• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

edosko edosko canım başka doktora da gittiniz mi?
Ben mi esimmi. Ben cok farkli dr a gittim.hem yumurta takibi icin. Hem kontrol. Bir sorunum yok. Zaten duzenli adet goruyorum. Filmimde temiz.. esim 1 sene once gitmisti urologa. Testide 3 farkli yerde yaptirdi whoya gore 63 cikiyodu morfoloji kruger yapinca iste son gittigim yerde (bagcilar mega medipol tup bebek merkezinde) 1 cikti. Sonraki ay yani bu ay sifir cikti

Canım kimi tüp bebek merkezleri para için böyle yapabiliyorlar ne yazıkki...
Bence bu ay keçi boynuzunu deneyin.. Bol fındık fıstık ceviz incir havuç yedir eşine sende ye... EVELALLAH olur .... Acele etmeyin.. Hadi paraya acımıyorum o umutlarınıza yazık ... İllaki tutmaz demiyorum ama çok zor... Sayıdan çok morfoloji önemli zaten......
Evet canim.zaten tutsaydi tutardi. Her ay takip ettim cunku ymrtlamimi. Drla 3 5 kez . Klomenle 3 er 3 er ymrtladim yine olmadi.bence test dogru.hep dyodum zaten bisey var.hormon testlerim normal. Stresli biride degilim.ole iste .. .. :KK51:

Hayırlısı canım sperm 70 günde bir yenilenip üretiliyor diye biliyorum ben. Bi sorun varsa da inşallah kolaylıkla düzelir kısmet hayırlısı olsun hakkınızda. Ümitsizliğe kapılma canım :)

Evet canim.zaten tutsaydi tutardi. Her ay takip ettim cunku ymrtlamimi. Drla 3 5 kez . Klomenle 3 er 3 er ymrtladim yine olmadi.bence test dogru.hep dyodum zaten bisey var.hormon testlerim normal. Stresli biride degilim.ole iste .. .. :KK51:
Canım iki tarafın da stres yapmaması lazım vardır bir hayır muhakkak üzülmeyin moral çok önemli Hoppa

Hayırlısı canım sperm 70 günde bir yenilenip üretiliyor diye biliyorum ben. Bi sorun varsa da inşallah kolaylıkla düzelir kısmet hayırlısı olsun hakkınızda. Ümitsizliğe kapılma canım :)
Canım iki tarafın da stres yapmaması lazım vardır bir hayır muhakkak üzülmeyin moral çok önemli Hoppa
Allahtan ümit kesilmez canım . hayırlısı bakalım. elımızden gelenı yapıyoruz. :21:

Back