Yok kuzum. Inşallah yeni yıla minik mucizelerimizle gireriz. Hamiş olan arkadaşları da tebrik ederim rabbim tek vazda sağ sağlim yavrularınızla sizi kavuştursun.
Kusura bakma canım debresyona girdiğim icin bayadır internet kullanmıyordum şifreyide unutmuşdum yeni gördüm yazdığın. Benim icin zor geciyor bu bekleyiş
Kusura bakma canım debresyona girdiğim icin bayadır internet kullanmıyordum şifreyide unutmuşdum yeni gördüm yazdığın. Benim icin zor geciyor bu bekleyişbat 30 kasım galba tam emin değilim ama
Şuan birşey kullanmıyoruz bizdeki sorun morfoloji, hız ve sayı 3 tüp bebek denemiştik bir normal hamilelik düşükle sonuclandı kaan aydos beyin adını duydum belki ona gidicez dna hasar testi yapdırmaya
ESES BEN GELDİM CNM NASILSIN GÖRMEYELİ GÖRÜŞMEYELİ?
HALEN HAYIRLI HABER YOK DEĞİLMİ
Yok canim sen nasılsın
ŞÜKÜR CNM İYİYİM BENDE ÇALIŞMAYA DEVAM...
GÜNÜM GEÇTİ BU AY 5 GÜN KADAR AMA HALEN CESARET EDİP TEST YAPAMIYORUM O KADAR HAYAL KIRIKLIĞINDAN SONRA KORKUYORUM AÇIKÇASI..
Test yapsana
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım benimen azından pazartesiyi beklemek istiyorum cnm ya bakalım sonuçtan haberdar ederim
Amin cnm inşallah cumlemizle birlikteİnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım benim
avucdolusudua ****** 18 ekim beklemede
aaynaa ************ 30 ekim beklemede
Evenness ********** 2 kasım beklemede
Kardelenmutlu******* 29 kasım beklemede
@aaynaa @avucdolusudua @EvennessKOKUNNHUZURR Kızlar ne yaptınız ? gelen giden var mı ? batlar nedir durum ?
Canım gelen giden yok 29 kasımı beklyrum bu ay hiç umursamadım vücudumuda dinlemedim inş bebişim vardır minik mucizem :)
Merhaba canım hoşgeldin . .Merhaba kızlar eşimin sperm sayısı yok denecek kadar azdı,sonra 3 ay ilaç tedavisi gördük biraz arttırdık ve üç buçuk ayı doldurduğumuzda da 17 kasımda ilk aşılamamızi yaptırdık İnşallah tutar.sizce yarın kan tahlili yaptırsam sonuç belli olur mu ? yoksa bir iki gün daha beklemeli miyim ?
Eses07 beni de listeye ekler misin ?
Hoşbulduk teşekkürlerMerhaba canım hoşgeldin . .
Ne kadar yükseldi ?
Proxeed mi ilacın adı ?
Ne zaman bat canım . .
İnşallah hamilesin . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?