infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

bende 25 yas. 4 yıl olacak evliliğimize. hiç korunmadım evlendiğim günden beri istiyorum ama nasip kısmet.Allah yardımcımız olsun inş.sizin hiç bildiginiz varmı bu kadar süre cocuk olmayıp daha sonra olan simdi serophene kulanıyorum doktor 4 ay kullan dedi 2. ayımdayım

hiç bilmiyorum canım ama burda okuduğum şeylerde bazılarına doktorlar senin asla çocuğun olmaz demiş ama olmuş hemde tedavisiz.allahtan ümit kesilmez vardır elbet zamanı

1.)nrycck25 *****:KK52::KK52: ***** ilk 1. hamişimizz:KK49:
2).hayyee *******:KK52::KK52: **** 2.hamişimizz :KK49:
3.)Brownim *******:KK52::KK52: ******* 3. hamişimizz:KK49:
4.) isyaann ******* :KK52::KK52:******* 4. hamişimizz:KK49:
5.)edebineedebine ****** :KK52::KK52:******* 5. hamisimizz :KK49:

dilerim hepimizin basına darısıııııııııııı :KK19::KK19::KK19:

insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :KK52:

merhaba arkadaşlar benim kafama takılan bişey var..Geçen ay çatlatma iğnesi yaptırmıştım ve 14.gün yani pazar günü gece adetim geldi ve bugün bitti gibi hiç gelmiyor nerdeyse..Pazarı saymazsak bugün 3.günü normalde 4-5 gün sürerdi?Neden olmuş olabilir?

edebineedebine tebrikler canım hayırlı ugurlu olsun allah kucagına almayıda nasıp etsın:KK16:

hiç bilmiyorum canım ama burda okuduğum şeylerde bazılarına doktorlar senin asla çocuğun olmaz demiş ama olmuş hemde tedavisiz.allahtan ümit kesilmez vardır elbet zamanı

Rabbim ol der de olurr .. :KK16::KK16:
şu doktorları anlamıyorum .. :KK20::KK20:
ümitsizlik yok bacımmmm ..:KK19::KK19:

merhaba arkadaşlar benim kafama takılan bişey var..Geçen ay çatlatma iğnesi yaptırmıştım ve 14.gün yani pazar günü gece adetim geldi ve bugün bitti gibi hiç gelmiyor nerdeyse..Pazarı saymazsak bugün 3.günü normalde 4-5 gün sürerdi?Neden olmuş olabilir?

edebineedebine tebrikler canım hayırlı ugurlu olsun allah kucagına almayıda nasıp etsın:KK16:

sadecim; benim hsg den sonra hemen 3 günde bitmişti bilmem ki ? :26:

brownim; nasıl gidio hamisimmmmmmm :KK19::KK19::KK19:

fikri olan yokmu????????

X