boyum 1.60 kilom 75 hayıtı daha öncede duymuştum hatta aktarlarda aradım ama bulamadım internetten sipariş versem güvenilir olurmu acabaPko olan arkadaşım vardı iki yıldır olmuyordu ona Hayit önerdim düzenli icmemis sonra da tayinim çıkacak diye düzenli doktorunu bıraktı aylarca gitmedi geçen ay hamile olduğunu öğrendi kilosu da vardı Hayit iyi geldi dedi öneririm bi de bol su doktorun fazla kilo dediği kac sorması ayip
Toz şeklinde o ben birazcık ezdim iki su bardağı kaynayan suyun içine bir tatli kaşığı atıp üç dakika falan kaynatip demliyorum ılık içiyorum tadi kötü ama napalimben burda aktarlara sordum ismini bile bilmiyolar :) buranın en büyük aktarına gittim yoktu internetten bakmıstım ordan sipariş ediyim o zaman peki nasıl kullanıluyo
adet oldm canm yeni bat 1 eylulsevdelim ******** 2 temmuz beklemede
Melek-4545 *******19 temmuz beklemede
Elaaaam ********** 28 temmuz beklemede
melekruu ********* 3 ağustos beklemede
@sevdelim @Melek-4545 @elaaaam M melekruu kızlar ne yaptınız?
Benim belirtiler var. .
sevdelim ******** 2 temmuz beklemede
Melek-4545 *******19 temmuz beklemede
Elaaaam ********** 28 temmuz beklemede
melekruu ********* 3 ağustos beklemede
@sevdelim @Melek-4545 @elaaaam M melekruu kızlar ne yaptınız?
Benim belirtiler var. .[/QUOT
Tamam tatlımA
adet oldm canm yeni bat 1 eylul
aktardan aldım benKızlar atı sütü polen i eczaneden mi alıyosunuz
hangi ilaçlardan kilo aldınız acabaAh ah sorma boy 175 kilo 125 90 dan bu kiloya geldim beş yıldır hap kullana kullana
Klomen ve gonal f iğne den baya aldımhangi ilaçlardan kilo aldınız acaba
....Hayırlı geceler kızlar uzun zmaan oldu giremiyordum int ama her namazda hepinize dua ediyorum rabbim isteyen herkese tez zamanda saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?