- 12 Ekim 2014
- 365
- 367
- 73
Canim neden ay ara verdi kist falan mı yoksa biraz stres dagilsin diye mislm kızlar bugün doktora gittim 2 ay bana tedavi verdi bu süreçte bebiş işi yok.yine beklemelerdeyiz sizlerde nevar neyok umarım iyisinizdir..
Sağol bitanem benim rabbim tez vakitte sizlerede hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Nasılsın nasıl gidiyor?Cqnim hamileligin hayirli olsun yeni gordum
Tebrikler canım benim inşallah sağsalim alırsın inşallah ..ggunaydin kizlar sabh test yaptim Allahima sukur hala i anmiyorm pozitif saat 9 olsn saglik ocagina gtcem
Masallah süphanallah Güle güle büyüt bitanem inşallah meleğini ..Kizlar bu arada bende 24 martta sezeryan dogumla gülce'mi kucagima aldim.Allaha şukur.darisi tum isteyenlere insallah.21 gunluk olduk bugun...Rabbim tum isteyenlere nasip etsin.
cnm nasılsın napıyosun sendemi ankaradasınBaskent Hastaneside oldum cnm Hayır anestezisiz ..
Sen hangi hastaneye gidiyorsun. .
Amin canim sagol bende asilama oldum pazartesi gunu 5 yunurtm vardi cok umutuydum ama dr asilama odasina cok gec geldi o arada sperm tupu elimde bekledi 45 dk kadar spermler zarar gormus diyenkoekuyorum tutmazsa sirf bu nedene baglayacgimSağol bitanem benim rabbim tez vakitte sizlerede hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Nasılsın nasıl gidiyor?
hayatım 31 nısan batTebrikler canım benim inşallah sağsalim alırsın inşallah ..
Dua bekliyorum
ayyy zaten yazıyomusssTebrikler canım benim inşallah sağsalim alırsın inşallah ..
Dua bekliyorum
Hayirli olsun canim insaallah guzel haberler verirsin bizlere de umut oluyor. Bende kirmizilari gordum gormedimmi anlayamadim cunku ilk defa garip bi sekilde pihtili adetim ve surekli sol ve sag kasikta hareketlilik var anlamadim yani .cuma kontrolum var bakalim allahim hayirlisini nasip etsin hepimize.Amin canim sagol bende asilama oldum pazartesi gunu 5 yunurtm vardi cok umutuydum ama dr asilama odasina cok gec geldi o arada sperm tupu elimde bekledi 45 dk kadar spermler zarar gormus diyenkoekuyorum tutmazsa sirf bu nedene baglayacgim
Sagol canim hayirlisi olsun hakkimzdan imsallah dedigim gibi spwrmler bekledi baya eger zarar gormemisse cok umutluyum 5 inden 1 tutar diye dusunuyorm ama sperm meselesi aklima takiliyo ilkinde tek yumurtayla tutmustu ama ozaman spermi teslim aldiktan 15 dk icinde yapmislardi asilamayiHayirli olsun canim insaallah guzel haberler verirsin bizlere de umut oluyor. Bende kirmizilari gordum gormedimmi anlayamadim cunku ilk defa garip bi sekilde pihtili adetim ve surekli sol ve sag kasikta hareketlilik var anlamadim yani .cuma kontrolum var bakalim allahim hayirlisini nasip etsin hepimize.
En kisa zamanda olur insallah canim dualrim seninleValla ben 4 yili askindir yirtiniyorum yanip tutusuyorum ama yok. hayirlisi ya. Gulerim aglanacak halime sinirim bozuldu töbe tövbeee
Sagol canim hic sorma evham benim gobek adimCanim benim kötü düsünme ben eminim ki hersey yolundadir.éeee evhamm yapmasak olmuyo dimidualarim seninle sende endise etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?