- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 39
Yok cnm Antalya. .cnm nasılsın napıyosun sendemi ankaradasın
Ahh cnm ahj biİmde aynı ..kızlar çok morelim bozuldu eşimin sprem sonuçları belli oldu düşükmüş sprem sayısı 9 milyon dedi doktor hareketsiz :%48 normal hız oranı :% 18 yazıyordu çok canım sıkkın
kızlar mrb benim dün 2.aşılamanın 10.günüydü test yaptım 4.35 çıktı yükselirmi acaba ya ilk defa 0 dan başka bi sonuç çıktı
eses07 merhaba hemşehrim nerdeyse 1 yıldır girmiyordum buraya.Nasılsın görüşmeyeli ?Ben de Antalyalıydım bilmiyorum hatırlarmısın?Geçen yıl aşılama yaptırmıştım tutmamıştı şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum.Sende durumlar nasıl?Maşallah topiğin kocaman olmuş
kızlar çok morelim bozuldu eşimin sprem sonuçları belli oldu düşükmüş sprem sayısı 9 milyon dedi doktor hareketsiz :%48 normal hız oranı :% 18 yazıyordu çok canım sıkkın
İnsallah canim aminnn
Gözün Aydın canım Allah anali babalı büyütsün inşallah darısı tüm isteyenlerin basına
iyi aksamlar kizlar iyi dileklerinz icn tesekkurler sonucu bugn aldm 111 cikti hcg dusuk gibi deger yarn kadin doguma gtcem randevu aldim insaalah bebegm sagliklidr kimyasal gebelik gecirmem tekrar...
eses07 merhaba hemşehrim nerdeyse 1 yıldır girmiyordum buraya.Nasılsın görüşmeyeli ?Ben de Antalyalıydım bilmiyorum hatırlarmısın?Geçen yıl aşılama yaptırmıştım tutmamıştı şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum.Sende durumlar nasıl?Maşallah topiğin kocaman olmuş
kızlar klomenle yumurtam 16 mm olmuş bugün 16. günüm çok üzgünüm ya napıcam bilmiyorum hsg den sonra 2. ayım rabbim hayırlısıyla nasip etsin
slm kızlar doktra gttim ultrasonla baktı küçücük kese görünüyo dedi yine tahlil verdm inşallah sonucumz iyi çıkar Rabbim bu telaşları sizlerede nasip eder.o testte ki çift çizgiye aşık oluyoinsan :)
başkent ünv. burdada varda ondan sordum cnmYok cnm Antalya. .
Hepimiz aynı durumdayız cnm sabır ve dua ile inşallah olur bizlerindeValla ben 4 yili askindir yirtiniyorum yanip tutusuyorum ama yok. hayirlisi ya. Gulerim aglanacak halime sinirim bozuldu töbe tövbeee
Evet Alanya'da da var cnm..başkent ünv. burdada varda ondan sordum cnm
Bu gerçekten miInfertilikler nasiliz bugun... haberlerde okudum kadinin teki dogum kontrol hapina ragmen hamile kalmis 9 ay cocuk buyumus adet olmaya devam etmism.. anlamamis... tuvalete gidip de cocugu dogurunca anlamis hamile oldugunu... bi de bize bak yuh bize
ağlama gulum ya.. hcg artısların nasıl ki? doktor neye gore oyle dedikigunaydn kizlar cuma gunun hurmetine dualarinza ihtiyacm var doktorm dis gebelikten suphelendi bugun doktr doktr gezcez yumurtaliklarma veye tuplerime zarar verebilirmis Rabbim hepmzin yardmcisi olsun.cok uzgunum morelim bozuk dunden beri agliyorm
inşallah hersey iyi olcak canım dualrımız seninle cuma hürmetinehastanedeyim kizlarsuan doktor yatis verdi yatiyorum yarin tekrar betahcg yapilck tekrar yukselmemisse ptesi kurtaj olcakmisim saliya kadr burdasin dedi doktor insaallah yarun hayrlisyla guzel sonuclar alirim saligunu 111 cikti dun 171 cikti(( :'( :'(
Hosbuldum canim sagol insallah sizler neler yapiyosunz bircok arkadsin hayirli haberini aldim darisi sizlerinkine insallah
Arkadaslar 1inde transfer oldum . 7.Gun 118 di. bugun test gunumdu 732 cikti cok sukur.
Allah hepimizi tamamina erdirsin,hepimize nasip etsin...
ggunaydin kizlar sabh test yaptim Allahima sukur hala i anmiyorm pozitif saat 9 olsn saglik ocagina gtcem
Kizlar bu arada bende 24 martta sezeryan dogumla gülce'mi kucagima aldim.Allaha şukur.darisi tum isteyenlere insallah.21 gunluk olduk bugun...Rabbim tum isteyenlere nasip etsin.
lüm sıkma canını dualarımız senınle..Rabbim yardımcın olsun.. Allah kerimdir üzülmehastanedeyim kizlarsuan doktor yatis verdi yatiyorum yarin tekrar betahcg yapilck tekrar yukselmemisse ptesi kurtaj olcakmisim saliya kadr burdasin dedi doktor insaallah yarun hayrlisyla guzel sonuclar alirim saligunu 111 cikti dun 171 cikti(( :'( :'(
hastanedeyim kizlarsuan doktor yatis verdi yatiyorum yarin tekrar betahcg yapilck tekrar yukselmemisse ptesi kurtaj olcakmisim saliya kadr burdasin dedi doktor insaallah yarun hayrlisyla guzel sonuclar alirim saligunu 111 cikti dun 171 cikti(( :'( :'(
amin cnm darısı bize inşallah..bende önümüzdeki adetle tüp bebege başlıycam cnm..maşallahh senınde 5 yumurtan varmış bırınden bırı tutar ınsallahhh..
maşallahh cnm allah tamamına erdırsın ınsallahh..değerlerın bya yuksek ıkız olabılır kac yumurta koymustu doktor
Sagol canim hadi hayirlisi olsun
cnm gozun aydın rabbım sağlıcakla kucagına aldırsın ınsallah..
tatlım bende senı merak edıyodum maşallah kızını kucağına almışsın bızım ıcınde öp kokla o cennet kokusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?