Belki uzerine gormussundur canim dr git kan testi yaptirBen de bir gariplik var yani ya biseyler yolunda gitmedi ve daha kotuluyo yada icimde buyumuye baslayan minigim vardir. Cunku acayip bir calisma var hissediyorum.Hala umutluyum ya. taki cuma dr.a gidene kadar
cuma hayirli haberler ver bize insallah canim idrar testi yaptinmiInsaallah öyledir.kimseyede soramiyorum belirti falan boylesi varmi die. Cuma belli olur artik hayirlisi
Hayir canim benm prolaktin sorunum olmadi pekCanim sen hic Dostinex kullandinmi
Anladim canim hayirlisi olsun cuma kan verrsnAzcikKirmiziyi goruncede yapmaya gerek gormedim
Ondanda olabilir belki pihtilasma benm hep pihtili olur reglm kanimda yogun pihtilasmam var ben ona bagliyorm suan aspirin+ clexan igne kullaniyorum hergunBen kullaniyorum acaba diyorum ondan mi oldu pihtilasma bilemedim.iki gun once idrar testi ypyim oda bozuk cikti
İnsallah canim aminnnCanim gönlünü ferah tut rabbim hayırlısını versin hayırsızsa hayırlıya cevirsin gene versin insaallah hepimize
Gözün Aydın canım Allah anali babalı büyütsün inşallah darısı tüm isteyenlerin basınaKizlar bu arada bende 24 martta sezeryan dogumla gülce'mi kucagima aldim.Allaha şukur.darisi tum isteyenlere insallah.21 gunluk olduk bugun...Rabbim tum isteyenlere nasip etsin.
hayatım 31 nısan bat
rabbim sağlıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütmek nasip etsin inşşalhhhslm kızlar doktra gttim ultrasonla baktı küçücük kese görünüyo dedi yine tahlil verdm inşallah sonucumz iyi çıkar Rabbim bu telaşları sizlerede nasip eder.o testte ki çift çizgiye aşık oluyoinsan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?