infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Canım adetin pazar günü gelmiş pazarıda saymalısın ozaman 4 gün sürmüş oluyor buda cok normal degılmı..

**iyiyim esescim sen nasılsın canım

pazar gece 11 de geldi ve çok az geldi genel olarakta pazartesi ve salıda az geldi bugünde bitti

hayirli olsun tatlimmmmm nasil tedavi mi goruyordun nr zamandir istiyodun bebis hangi sureclerden gectin tatlim paylasir misin bizimle bide belirtjlerin var mj nelerdi?cok soru sordum k.bakma ya

canım tam 7 yıl ugrastım önce 1 yıl bekledik olmadı doktora gittik bende pco cıktı önemli diil dedi doktor ama coook önemliymiş ardından klomenle tedavi tabi olmadı sonra guatr cıktı bir süre ara verdik sonra 2. tedavi o da basarısız daha sonra hsg cekildi ve asılama sürecim basladı tabi bunların hepsi özelde yapılıo ve bir dünya para 3 asılama 3ü de negatif tabi bu arada şişen bir vücut ignelerin yan etkileri sinirlilik gerginlik alaycı bakıslar hadi artık olmuomu yoksa diyen salak akrabalar e yapın artık yeter bu kadar diyen teyzeler tam bir kaos sonrasında bir kimyasal düsük tabi dünya basına yıkılıo daha da artık baska care kalmadı diip tüp bebege baslamak icin üniversite hastanesinin yolunu tuttum bir sürü tahlil yine hastanelerdenlerden nefret etmistim aglama krizleri yaşıyordsum bide senden önce evlenen akraba eş dost hamile kalıp dogurunca üzüntü daha da artıo allah inancı yokmu bu insanların acaba diyordum habire yapın yapın diipo duruolar elimizde olsa yapmzmıyız ... neyse sonra dedilerki önce asılama yapılacak sonra tüp devletin prosedürü bu yasınız genc cok sorunda yok esiniz saglam 3 asılama ve sonrasında tüp... buda yaklasık 1.5 yılımı alacaktı. heyet raporu icin cagırdılar hastaneye o ara esimle konusuoruz esim dioki doktorlara para verelim özellerinde yapsınlar ilaclar hastaneden olsun bir an önce tüp yapaılım bunları düsünürken benim adetim 40 gün gecikmişti ve ben test yapmamıstım eşime bile söyleyemedim sürekli icimden sanırım menepoza girdim diyordum belirtiler var ama psikolojik diyordum heyet raporu icin gittim doktora adetim gecikti dedim hep gecikir ama dedim o da tedbir amaclı bi test yapalım dedi ve sonuc hamileyimmmmm tabi 1 saat kendime gelemedim doktor burda işin kalmadı dedi. o kadar şaşkınım ki doktora diorum olmaz ben heyete gircem kızım git dio adam cok komikti ve işte bebegimi gördüm sonra elleri kolları kıpır kıpırdı maşallah bugunde 13 haftalık olduk cuma kontrolüm var bakalım kızmı erkek mi umudunuzu asla yitirmeyinnnn

acaba test yapsan sadecim:26:

belki bi süpriz olur hepimize : ))

canııımm inan hala kafamda var acaba öylemiyim diye iyice manyak oldum.Nasıl adapte ettiysem kendimi..
İnşallah öyleyimdir ama inşallah kist vs.. olunca böyle olur mu ki?

acaba test yapsan sadecim:26:

belki bi süpriz olur hepimize : ))

darısı basımızaaaaaaaaa
sağsalim alın bebeklerinizi sizde

canımmmm sağ salim kucağına alırsın inşallah..Bizlerede dua et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…