infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Esessss selam tatlimmm uzun bir aradan sonra sahalara geri dondum Mutlu haberlerle donmek isterdim ama bende hala tik yok maalesef önümüzdeki ay asi yada tup doktorumla karar vereceğiz tekrar başlıyorum tedaviye sen ne alemdesin Canim

İlerleyen zamanda tüp olabilir canım bakalım zaman ne gösterir hayırlısı olsun inşallah
İnşallah kuzum ben 1 sene ara verdim bosalttim kafamı artık tamamen. Odaklandım tedavi ye bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım sende inşallah tedavi ye gerek kalmadan hamis olursun canim

arkadaşlar geçen gittiğim doktorum folik asit olarak kullandığım ilacı değiştirdi. AMH değerim düşük olduğu için direk yumurta geliştirici vermedi erken çatlayıp daha fazla azalmaması için. yumurta gelişmesi içinde yardımcı olacak folik asit vericem dedi MİYOSİTOL POSİTİVE adında bir ilaç daha önce kullanan yada duyan var mı?

Merhaba arkadaşlar,

Bat 28'09 du hala gelen giden yok sizce umutlanmalı mıyım Bu arada 1.15 olan AMH değerim bu ay ki testte 1.58 çıktı Doktorum çok değişmiyor Amh demişti ama ben yine de bu kadar değişime bile çok sevindim Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum sizce ne zamana kadar beklemeliyim

Test yapsana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…