merhaba kızlar uzun süedir yoktum doğum izninde olduğum için yazamadım sağsalim bebeğimi aldım 4 aylık olduk bile inanın doğum sırasında bebeğimin yüzünü ilk gördüğümde ilk salavat getirdim sonra bağırarak allahım isteyen herkese nasip et dedikten sonra kokladım yavrumu inşallah kabul olur sizlerede nasip olur bi maşallahınızı ve duanızı alırız
Bende folik asiT kullanıyorum suan jel nasıl oluyo nerden almak gerekio zayıflamak gerekiolmuş ben 56 yim 50 olmaya çalışıcam soğan suyu denicem adet oliyimde bi 26 gün oldu tarlusal içtim sokması bekliorum
Nerden alınır nasıl kullaniLionel hoşbulduk canim
Teşekkürler caniminşallah be başımız olur
Bende folik asiT kullanıyorum suan jel nasıl oluyo nerden almak gerekio zayıflamak gerekiolmuş ben 56 yim 50 olmaya çalışıcam soğan suyu denicem adet oliyimde bi 26 gün oldu tarlusal içtim sokması bekliorum
Deneyebilirim canım sen kullandinmi
Canım 160 im ben pko için zayıflamak faydalı diyolar bende evlenince 58 olmustum bekarken 49dum hemen hamile kaldım ama şimdi olmuyo 50 oliyimde belki olur çocuğum die düşünüyorum. Adetim hiç bukadar gecikmesine çok sasiriyorum kistler de yeniliyor olusmus acaba eskiden yoktu boylebiseyi gününde ayında gelirdi çok korkuyorum hamile kaalmam die buralarda eşimde sorun çıkmaya başladı
neyapabilirizllki benim hep düzenliydi.korunmayı bıraktım böyle duzensizlesti bi doktora gittim oda pko dedı valla saskinim neyapayım die arastiriyorumPko sonradan oluyo mu bilmiyorum ama belirtileri herkeste aynı değil yani adet düzeni herkeste fark ediyo ben ilk adet olduğumdan beri bende pko olduğunu biliyorum çünkü benim 3-4 ayda bir olurdu ve gittiğim her doktor hemen pko olduğunu söylerdi. Az doğum kontrol ilacı kullanmadım. Ama evlenene kadar Nasıl bişey olduğunu bilmiyordum sadece geç gelmesine neden oluyo sanıyordum. Neyse bu arada bende 1.60 ım. Bence kilon normal. Senin dediğin o kilo verme işi gerçekten pko olup pko yüzünden aşırı kilosu olanlar için geçerli. Benim doktorum bana her zaman şaşırarak söylerdi sen Nasıl pkolusun diye. Nazar değmesin tabi
B
neyapabilirizllki benim hep düzenliydi.korunmayı bıraktım böyle duzensizlesti bi doktora gittim oda pko dedı valla saskinim neyapayım die arastiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?