- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
Sagol cnm hepnize dua ediyorum insallah :)Gözün aydın tatlım.. Yemin ediyorum gözlerim doldu.. Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına almayı da nasip etsin.. Nolur bize de dua et....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol cnm hepnize dua ediyorum insallah :)Gözün aydın tatlım.. Yemin ediyorum gözlerim doldu.. Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına almayı da nasip etsin.. Nolur bize de dua et....
Maşaallah süphanallahMeraba arkadaslar benimde adetimden 5gun once taze kan geldi hafif sonra koyu kahverengine donustu ama araliklarla oldu ben erken adet olacagimi sanarken megersem bebegim olusuomus Bu arada 10 aylik evliyim hamile kalamiodum dokt gittim 2 kere bisey yok dediler insan sorguluo bu sefer bisey yoksa nie olmuyor die ve anladimki ancak Yaradan dogru zamanda nasip ediyor.insallah olmayan arkadaslarimda bebeklerine kavusurlar tez vakitte.
Meraba arkadaslar benimde adetimden 5gun once taze kan geldi hafif sonra koyu kahverengine donustu ama araliklarla oldu ben erken adet olacagimi sanarken megersem bebegim olusuomus Bu arada 10 aylik evliyim hamile kalamiodum dokt gittim 2 kere bisey yok dediler insan sorguluo bu sefer bisey yoksa nie olmuyor die ve anladimki ancak Yaradan dogru zamanda nasip ediyor.insallah olmayan arkadaslarimda bebeklerine kavusurlar tez vakitte.
RABBIM fazla bekletmemis sanslisin cnm gozun aydin saglikla kucagina al insallah....O kan gelene kadar hic bi belirti yasamadim zaten dedigim gibi adetten once olmasi beni suphelendirdi.kan once 3damla seklinde normal sivi seklinde bi kandi.ertesi gun kahverengine donustu bu boyle 3 gun surdu ama toplasan 8 damla anca eder.tabi su damlasi gbi kastetmiorum cay kasigi kadr var yok.Dualarim sizlerle
canm ilgilendiğin için çook teşekkur ederim. zor gunler geçiriyorum dayanması çok zor. bizm aralık ayında iki yıl dolcak çalsmalarmzn. benm sorun eşimde sperm kalıte hız sayı sorunu var. senın kullandgın şey bayan sorununda mı kullanılıor???Can'ım merhaba. Şimdi foruma bakarken yazdıklarını gördüm ve cevap vermek istedim. Ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz? Umutsuzluğa kapılma Can'ım. Biz 2,5 senedir uğraşıyorduk. Bende polikistik overim. Klomen de kullandım aşılamada yaptırdım ve 1 kimyasal dışında bişey olmadı. Artık tüp bebek düşünmeye başladım ama artık bende tükenmiştim. Artık umudumu kaybettım ve nisandan beri tedaviyi bırakmıştım. Sonra forumda bir arkadaş bana umut oldu ve preseed jeli aldım. İlk ay bişey olmadı 2. Ay kullandığımda tam çatlama dönemlerinde taşınma telaşına girdik ve kafam dağıldı ondan mı yoksa jelden mi bilmiyorum ama bu ay hamile olduğumu öğrendim. Çok şaşırdım hiç beklemiyordum çünkü ve hiçbir belirtim de yoktu. Ama şimdi de kimyasal yaşadığım için önceden hiç kimseye söylemedim. Kalp atımını görünce söylemeyi düşünüyoruz herkese. Lafı çok uzattım Can'ım biliyorum ama umudunu kaybetme. Bebeğinin beklediği bişeyler var demek ki. Benimki ailemin yanına taşınmamı bekliyormuş. Allah yardımcımız olsun Can'ım. Sıkma canını.
canm ilgilendiğin için çook teşekkur ederim. zor gunler geçiriyorum dayanması çok zor. bizm aralık ayında iki yıl dolcak çalsmalarmzn. benm sorun eşimde sperm kalıte hız sayı sorunu var. senın kullandgın şey bayan sorununda mı kullanılıor???
Bebegım 25 agustos yenı batHaydi inşallah canım benim ❤
Tamam elaamm ☺❤Bebegım 25 agustos yenı bat
Kızlar yeni katıldım aranızda. Ben 1 buçuk senelik evliyim düsugum oldu korunduktan 5 aydır bıraktık olmadı adetlerim de duzensizlesti buarada 15 gun gecikti çok umutluyum hamileyim die doktora gittim alttan baktı betaya baktı pkosun zayıfla dedi tarlusal folik asit verdi ilaç bitti ama hala adet olmadım hormon testi yaptircam adet olsam şimdi infertilite bölümündeki kadın doğuma mi gidicem
canm ilgilendiğin için çook teşekkur ederim. zor gunler geçiriyorum dayanması çok zor. bizm aralık ayında iki yıl dolcak çalsmalarmzn. benm sorun eşimde sperm kalıte hız sayı sorunu var. senın kullandgın şey bayan sorununda mı kullanılıor???
Can'ım kusura bakma cevap biraz geç oldu. Benim kullandığım jelin internet sitesinde bayanda ve erkekte bir problem yoksa 6 ay içinde kesinlikle gebelik olacağı gebelik olmaması halinde mutlaka çiftlerden birinde problem olduğunu ve doktora gidilmesi gerektiğini söylüyor. Benim eşimde bir sıkıntı yoktu. Bende pko var yani yumurta oluşumu çatlaması falan çok bozuk. Yumurta da spermle aynı öneme sahip biliyorsun. Ama ben bu süreçte kendim için bir ilaç kullanıyordum. Onun da etkisi olmuştur sanırım. Sen bu bahsettiğim preseed jeli biraz araştır istersen Can'ım. Ben burada okudum. Bu arada bir tedavi falan görüyorsanız da bence bunu da kullanabilirsiniz bir zararı yok nasılsa.
Bende de pko sorunu var yeni ogrendim çok bozuldu adet düzenim siz nasıl tedavi oldunuzBu arada bahsettiğim gibi bizde 2,5 yıl tedavi gördük. Yani benim durum da çok sorunluydu Can'ım. Ama sıkma canını bebeğinin beklediği birşey vardır gelecektir illa ki. Ben ailemden farkli bir şehirde yaşıyordum bu ay ailemin hanına taşındım ve 2 hafta sonra bu haberi aldım. Çok şaşırdım ve demek ki bebeğim bunu bekliyormuş dedim kendi kendime.
Bende de pko sorunu var yeni ogrendim çok bozuldu adet düzenim siz nasıl tedavi oldunuz