Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hepiniz duamdasiniz rabbim ol desin inşaallah hamile kaldığım ay kuru üzüm cok yemistim yanina al aklina geldikçe ye kan yaparBugün başlıyor adetim bu ay olmadı malesef.
Allah razı olsun duan için ben Hamilelerin duasına çok inanıyorum Rabbim geri çevirmesin dualarını.
Dualarında unutma beni ve burdaki arkadaşlarımı.
Ben hep dua sayfalarındayım canım isyan a düşmemek için dua ediyorum sürekli. Rabbim inşallah hayırlısıyla hepimize evlatlarımızı gönderir
Esin yola cikmadan hallet arkadaşım ben testin pozitif oldugu gun girdiğim iliskiyle hamile kaldım tek bile yeter 3 gün sperm dayanıyor bugunu degerlendir benceBirşeyin üstüne düştükçe olmuyor koca ay bugünü beklemişim az önce ovulasyon yaptım kıpkırmızı ikisi,eşimle konuştum bu akşam iş seyatine çıkmak zorunda taa salı günü gelcek off ya benim kaderim mi bu yumurtlama zamanları..Bazen öyle bi oluyorum ki olmazsa olmasın düşme üstüne bırak artık diyorum
Tutabilir hic umutsuzlanma bugün eşin yola cikmadan hallet tekraren son cuma gecesi ilişki oldu tutar mı ki bilmiyorum ya çok sıkıldım çevre baskısı ayrı yerden bu ay da mı olmadı demeleri çok sinirimi bozuyo ,insanlara diyemiyorsun ki yumurtlama dönemleri eşimle bi engeller çıkıyor diye oyy oyy
Sen eşyalarını hazırla ne istiyorsa sor hallet. Gelincede o işi halledin kuzumakşam 7 de uçağı varmış 15 dk eşyalarını alıp hemen çıkcak çok zor artık bu ay da gitti
cuma tuttu tutmadı yoksa bu ay da yandı
slm canım nasılsınnn evet çok zaman oldu tanışıyoruzz bebişlerimiz daha gelmedi ama
umutla bekliyoruzzz![]()
Esesim m nasılsın kuzum özledim seni[/QUO iyi akşamlar cnm gecen hamile olanlardan aklıma takıldn bu kızn acaba neyi oluyo diye kız diye geçiyo içimden :))
Esesim m nasılsın kuzum özledim seni![]()
Cnm ben aşılmafan sonra progestron kullanıyorum test negatif çıkarsa meli bırakıyorum . Bıraktıktan sonra regl oluyorum . Yani şuan normal Tarihimde regl olmuyorum ...slm cnm bat ne zmndı eklesem ?![]()
mrtly ************************** 20 mart beklemede
birsenimmm ******************** 21 mart beklemede
fidan111 ************************ 22 mart beklemede
ssgg ***************************** 25 mart beklemede
feyzanur_ecrin **************** 25 mart beklemede
![]()
aslında vazgeçmedim canım ama kimsenin hakkına girmek istemedim. haftasonu ve pazartesi dışında çok yoğun oluyorum akşamları 8 9 da yatıyorum çoğu gün bilgisyarı bile açamıyorum o yüzden kendi başıma okumaya karar verdimyık canım kolay sahip olmakla ilgisi yok sadece özverili insan olmak gerek sonuçta o senden bi parça canından can. Sen dua topigden vaz m geçtin bi kere gördüm seni bu daha göremedim canım
nasılsın esescimKuzum hafizem bende seni seviyorum kuzum nasılsın nasıl gidiyor
Sen eşyalarını hazırla ne istiyorsa sor hallet. Gelincede o işi halledin kuzum
Ablamm nasılsınn özledim seni görünmüyorsun nerelerdesin oğlun nasıl oldu iyidir inşallahhnasılsın esescim![]()
yok tatlım değil. benim 27 ocakta yumurtlama testim pozitifti o gün görüşebildik sonrası yalan oldu.. bir de 2 gün öncesi görüşmüştük.halledemedik tatlım ya koyun can,kasap et derdinde olcaktı ,adamcağız hemen aldı eşyalarını stresliydi zaten gitti diyemedim yumos günüm diye :) nasip kısmet ama dün çift çizgi çıktı belirgin zaten ilişkinin bugün olması gerekir galiba 24-36 saat içinde çatlıyor ya...kaçırdık