Aminnnn...!!!Saol canim Allah razi olsun.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasin inslh..vigoroso gözün aydın, çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı ve hayırlısıyla ailecek, huzurla tüm mürüvvetlerini görmeyi nasip etsin :)
Gecmis olsun canimEsescim senin hastalık bana bulaştı senden cok hastayım başım boğazım bi yandan grip ayy çocuk gibi Ağlıycam şimdi
Saol canim iim cok sukur iyiz simdilik daha kontrolumuze cok var onu bekliorum.. Rabbim herkese nasip etsinSağol canım hoş geldin nasılsın annişim
Âmin canım benim cok dikkat et kendine ilk zamanlar çok önemli kaç haftalık oldunuz şimdiSaol canim iim cok sukur iyiz simdilik daha kontrolumuze cok var onu bekliorum.. Rabbim herkese nasip etsin
8+6 etmeye calisiyorum..Âmin canım benim cok dikkat et kendine ilk zamanlar çok önemli kaç haftalık oldunuz şimdi
Tamam canım benim ekliyorum ..8 nisan cnm ...
İnşallah canım Rabbim hayırlı zamanda yavrularımıza kavuştursun inşallah . Mayıs 26 evlilik yıldönümüz mayıs ayında hayırlı haber alırım inşallah bat 01.05.2015 bakalım herkese sevgiler =)
İnşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım benim ..vigoroso ne büyük mutluluktur ya düşününce bile içim tuhaf oluyor rabbim bizlerede birgün o duyguyu nasip eder inşallah,sizde sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız inşallah..
İnşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım benim ..
İnşallah kuzum ..amin esesimmm inşallah bizde bu mutluluğu yaşarız tez zamanda...
amin esesimmm inşallah bizde bu mutluluğu yaşarız tez zamanda...
ayy ne güzel olurdu :)
eşimle karadayı'yı izliyoruz birtanem :)
Kızlar ya 4. klomen denemesi. İlk kutu bitti yum buyumemis bi kutu daha verdi günde 3 kez iç çarşamba gel dedi.. Hiç böyle olan var mi
Kızlar ya 4. klomen denemesi. İlk kutu bitti yum buyumemis bi kutu daha verdi günde 3 kez iç çarşamba gel dedi.. Hiç böyle olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?