evet ilk kez asılamaolmustum,cok umutlanmıstım ..
maleseff tutmadı,bebek beklerken kırmıızılar gelmişti
suanda önümüzdeki günlerin akısına bıraktım hicbisi yok
anladım canım.bu süreçler insanı elinde olmadan yıpratıyor.zamanı vardır elbet...belkı de hıc beklemedıgımız bı zamanda olur kısmet...ama umarım cok bekletmez:)
hosgeldin tatlımm
kusura bakma cnm giremedim iyiyim tatlim sen nasilsin aynen tatljm bana da cok iyi geliyor konusmak..
hosbuldum canmmmmmmmmmm
ne demek canım ,bildiğin gibi bende sizlerle konuşunca iyi geliyor.2 gün kaldı benimde ama test negatif cıktığı için umutlu değilim aslında da ama işte insan psikolojisi acaba mı demeden edemiyor gerçeği bilsede
bilgilendirme ;
Hamile kalma şansımızı nasıl artırabiliriz?
Eşinizin sigara tüketimini azaltması veya tamamen bırakması, C vitamini yönünden zengin gıdalar tüketmesi, bisiklete binmemesi, çok sıkı iç çamaşırı giymemesi ve çok sıcak banyo yapmaması önemli. Siz de ilişkiye girdikten sonra en az beş dakika pelvisiniz yukarıya eğimli olacak şekilde sırt üstü uzanın ve eşinizden size antidoksan deposu olan bir bardak çay getirmesini isteyin. Rahatlamak size iyi gelecektir.(alıntıdır)
ne demek canım ,bildiğin gibi bende sizlerle konuşunca iyi geliyor.2 gün kaldı benimde ama test negatif cıktığı için umutlu değilim aslında da ama işte insan psikolojisi acaba mı demeden edemiyor gerçeği bilsede
Aynen ya bende oyleyim negatif biliyom ama bekliyom yunede:18:
Antidoksandan içecekler ne oluyor cnmmm
1.)nrycck25 ********** ilk 1. hamişimizz
2).hayyee *********** 2.hamişimizz
3.)Brownim ************** 3. hamişimizz
4.) isyaann ************** 4. hamişimizz
darısı bizlerin basımızaaaaa
1.)nrycck25 ********** ilk 1. hamişimizz
2).hayyee *********** 2.hamişimizz
3.)Brownim ************** 3. hamişimizz
4.) isyaann ************** 4. hamişimizz
aminnnnnnnnnnnnn
Canimmmmm tebrik ederim çok sevindim canim benimmmmmmm yaaaaa2 gün önce olan 17 değerimm bugüm 56 çıktı kızlarr hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canimmmmm tebrik ederim çok sevindim canim benimmmmmmm yaaaaa
Canimmmmm tebrik ederim çok sevindim canim benimmmmmmm yaaaaa
Meral selam canim bisey soracaktim sana yazdim ama kimse gormediyumurtlamadan 10gun sonra idrarda sonuç çıkar demi?