- 17 Mart 2013
- 678
- 77
inş ya:2: kıyafet bakarken drek hamıle seylerıne gdyo elım
bizde giyeceğiz canım benim sen hamilesin gibi his var içimde inşallah hemen alışverişe gidersin :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş ya:2: kıyafet bakarken drek hamıle seylerıne gdyo elım
hamile misinnnnnnnnnnnn
bnde babacım artık ıkımızde bır kadına asıgız yazılıdan alcam erkek olursa bayıldımbabamın parasına ediyorum yazandan bende alcammm
yap yap cok gzel acıktım mı neeline sağlık canım en sağlıklısı bak benimde canım fasulye istedi dur akşam bende yapayım :))
inşallah bu hayaller kısa zamanda gerceklessin emiiiiiiiiii
babamın parasına ediyorum yazandan bende alcammm
tatlım valla yasımız kucuk ama elımızdende her ıs gelyo masallh dmı bebem
13 HAFTALIK OLDUM BİLEEEE
bnde babacım artık ıkımızde bır kadına asıgız yazılıdan alcam erkek olursa bayıldım
yap yap cok gzel acıktım mı ne
inşallah bu hayaller kısa zamanda gerceklessin emiiiiiiiiii
al tatlım al :)))
ne gzel knusyosun ya cok sevdm senı bn bole lafların ıcımı acyo cnm bnm ıykı varsınbizde giyeceğiz canım benim sen hamilesin gibi his var içimde inşallah hemen alışverişe gidersin :))
annem herşeyi bil ama yapma derdiiiiiii
sağolsun halen pek beğenmese de beni aç kalmıyozz
anneanneme göre inek sağmayan,ekmek açamayan kadın değil :26:
eşime diyoki yazık oldu sana.eşimde ben ona razıyım dedii
hic demiosunuz 5. hamisimizz edebine edebine diyeeeeeeeee
mussss mutluyum adetım gelmedı daha olleeeeeeeeey ama hala boleyım
sen hamilesinnnnnn demedi deme test yapta gör
lıstede varmıydıkı kıııgııız
ne gzel knusyosun ya cok sevdm senı bn bole lafların ıcımı acyo cnm bnm ıykı varsın
ayyy ıyı demıs bnada ablm der herseyı blyorum deme snra herseyı yapmk zorunda kalırsın dyooo
anam vala smdı olmayan cocugu dogurcam heycan bastı
ne gzel knusyosun ya cok sevdm senı bn bole lafların ıcımı acyo cnm bnm ıykı varsın
ayyy ıyı demıs bnada ablm der herseyı blyorum deme snra herseyı yapmk zorunda kalırsın dyooo
hep gül işte böyle