- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Ayy canım inşallah hamileyimdir
İnşallah kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canım inşallah hamileyimdir
Ben mi esimmi. Ben cok farkli dr a gittim.hem yumurta takibi icin. Hem kontrol. Bir sorunum yok. Zaten duzenli adet goruyorum. Filmimde temiz.. esim 1 sene once gitmisti urologa. Testide 3 farkli yerde yaptirdi whoya gore 63 cikiyodu morfoloji kruger yapinca iste son gittigim yerde (bagcilar mega medipol tup bebek merkezinde) 1 cikti. Sonraki ay yani bu ay sifir ciktiedosko canım başka doktora da gittiniz mi?
Bakalim ctesi gidicez. Nasil yorumlayacakOlsun kuzum güvenilir olsun yeter..
Evet canim.zaten tutsaydi tutardi. Her ay takip ettim cunku ymrtlamimi. Drla 3 5 kez . Klomenle 3 er 3 er ymrtladim yine olmadi.bence test dogru.hep dyodum zaten bisey var.hormon testlerim normal. Stresli biride degilim.ole iste .. ..Canım kimi tüp bebek merkezleri para için böyle yapabiliyorlar ne yazıkki...
Bence bu ay keçi boynuzunu deneyin.. Bol fındık fıstık ceviz incir havuç yedir eşine sende ye... EVELALLAH olur .... Acele etmeyin.. Hadi paraya acımıyorum o umutlarınıza yazık ... İllaki tutmaz demiyorum ama çok zor... Sayıdan çok morfoloji önemli zaten......
Canım iki tarafın da stres yapmaması lazım vardır bir hayır muhakkak üzülmeyin moral çok önemliEvet canim.zaten tutsaydi tutardi. Her ay takip ettim cunku ymrtlamimi. Drla 3 5 kez . Klomenle 3 er 3 er ymrtladim yine olmadi.bence test dogru.hep dyodum zaten bisey var.hormon testlerim normal. Stresli biride degilim.ole iste .. ..
Hayırlısı canım sperm 70 günde bir yenilenip üretiliyor diye biliyorum ben. Bi sorun varsa da inşallah kolaylıkla düzelir kısmet hayırlısı olsun hakkınızda. Ümitsizliğe kapılma canım :)
Allahtan ümit kesilmez canım . hayırlısı bakalım. elımızden gelenı yapıyoruz.Canım iki tarafın da stres yapmaması lazım vardır bir hayır muhakkak üzülmeyin moral çok önemli
İnşallah kuzumEses07 teşekkür ederim canım hosbuldum insallah hepimiz meleklerimizin hayırlı haberlerini alırız
Yok kuzum yaaaa akacak kab damarda duramazmış batlarımız aynıydı benim 14 günüm kaldı sen hala olmadın.. Test varsa bi yapsana
Sıcaktan kumdan daha erken olman lazım ona bakarsan
Avucdolusudua *** *** 8 ağustos beklemede
Kardelenmutlu*** *** 11 ağustos beklemede
Ne yaptınız kızlar geldi mi kırmızılar?
@avucdolusudua KOKUNNHUZURR
Valla ben burda sabırsızlanıyorm sen bu kadar nasıl durdun anlamadım ovu olmaz.. Geçen ay yaptın onu pozitifti ama sora adet oldun hcg al bi eczaneden olmazmı?