• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

eses günün mü geçti uzaktan takipteym bayadr görnce yazmak istedim yawrm:cool:

Merhaba bayanlar , sogan kuru ve aslan pencesi kurunu bir tur uyguladim, benim gibi olan var mi bulusalim burada tecrubelerimizi paylasalim.. İkinci tura baslayacagim henuz gebelik olmadi ama kasiklarda agri var sanirim sogan suyu agri yapiyor..

Merhaba bayanlar , sogan kuru ve aslan pencesi kurunu bir tur uyguladim, benim gibi olan var mi bulusalim burada tecrubelerimizi paylasalim.. İkinci tura baslayacagim henuz gebelik olmadi ama kasiklarda agri var sanirim sogan suyu agri yapiyor..
Soğan kürünü uygulamıştım ben tatlım.. Şifası olduğunu düşünüyorum ama evlat sahibi olamadık henüz :( inşaallah sana şifa olur. Yanlız ibrahim Saraçoğlu iki kür bir arada uygulamayın diyor..

Aramıza hoşgeldin canım. .
Kaç yıllık evlisiniz?
Kaç yaşındasınız?

Eses07 Eses07 aynı canm topiktye bi sen bi ben sanıreım yıllanan tedaviye başladık yumrta takbi yapılıyor iğne verdi bu ay ama pco çıktı büyüek bilmiyor yumoslar daha önce klomene hemen cvp veren yumoşlar iğneye bana mısın demiyor :(bugün yne gtcez doktra çatltrma iğnesi vereck... bu ay olmazsa kasım-aralık gbi asılma yptrcaz :dua::dua::dua:

edosko edosko
eee sen nerden canım?
Kaç yaşındasınız?
Kaç yıllık evlisiniz?
:spor:
Ben de sevdim seni varım diyorum :KK76:
:D istanbuldan 31 oldum 1 hafta önce, önümüzdeki ayda 3 yıl olcak evleneli.. :KK14:
tüp bebek yaptırcam süremin dolmasını bekliyorum :kahve: 1,5 senedir korunmuyoruz canım. sebepsiz olmuyor sanıyorduk. eşimin morfolojisi aşılama sırasında sıkıntılı çıktı. iğneli 2. aşılamam geçen hafta yapıldı. bekliyorum ama umudum yok :kızgın:

Soğan kürünü uygulamıştım ben tatlım.. Şifası olduğunu düşünüyorum ama evlat sahibi olamadık henüz :KK43: inşaallah sana şifa olur. Yanlız ibrahim Saraçoğlu iki kür bir arada uygulamayın diyor..

Günaydın herkese :) kasık ağrısı regl denmiş. Hastalandım bugün :( yaşım 40 , Bu ikinci ayımız ovulasyon takibiyle deniyoruz .. Doktorlar direk tüp bebek diyor yaşımdan dolayı.. Önce soğan kürünü sonra aslan pençesini yaptım. Şimdi tekrarlıycam aynılarını ..Bu arada yumurtam 10 dan 3 e düştü üç ayda .. Belki kalitesiz olanlar gitmiştir, :) ya da stresten fazla yumurtlayamadım :S

Günaydın herkese :) kasık ağrısı regl denmiş. Hastalandım bugün :KK43: yaşım 40 , Bu ikinci ayımız ovulasyon takibiyle deniyoruz .. Doktorlar direk tüp bebek diyor yaşımdan dolayı.. Önce soğan kürünü sonra aslan pençesini yaptım. Şimdi tekrarlıycam aynılarını ..Bu arada yumurtam 10 dan 3 e düştü üç ayda .. Belki kalitesiz olanlar gitmiştir, :) ya da stresten fazla yumurtlayamadım :S

Rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasın. .
Hayırlı Evlat nasip etsin. .

Eses07 Eses07 aynı canm topiktye bi sen bi ben sanıreım yıllanan tedaviye başladık yumrta takbi yapılıyor iğne verdi bu ay ama pco çıktı büyüek bilmiyor yumoslar daha önce klomene hemen cvp veren yumoşlar iğneye bana mısın demiyor :KK43:bugün yne gtcez doktra çatltrma iğnesi vereck... bu ay olmazsa kasım-aralık gbi asılma yptrcaz :dua::dua::dua:

İnşallah büyür ve çatlar canım. .
Bizim ileri hareketli hız düşük . .
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. .

Ben de sevdim seni varım diyorum :KK76:
:KK70: istanbuldan 31 oldum 1 hafta önce, önümüzdeki ayda 3 yıl olcak evleneli.. :KK14:
tüp bebek yaptırcam süremin dolmasını bekliyorum :kahve: 1,5 senedir korunmuyoruz canım. sebepsiz olmuyor sanıyorduk. eşimin morfolojisi aşılama sırasında sıkıntılı çıktı. iğneli 2. aşılamam geçen hafta yapıldı. bekliyorum ama umudum yok :kızgın:

Canım benim inşallah tutunmuştur bebişin sana ❤

Back