maşallahh cnm allah tamamına erdırsın ınsallahh..değerlerın bya yuksek ıkız olabılır kac yumurta koymustu doktor
Arkadaslar bisey sorcam, dış gebelik nasil olur tup bebekte? Olup olmadigimizi nasil anliyoruz? Ben de 3 mu, dış gebelik mi cok korkuyorum, haftaya randewu aldim degerlerim iyice artiyor.. dusuk yapma olasiligimiz nedir, nasil belli olur?
Ikizler kan degerini 3 e 4 e katliyor diye okumustum.. bilgisi olan var mi??
FairyTale61 canim 2 blast transferim oldu 11. Gun 731 , 13.gun 2563 cikti. Üçüz bile olabilir dediler
;(
Sen rahat ol lütfen bitanem benim hayırlısıyla bebisin seninledir inşaallah mucizeler süpriz yapiyolar en umutsuz olduğumuz zamanlardaAmin canim sagol bende asilama oldum pazartesi gunu 5 yunurtm vardi cok umutuydum ama dr asilama odasina cok gec geldi o arada sperm tupu elimde bekledi 45 dk kadar spermler zarar gormus diyenkoekuyorum tutmazsa sirf bu nedene baglayacgim
Amin canim insallah umudum allahtan bakalim hayirlisi insallah tuttugunu dusunmeye basladim ufak ufak belirtim vaer gibiSen rahat ol lütfen bitanem benim hayırlısıyla bebisin seninledir inşaallah mucizeler süpriz yapiyolar en umutsuz olduğumuz zamanlarda
Oleeey hayırlısıyla inşaallah kuzuum kendini dinleme rahat ol bence bu ay senin haberini alcaz inşaallah kuzuumAmin canim insallah umudum allahtan bakalim hayirlisi insallah tuttugunu dusunmeye basladim ufak ufak belirtim vaer gibi
İnsallah canim ya sagol dua et cansu kardesine ismiyle hamielrn duasi kabul olurmus yok gulum kwndimi dinlwmiyorm daha once hamilelk yasdigimdan anlayabiliyrm az cok insallah tutmustur ve dusmez budfaOleeey hayırlısıyla inşaallah kuzuum kendini dinleme rahat ol bence bu ay senin haberini alcaz inşaallah kuzuum
Gözün Aydın canım Allah anali babalı büyütsün inşallah darısı tüm isteyenlerin basına
amin cnm darısı bize inşallah..bende önümüzdeki adetle tüp bebege başlıycam cnm..maşallahh senınde 5 yumurtan varmış bırınden bırı tutar ınsallahhh..
maşallahh cnm allah tamamına erdırsın ınsallahh..değerlerın bya yuksek ıkız olabılır kac yumurta koymustu doktor
cnm gozun aydın rabbım sağlıcakla kucagına aldırsın ınsallah..
tatlım bende senı merak edıyodum maşallah kızını kucağına almışsın bızım ıcınde öp kokla o cennet kokusunu
Masallah süphanallah Güle güle büyüt bitanem inşallah meleğini ..
Kuzum Merhaba benımkıde cıktı sukur negatif yazıyor dusuk risk. Inşallah saglikla dogarlar kuzum. Amin#missaqua# canım nasılsın benim ikili test sonucu çıkmış negatif sıkıntı yok elhamdulillah iyiyiz canım sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor
Sagolun kizlar amin darisi tum isteyenlere insallah Rabbim en yakin zamanda gonlunuzdekileri nasip etsin.guzel haberlerinizi okumak nasip olsun.
Kizlarrrr çok heyecanlıyim ya.. Yumurtlama olmuş catlamis benim ki.. Dün gece ilişki olmuştu bugün öğle de oldu gece de olsun mu sizce :) bi yum daha vardı o 15 mm belki o da catlar bi hafta içinde dedi. bu olmazsa bi hafta kadar yine şans var galiba.
yaaaa şimdi bende heycanlandım bak bende dogum kontrol hapı kullanıyodum hap bitti adet günümde 5 gün gecti bende hamile olabilirmiyimki acepBu gerçekten mi
ooo süper çok sevindm canım benim maşallah kuzularımızaa aminnn...Kuzum Merhaba benımkıde cıktı sukur negatif yazıyor dusuk risk. Inşallah saglikla dogarlar kuzum. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?