infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

TM canim bugün geldi adetim şükür yasoğan kuru yapcam mi onu dusunuyorum

TM canim bugün geldi adetim şükür yasoğan kuru yapcam mi onu dusunuyorum

Kürler faydalı diyorlar ama ben güvenemiyorum. Ben incir kürü denemiştim onu yaptığım ay ya kullandığım ilacın yan etkisiydi ya da incirin rahim duvarım incelmişti. Rahim duvarının incelmesi de hamileliğe engel bişey. Ama bilmiyorum yapan çok arkadaş var. İyice bir araştır istersen.

Slm arkadaşlar bende yeni katılanlardanim sizlerin fikirlerine ihtiyacım var çünkü kimse anlamıyor en yakinin bile herkes takma dio takma bu kelimeyi duymak istemiyorum artık nasıl takmayim nasıl dusunmeyim takmayayim diye diye 5 yıl btti

Hoşgeldin kader ortağım

Bayramdan sonra tüp bebek dusunuyorum bu zamana kadar bitkilerle takviye geciriyim diye dusundum yapacaklarım şunlar: kavun çekirdeği yağı
Çoban çökerten
Arı sütü polen bal karışımı
İncir Hindistan cevizi antep fıstığı karısımi
E vitamini çinko
Kabak çekirdeği
Bunların faydası olur inş diye dusunuyorum tabiki dualarımi bırakmıyorum

İnşallah olur ben de arisutu bal polen aldim kabak çekirdeği Hayit tohumu bir de bal çörek otu tarçın yapacağım bir de gec yatıp gec kalkıyorum erken kalkmaliyim bunları tüketmek icin:)inşallah ise yarar da hamile kaliriz

inş bende kilo sorunu da var napcam bilmiyorum veremuyorumda kilolu olup tüp bebek yaptiranlar varmı ki

Selam arkadaşlar ben 3 senelik evliyim yaklaşık 1.5 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyo benim evlenmeden önce ve korunmayı bırakana kadar adetlerimle alakalı hiç bir sorunum yoktu ne zaman korunmayı bıraktık ben adetlerimde düzensizlik başladı doktora gittim bi sorun yok tam bir senen dolsun öyle gel dedi ben bir senemi doldurdum gittiiğimde bana pco var dedi. tahlil yapıldı hsg istedi hsgden sonra tedaviye başlıcaz dedi ama özel hastanede çektiremedim filmi durumum olmadığı için üstünden 3 ay geçti dün burdaki devlet hastanesinden doktora gittim araştırdım iyi bir doktormuş ama bilemedim pek ilgilenmedi ama bana ilk defa bi doktor ilaç verdi.klomen ve 2 antibiyotik bir enfeksiyon söktürücü toz bi ilaç vermiş bir krem bide fitil vermiş adetliyken kullanmaya başla adetinin 3. günü tekrar gel dedi şimdi daha önceden doktora gidenlerden rica ediyorum bu antibiyotikleride adetliyken mi kullanmaya başlıcam bilgisi olan varmı acaba bide eşininde sprem hareketliğiğ sınırda takviye alsın dedi. bide bana kilo vermemi söyledi en büyük düşmanım o zaman nasıl kilo vericeksen bana bir fikir vericek olan :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…