- 25 Mayıs 2015
- 180
- 23
- 18
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eses07 nasilsin iyimisin arada yaz demistin bana iyiyim iste 3 ayin icindeyim allah tez zamanda sana nasip eder burdan hamilelik haberini alirim insallah
Anladım canım benim . .amin cnm .10 kasımda adet oldum yarın regl 4. gunu gidecegım degerlerimi ogrenmek ıcın .
merhaba bende aranıza katılsam olurmu eşimde morfoloji sorunu var bende prolaktin yükseliyor ve pko olduğumu düşünüyor doktor hormon değerlerim normal çünkü. 1 buçuk aydır kür yapıyoruz. bakalım bu ay 17sinde inşallah yumurtlama tarihim gözüküyor. bat 3 aralık. 4 yıldır bir kere boş gebelik harici bişey olmadı.bu ay son kez dua ederek isteyerek deneyeceğim. eğer bu ayda başarılı olmazsak bir süre korunmak istiyorum. artık psikolojim çok zarar gördü. öğretmenim özel bir okuldayım aynı branş alanımda 3 öğretmenim hamile sürekli biri midesi bulanıyor derse gelmiyor izin alıyor yerine hoop beni koyuyorlar. bu psikolojimi daha çok bozuyor. onlar adına çok seviniyorum ama kendimi suçlamaktan kendimi alamıyorum. bu ay nasipse olur olmazsa bu da Allah ın takdiri sonuçta. ama burda birbirinize güzel moral veriyorsunuz. belki bende daha pozitif hissederim.
merhaba bende aranıza katılsam olurmu eşimde morfoloji sorunu var bende prolaktin yükseliyor ve pko olduğumu düşünüyor doktor hormon değerlerim normal çünkü. 1 buçuk aydır kür yapıyoruz. bakalım bu ay 17sinde inşallah yumurtlama tarihim gözüküyor. bat 3 aralık. 4 yıldır bir kere boş gebelik harici bişey olmadı.bu ay son kez dua ederek isteyerek deneyeceğim. eğer bu ayda başarılı olmazsak bir süre korunmak istiyorum. artık psikolojim çok zarar gördü. öğretmenim özel bir okuldayım aynı branş alanımda 3 öğretmenim hamile sürekli biri midesi bulanıyor derse gelmiyor izin alıyor yerine hoop beni koyuyorlar. bu psikolojimi daha çok bozuyor. onlar adına çok seviniyorum ama kendimi suçlamaktan kendimi alamıyorum. bu ay nasipse olur olmazsa bu da Allah ın takdiri sonuçta. ama burda birbirinize güzel moral veriyorsunuz. belki bende daha pozitif hissederim.
Amin cumlemize.hosbuldukHoşgeldin canım aramıza . .
Seni çok iyi anlıyorum . .
İnşallah en kısa zamanda hayırlıysa bizlere de hayırlı evlatlar versin inşallah rabbim . .
Amin cumlemize.hosbulduk
Bebegım nasısın bu ay tup bebek tedavıme bslıyorum allahım kısmet ederse
Hep aklımda ve duamdasın bitanem
Hep aklımda ve duamdasın bitanem
Hayırlısı olsun canım benim inşallah güzel haberlerle gelBebegım nasısın bu ay tup bebek tedavıme bslıyorum allahım kısmet ederse
Arkadaşlar merhaba,ben bu sayfanın eski üyelerindenim, 1 yılı aşkın bir süredir topiğe girmiyordum. Bugün girdim çünkü umudunuzu asla kaybetmeyin demek istiyorum. Yıllardır çocuk için gitmediğim doktor kalmadı ve hepsi "yumurtalığın yok asla çocuk sahibi olamazsın tüp bebek bile yapamazsın,yumurtalık nakli gerekiyor" diyerek beni gönderdi. Değil tedavi uygulaması, ilaç dahi verilmedi. Bir kaç gündür çektiğim sancılar yüzünden başka bir doktora gittim gitmişken durumumu da anlattım beni muayeneye aldı ve "Senin yumurtalıkların var nasıl yok diyebildiler, sadece çok küçük ve ilaçla büyüyecek bir şey" dedi. Çocuğun olmayacak diyerek hayatınla oynanmış dedi ve tedaviye başladı. Lütfen tek bir doktora bağımlı kalmayın ve umudunuzu sakın kaybetmeyin. Bütün umutlarım tüketilmişken Rabbim çok başka bir durumla kapıları tekrar açtı bana. İnşaallah Rabbim en kısa zamanda hepimize çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
Selam kizlar nasilsiniz
Iyi cok sukur bende hala bekliyorum bu ay hsg cekildim haftaya sonuclarimi alicam bakalim nolucak