Hayırlısı olsun cnm..yarin gidicem doktora bakalim ne diyecek
Kizlaar ben dayanayip soguk alginligi ilaci ictim bebis varsa zarari olur mu ki
Bende psikolojik hâpa başladım. .
Neden canimBende psikolojik hâpa başladım. .
Ne hapi canim onlarin cok yan etkisi varrBende psikolojik hâpa başladım. .
doktoramı gıttın cnm hayırdır
Neden canim
Ne hapi canim onlarin cok yan etkisi varr
Ne guzel .. inslh bizde saglikla alalim canim kizlarimizi kucagimiza.. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin..Amin cnm benmm inşaallah... Senindemi kız çok sevindim kızıma arkadaş geliyor desene :)
Cok saol canimmm.. her zaman Rabbim hayirlisi ile baglamis olsun sizleri birbirinize cook cook isterim guzel haberini almayi kendim gibi sevinirim..anladım cnm amelıyat fln demedıyse buyuk sorun yoktur en ykın zamanda ıı haberlerını alırız ıns.. ayyy inş. cnm yaaa allah razı olsn..
tünaydın yavrum ne guzel heryer huzur rmzan huzuru ıle geldi..Ama ben maalef ılclar ve ıgnem yuzunden tutamıorum cok üzgünüm..senın ıcını yerım ben bı benım ıcımden gecmıor hmıle oldugum herhalde ınsallah sız haklı cıkrsınızz
cnm nasılsın demek prenses gelıor annesı gıbı süper bı kız oluck rabbm hayırlısı ıle kucagına almayıda nasıp etsın ınş. dua et bızım ıcınde ınş. bebeklerım bana tutunuyordur..
ayyy gözlerım doldu cnm yaaa allah razı olsun umut verdınız bana ..aminnnnnnnnn cnm benım
Ahhh kuzum ozman gitmekle iyi yapmissin temizlik takintisimi hic bahsetmemistin kizdim sana bakkk hep sen bize morel veririrdin kuzumEvet çok takıntılı bir insanım..
Doktora gittim. .
OKB tespiti koydu. .
ilaç bitince gel dedi..
Evet çok takıntılı bir insanım..
Doktora gittim. .
OKB tespiti koydu. .
ilaç bitince gel dedi..
Cok saol canimmm.. her zaman Rabbim hayirlisi ile baglamis olsun sizleri birbirinize cook cook isterim guzel haberini almayi kendim gibi sevinirim..
cnm benım daha önce hıc duymamıstım okb yı gecmıs olsun nasıl boyle takıntılı hala geldın ılacların bebek oluşumuna yan etkısı varmı
sağol cnm benım inş. bkalm görücez bugun 5. gunu transferın
Aminn inşaallah canımmNe guzel .. inslh bizde saglikla alalim canim kizlarimizi kucagimiza.. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin..
CNM ONCELIKLE GECMIS OLSUN .Simetrik takıntı, tırnak yeme şikayeti ile gittim. .
evet doktorum biliyor bebek olmadığını. .
Gebelikte de kullanılabilir. .
CNM ONCELIKLE GECMIS OLSUN .
BENIM KARDESIMDEDE BUNA BENZER BIR SIKINTI VARDI.
ILK ETAPTA DIREK ILAC VERILDI VE BASINA GELMEYEN KALMADI.
ICTIGI ILAC BEYINDE DAMAR TIKANIKLIGI YAPTI .SUREKLI BAYILMAYA BASLADI.
COK KORKTUK KALICI BIR HASAR OLDU SANDIK AMA COK SUKUR GECTI.5 YIL TEDAVI GORDU.
HALADA ZEKA GERILIGI YASIYOR YANI YASITLARIYLA AYNI SEYLERI DUSUNEMIYOR.
SANA TAVSIYEM ILAC KULLANIMINA DIKKAT ET.BASKA BIR UZMANADA GORUN.
VE KONUSARAK COZMEYE CALIS.BU TUR ILACLAR HERKESE YARAMIYOR.
Ya bende çok takıntılı biriyim hatta psikiyatr gitmeyi düşünüyordum doktor nasıl teşhis koydu sanaEvet çok takıntılı bir insanım..
Doktora gittim. .
OKB tespiti koydu. .
ilaç bitince gel dedi..
nerelerdesin canımmm sen :) soncn nasıl hgs[/QUOT
buralardayım canım koşuşturmaca temizlikten ufak tefek kalmıştı 2 gündür onlarla ugrasıyom bide int faketim bitmişti geldim ama burdayımmm
hsg sonucum iyi şükür tatlımmm 2 tüpümde açıkmış bi sorun yok dediler carsamba günü gitcem işte doktora belki bu ay korunma verebilir galiba radyasyon alındığı için ama ben beklemek istemiyorum doktoruam sorcam işte gidince detaylı konuşamadık kontrolümde sorcam
böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?