşallah canım benim ❤Amin canım İsteyen Herkesin hamiş olması dileğiyle
Bu ayda kırmızıları gördüm mağlesefavucdolusudua ****** 18 ekim beklemede
Evenness ********** 29 kasım beklemede
Kardelenmutlu******* 29 kasım beklemede
Kumru55 ********** 30 kasım beklemede
@avucdolusuduaEvenness KOKUNNHUZURR Mavera3 ne yaptınız kızlar ?
24.12.16 aralık 12'ci ay mı oluyor ben almanyada yaşıyorum türkcem biraz eksik24 aralık mı canımMavera3
24.12.16 aralık 12'ci ay mı oluyor ben almanyada yaşıyorum türkcem biraz eksik
%100eminim bu ayda olmadi hastalanmama 2 gun var ve hic bisey hissetmiyorum. ne gebelik ne adet belirtisi. bu ay is yerinde cok zorlu gecti gerci psikolojim cok bozuktu ama 4 yil oldu dusukten sonra 2 yil ve hic bisi olmuyor. biraz kiloda verdim ama yok. benim disinda herkesin olabiliyor benim olmuyor. arrik cok yoruldum. denemekten her ay kur yapmaktan yumurtlamada zorla sirf bebek icin birliktelikten... istersen beni listeden cikar tatlim ben artik bebek beklemiyorum oda gelmiyor zaten. umudum falanda kalmadi. belkide cok zorlamamak lazim sonucta Allah vermiyorsa vardir bir nedeni sadece bunu kabullenme kidmi zor nasip iste ne kotu insanlar ana oluyorda verebilecegin onca seye ragmen sen olamiyorsun. ama haketmekle alakalida degil mesele onuda anladim herkesin sinavi baska iste kimi evlatla kimi evlatsizlikla sinaniyor. yinede halime sukrediyorum. saglikliyim mutlu bir evliligim var guzel bir isim var. cok sukur. hoscakalin...
avucdolusudua ****** 18 ekim beklemede
Evenness ********** 29 kasım beklemede
Kardelenmutlu******* 29 kasım beklemede
Kumru55 ********** 30 kasım beklemede
@avucdolusuduaEvenness KOKUNNHUZURR Mavera3 ne yaptınız kızlar ?
Herkese iyi günler arkadaslar. Ben 27, esim 30 yasinda. 3,5 yildir evliyiz. 1,5 yildir bebek istiyoruz ama 13 ayda 2 kayip yasadik. İlkinde 5-6 haftalikken kanamam oldu kurtajla alindi. ikincide 11+3 haftalikken kontrolde kalp atisi olmadigindan alindi. 2.si patolojiye gonderilmis temiz cikmis. Şimdi ayrintili bir taramaya giristik. 15 maddelik test istedi doktorumuz. Çogu cikti sonuclarin. sadece d vitamini ekligi ve lupus1-lupus2 sıkıntılı gorunuyo. Bunlar dapihtilasmayla ilgili galiba. Diger sonuclar icin beklemedeyiz.
Esim son hamilelikten önce sperm testi yaptirmisti. Dr iyi demiş bir de sizdegerlendirir misiniz;
Perhiz: 5 gün
Renk,Koku : Normal
Volüm : 5.1 ml
Likefaksiyon: 30 dk
Sperm Sayisi/ml : 80milyon
Total Sperm : 408milyon
Morfoloji : %9 (Kruger Strict)
Total Motilite : %75
Progresif Mot. : %50
Non Progresif : %25
Aglutinasyon : Yok
Yuvarlak Hücre : 1-2 adet
Dogal yollardan sansimiz nedir sizce?Psikolojimiz alt üst oldu iyice.
26 ARALIK CNM
Bilmiyorum ki bakcaz tum testler bitince 2 hafta sonra kontrol var.Merhaba canım
Morfoloji %9 mu düşük acaba
Doktorunuz ne dedi ?
bizimde ileri hız hareket düşük
canım inan yazdıklarının hepsini ben de her ay yaşıyorum. her doktora gittiğimde gözlerim dolu dolu çıktım.yeni yeni problemlerimi öğrendim.ama umudumu hiç yitirmedim.hala umutluyum çünkü her şeyin bir zamanı var.bak demişsin gerçekten bu bir sınav. Allah hepimize bu sınavı hayırlısıyla geçebilmeyi nasip etsin. hoşçakal canım.%100eminim bu ayda olmadi hastalanmama 2 gun var ve hic bisey hissetmiyorum. ne gebelik ne adet belirtisi. bu ay is yerinde cok zorlu gecti gerci psikolojim cok bozuktu ama 4 yil oldu dusukten sonra 2 yil ve hic bisi olmuyor. biraz kiloda verdim ama yok. benim disinda herkesin olabiliyor benim olmuyor. arrik cok yoruldum. denemekten her ay kur yapmaktan yumurtlamada zorla sirf bebek icin birliktelikten... istersen beni listeden cikar tatlim ben artik bebek beklemiyorum oda gelmiyor zaten. umudum falanda kalmadi. belkide cok zorlamamak lazim sonucta Allah vermiyorsa vardir bir nedeni sadece bunu kabullenme kidmi zor nasip iste ne kotu insanlar ana oluyorda verebilecegin onca seye ragmen sen olamiyorsun. ama haketmekle alakalida degil mesele onuda anladim herkesin sinavi baska iste kimi evlatla kimi evlatsizlikla sinaniyor. yinede halime sukrediyorum. saglikliyim mutlu bir evliligim var guzel bir isim var. cok sukur. hoscakalin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?