- 6 Temmuz 2014
- 1.431
- 2.241
- 128
sağol bitanemmmmmyok bee kuzum kaç gundur çok stres yaptım uyku bıle yok ıkı gundur hiç..böylee depresyonda olduğumm zaman müzik açar dinlerimmmmmmmmyoksa kafayı yerimmmmmm
ohh hayırlı olsun yavrum tedavınboş durmak yok baya bekledık düşüklerimizden sonra şimdi tedavı zamanııııııı
yaptırdınmı cnm testlerı herşey yolunda çıkar inşallah..doktora güvenmek çok önemli inanarak başlıyorsun tedavıyede rabbım hakkında hayırlısını nasip etsın nihalimm
ahh kuzum ahh ben hemen başlarım tüp bebeğe dıodum ama önüme engel cıkınca yıkıldım bugun baktırıcaktım düştümü prolaktınım dıe doktor doğumdaydı eşim beklemedı yarın baktırıcaz..inş. düşmüştrüde hayırlısı ıle başlarım tedavıye bu strestende bı nebze olsun kurtulurum![]()
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![KK55 :KK55: :KK55:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk55.gif)
![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
çok bekledik düşükten sonra benim 8 ay oldu 2 kere daha klomen kullandım ama olmadı 1 ay ara verdim şimdi tekrar başlıyoruz testler tekrarlancak kocişinde benimde... yeni bi yol inşallah hakkımızda hayırlı olur bi an önce RABBİM OL DESİN VE OLSUN"KÜNFEYEKÜN"
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
inşallah düşmüştür de bian önce başlarsın kuzumm inşallah tedavimiz ikimiz içinde hayırlı olur
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
![KK60 :KK60: :KK60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)