- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Eses07 kız hala senin kırmızılar gelmedi mi? Aynı gündü batlarımız ben ikinciyi olcam nerdeyse hamişmisin yoksaaaaaaaaaaa
Sen hamilelik takvimi yapmışsın totem mi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eses07 kız hala senin kırmızılar gelmedi mi? Aynı gündü batlarımız ben ikinciyi olcam nerdeyse hamişmisin yoksaaaaaaaaaaa
Baya geçti canım ya inşaallah hamilesindir ❤❤❤Belirtilerim arttı hamile değilim bekliyorum cnm
Dua niyetine yaptım kuzum ya EVELALLAH hamileyiz inşaallahSen hamilelik takvimi yapmışsın totem mi :)
Dua niyetine yaptım kuzum ya EVELALLAH hamileyiz inşaallah
İnşallah kuzum duâ ediyorum hergün ❤Baya geçti canım ya inşaallah hamilesindir ❤❤❤
Allahım kabul etsin tatltm yaİnşallah kuzum duâ ediyorum hergün ❤
ee beni nerden gördün o zamanBilmem ki
Amin inşallah canım ❤Allahım kabul etsin tatltm ya
Ben görürümee beni nerden gördün o zaman
eses günün mü geçti uzaktan takipteym bayadr görnce yazmak istedim yawrm
Bilmiyodum.Ben görürüm
Benim birçok gözüm var
bilmiyor musun?
Soğan kürünü uygulamıştım ben tatlım.. Şifası olduğunu düşünüyorum ama evlat sahibi olamadık henüz inşaallah sana şifa olur. Yanlız ibrahim Saraçoğlu iki kür bir arada uygulamayın diyor..Merhaba bayanlar , sogan kuru ve aslan pencesi kurunu bir tur uyguladim, benim gibi olan var mi bulusalim burada tecrubelerimizi paylasalim.. İkinci tura baslayacagim henuz gebelik olmadi ama kasiklarda agri var sanirim sogan suyu agri yapiyor..
Bilmiyodum.
Ama su an korktum senden
Artik gorunur olayim bende
Merhaba bayanlar , sogan kuru ve aslan pencesi kurunu bir tur uyguladim, benim gibi olan var mi bulusalim burada tecrubelerimizi paylasalim.. İkinci tura baslayacagim henuz gebelik olmadi ama kasiklarda agri var sanirim sogan suyu agri yapiyor..
Ben de sevdim seni varım diyorum
Soğan kürünü uygulamıştım ben tatlım.. Şifası olduğunu düşünüyorum ama evlat sahibi olamadık henüz inşaallah sana şifa olur. Yanlız ibrahim Saraçoğlu iki kür bir arada uygulamayın diyor..
Günaydın herkese :) kasık ağrısı regl denmiş. Hastalandım bugün yaşım 40 , Bu ikinci ayımız ovulasyon takibiyle deniyoruz .. Doktorlar direk tüp bebek diyor yaşımdan dolayı.. Önce soğan kürünü sonra aslan pençesini yaptım. Şimdi tekrarlıycam aynılarını ..Bu arada yumurtam 10 dan 3 e düştü üç ayda .. Belki kalitesiz olanlar gitmiştir, :) ya da stresten fazla yumurtlayamadım :S
Eses07 aynı canm topiktye bi sen bi ben sanıreım yıllanan tedaviye başladık yumrta takbi yapılıyor iğne verdi bu ay ama pco çıktı büyüek bilmiyor yumoslar daha önce klomene hemen cvp veren yumoşlar iğneye bana mısın demiyor bugün yne gtcez doktra çatltrma iğnesi vereck... bu ay olmazsa kasım-aralık gbi asılma yptrcaz
Ben de sevdim seni varım diyorum
istanbuldan 31 oldum 1 hafta önce, önümüzdeki ayda 3 yıl olcak evleneli..
tüp bebek yaptırcam süremin dolmasını bekliyorum 1,5 senedir korunmuyoruz canım. sebepsiz olmuyor sanıyorduk. eşimin morfolojisi aşılama sırasında sıkıntılı çıktı. iğneli 2. aşılamam geçen hafta yapıldı. bekliyorum ama umudum yok