- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
Kısçem özledim seni ♡♡♡
anladım canim Âllah yardimcin olsun tez zamanda hamile kalirsin inşallah hayirlisiyla. .benim de tutmadi gibi idrar negatif yarın kan bakalımhakkında hayırlısı olsun ınsallah cnm..ben çatlatma iğnesinden 16 gun sora adet oluyordum inş. sen olmazsın..maalesef cnm cocugum yok 4 seenelık evlıyım eylulde normal yolla gebe kaldım ama düşük yaptım..sonrasında da gebelık olmadı..bu ay tüp bebege başlıycaktım prolaktınım yuksek cıktı ılac kullandım düştüyse hazıranda başlıycam inşallah
Kısçem geziyoruz bugün pazar yabende senı özledim aşkım nasılsın ne var ne yokkkkkkk
Kızlarrr bat lar ne zaman.
Neden ayrısını cnm,,??Rabbim hayrli zamanda hayirli sagligi sihati yerinde eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin inslh..
cok zor zamnlar geciriorum.. esimle salidan beeri ayriyim..hayrlisini istemk cok onemli..
07.06.2015 (beklenen adet tarihi dimi)
Rabbim hayrli zamanda hayirli sagligi sihati yerinde eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin inslh..
cok zor zamnlar geciriorum.. esimle salidan beeri ayriyim..hayrlisini istemk cok onemli..
anladım canim Âllah yardimcin olsun tez zamanda hamile kalirsin inşallah hayirlisiyla. .benim de tutmadi gibi idrar negatif yarın kan bakalım
Kısçem geziyoruz bugün pazar ya
amın cnm hepimizz inşallahh..sen ne kadardır beklıyorsun bebek inş. kanda pozıtıfı görürsün
ohh gezz kafa dagıt kısçemm..ben evdeydım temızlıge gırıstım tüp bebek öncesı kıyı bucak temızlık yapıoru :)
Tamam tatlım ekliyorum hemen. .12 Haziran
canım nasılsın..nee oldu neden ayrısınız eşinlee umarım hallolur üzme kendini
Canim ben 1 yillik evliyim ama 8 aydir istiyoruz olmadi son iki ay tedavi başladı ve daha ilk ignem cok umutlu degilim ilk olduğu icin ama rabbim isterse neden olmasin diyor bi yandan da icim. Senelerce ugrasanlar var rabbim önce onlarin yüzünü güldürsun sonra benim...o kadar zor ki bu süreç Âllahim bizlere sabir versin.canım nasılsın..nee oldu neden ayrısınız eşinlee umarım hallolur üzme kendini
Allah yar ve yardmcn olsn arkadasm esin savunamiyosa sen savunmani yapSukur inslh iyisiniz sizde ailesi ile prblmliydik en basindan beri cook sikintilar yasadik.. buyuk haksizliklar var..ve malesef esim hakkini ve beni savunmasini degerimi bilmelerini sagliyamadi...bikac prblm oldu yine.. dayanamiyorum adaletsiz davrsnislarina cok yoruldum.. anlt anlt bitmez..
Amin inşallah kısçem ♡ ♡ ♡Rabbim hayrli zamanda hayirli sagligi sihati yerinde eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin inslh..
Kısçem çok üzüldüm. .Sukur inslh iyisiniz sizde ailesi ile prblmliydik en basindan beri cook sikintilar yasadik.. buyuk haksizliklar var..ve malesef esim hakkini ve beni savunmasini degerimi bilmelerini sagliyamadi...bikac prblm oldu yine.. dayanamiyorum adaletsiz davrsnislarina cok yoruldum.. anlt anlt bitmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?