bende 25 yas. 4 yıl olacak evliliğimize. hiç korunmadım evlendiğim günden beri istiyorum ama nasip kısmet.Allah yardımcımız olsun inş.sizin hiç bildiginiz varmı bu kadar süre cocuk olmayıp daha sonra olan simdi serophene kulanıyorum doktor 4 ay kullan dedi 2. ayımdayım
1.)nrycck25 ********** ilk 1. hamişimizz
2).hayyee *********** 2.hamişimizz
3.)Brownim ************** 3. hamişimizz
4.) isyaann ************** 4. hamişimizz
5.)edebineedebine ************* 5. hamisimizz
dilerim hepimizin basına darısıııııııııııı
dogru demis ablan elammmmmm
deryadeniz aminn bacım cümlemiz gülsün insallahh
hiç bilmiyorum canım ama burda okuduğum şeylerde bazılarına doktorlar senin asla çocuğun olmaz demiş ama olmuş hemde tedavisiz.allahtan ümit kesilmez vardır elbet zamanı
yooo dogurma 9ay beklrama test yap ya kiziyorum ama nasil sabrediyosun? ??????
ne güzel daha gençsin canım benim sıkıntı yapma kendine 30 a kadar 2 tane doğurursun inşallahhhh
beni de çökertti bu işler
13 HAFTALIK OLDUM BİLEEEE
merhaba arkadaşlar benim kafama takılan bişey var..Geçen ay çatlatma iğnesi yaptırmıştım ve 14.gün yani pazar günü gece adetim geldi ve bugün bitti gibi hiç gelmiyor nerdeyse..Pazarı saymazsak bugün 3.günü normalde 4-5 gün sürerdi?Neden olmuş olabilir?
edebineedebine tebrikler canım hayırlı ugurlu olsun allah kucagına almayıda nasıp etsın
Rabbim ol der de olurr ..
şu doktorları anlamıyorum ..
ümitsizlik yok bacımmmm ..
merhaba arkadaşlar benim kafama takılan bişey var..Geçen ay çatlatma iğnesi yaptırmıştım ve 14.gün yani pazar günü gece adetim geldi ve bugün bitti gibi hiç gelmiyor nerdeyse..Pazarı saymazsak bugün 3.günü normalde 4-5 gün sürerdi?Neden olmuş olabilir?
evet canım allah büyük.bigün bende o listede hamiş olcammmmmmmm
hep gül işte böyle
bnde nasıl bı sabır var anlamadım gttı
test yapmayana kadar yazma artikkkk bebis haberi ver haydiiii
fikri olan yokmu????????