- 6 Temmuz 2014
- 1.431
- 2.241
Şimdi ilaç dün bitti dün gece ağrılarım başladı ama daha çok batma şeklinde eğilip kalkarken falan bi kaç gün bekliyim mi diyono zaman bi kaç gün daha bekle canım sen bilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi ilaç dün bitti dün gece ağrılarım başladı ama daha çok batma şeklinde eğilip kalkarken falan bi kaç gün bekliyim mi diyono zaman bi kaç gün daha bekle canım sen bilirsin
sen bilirsin geçen sefer nasıl olmuştu aynı şeyleri yaşıyosan hemen git doktora değilse bekleyebilirsinŞimdi ilaç dün bitti dün gece ağrılarım başladı ama daha çok batma şeklinde eğilip kalkarken falan bi kaç gün bekliyim mi diyon
Geçen seferde test negatif di kan testi Dr tarlusal iç dedi rahim filmine gitcektim aklım fikrim ondaydi ilacı içtim bitti adet olmadım 1 hafta oldu hala gelmemişti so ra tekrar kan testi vee hamistim şok olmustum ne olduysa 10 içinde olmuştu 3 gün ilaç 1 haftada adet olmayı bekledim olmamıştı öyle ogrenmistim. .. şimdi de 15 günü buldu kan testi negatif di bende evdeki gebelik testlerinden yapıyodum sürekli ama hep negatiffff. . Sonra dedim ki bu böyle olmayacak nihal git sokturucu al iç yoluna devam et ve içtim ama ovulasyon testi almıştık oda hep silik çıkıyo acaba mi diye düşünüyorumsen bilirsin geçen sefer nasıl olmuştu aynı şeyleri yaşıyosan hemen git doktora değilse bekleyebilirsin
bende bikaç kere adete yakın ovulasyon testi yapmıştım bende silik çizgi vardı cnmGeçen seferde test negatif di kan testi Dr tarlusal iç dedi rahim filmine gitcektim aklım fikrim ondaydi ilacı içtim bitti adet olmadım 1 hafta oldu hala gelmemişti so ra tekrar kan testi vee hamistim şok olmustum ne olduysa 10 içinde olmuştu 3 gün ilaç 1 haftada adet olmayı bekledim olmamıştı öyle ogrenmistim. .. şimdi de 15 günü buldu kan testi negatif di bende evdeki gebelik testlerinden yapıyodum sürekli ama hep negatiffff. . Sonra dedim ki bu böyle olmayacak nihal git sokturucu al iç yoluna devam et ve içtim ama ovulasyon testi almıştık oda hep silik çıkıyo acaba mi diye düşünüyorum
Hadi ya bazen topiklerde çıkmaya devam ediyormuş diyolar bende boş yere umutlandim desenebende bikaç kere adete yakın ovulasyon testi yapmıştım bende silik çizgi vardı cnm
Gebelik testi mi kizz bede ovu testi yaptım hiç bişey anlamadim negatif ama nokta kadar koyulasti bozuk mu neKizlarr yaaa bu testler yanlis ciksa nu guzel olur az once test yaptim negatif..
Evet gebelik testi canim ya negatifGebelik testi mi kizz bede ovu testi yaptım hiç bişey anlamadim negatif ama nokta kadar koyulasti bozuk mu ne
Günün gecmismiydiEvet gebelik testi canim ya negatif
Pazr gunuydu... gunum...Günün gecmismiydi
Bu ay bişey yaptın mi canım ? bi kanda baktır 1 hafta doluncaPazr gunuydu... gunum...
Serphne kulnmstim 5 gun 1 taneBu ay bişey yaptın mi canım ? bi kanda baktır 1 hafta dolunca
Ee çatlama iğnesi oldunmu peki yum olmuş muSerphne kulnmstim 5 gun 1 tane
hm oralardada kar bol olur demi :) AMİN cnm .. ALLAHIM saglık huzur versin inş ..Vandayım canm ben memleketimde kars :) amin inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Igne olmadim cnm yum vardiEe çatlama iğnesi oldunmu peki yum olmuş mu
tatlım hadi inşallahh:) benim daha olmadı bakalım bu ay denicez tekrardan yine olmazsa şubatta tüp e başlicaz(Igne olmadim cnm yum vardi
BASIN SAGOLSUN MEKANI CENNET OLSUN TOPRAGI BOL OLSUN ...inşallah rabbım hepımızın yardımcısı olsun aslında bıde aşılama olmamın sebebı babamı kaybettım ve hayata tutunmakta zorlanıyorum babam torun sevgısını tadamadıkaybettıgım bebgımde hamıle kalıp ateslendıgımde babam hastaneye yetıstırdı başımda bekledı sabahlara kadar ellerıyle yemek yapıp yedırdı annemlerde kaldım hep bana baktı ellerıyle besledı kurtaj oldum dogum hanenın kapısında goz yaşlarıyla benı bekledi üzüntüdenı gunlerce uyumadı agladı.... dede olacagını duydugunda cok sevınmıstı en buyuk ve evlı olan kızı bendim... istıyorumkı anneme kardeslerıme umut olsun bebegım bana umut olsun bızlerı hayata baglasın oyuzden babamdan sonra daha cok cırpınıyorum anne olmak hayatta yasamaya devam etmek ıcın cok ıhtıyacımız var bebişe babam tadamadı torun hıssıni annem tatsın ıstıyorum yüzü gülsün istıyorum
Peki neden iğne vermedi dk canımIgne olmadim cnm yum vardi