- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
Kizlar bir sorum var yumurta catlamayip kist olusmussa regl olmuomusunz bn duzenli regl oluyorumda.. merak ettim..
canım sen regl oldunmu..kist bi kaç gün geciktiriyor regli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bir sorum var yumurta catlamayip kist olusmussa regl olmuomusunz bn duzenli regl oluyorumda.. merak ettim..
Vandayım canm ben memleketimde kars :) amin inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versinOlur inş cnm ben hep dua ediyrm sizlere siz nerde oturuyosunuz ki
Canım benim biçok kez ilaç kullandığım halde yumurtam çatlamadı ama adetlerim hiç gecikmedi tam zaamanında hatta bazen bikaç gün erken olduğu bile oluyodu.canım sen regl oldunmu..kist bi kaç gün geciktiriyor regli
Bende anlamadım ki tavuk gibi kaç kere yumurluyozokudum canım adet olmadınya düzenin bozuldu yenidenmi yumurtluyon acaba
Keşke hamile olsam ama sokturucu içtim bişeyde olur diyede korkuyorumhamilesin bence
korkma hiç bişe olmaz söktürücüyle hamile olanlar varKeşke hamile olsam ama sokturucu içtim bişeyde olur diyede korkuyorum
korkma hiç bişe olmaz söktürücüyle hamile olanlar var
benim bildiğim var başka bi topikde bi arkadaş vardı rahminde sorun vardı film değilde başka bişe yapılcaktı o ay sdet olmayı bekliyodu olmadı söktürücü verdi doktor içti ama hamileymiş doğum yaptı çokdanyok artık ciddi misiniz .. ağrı kesici içince düşen bebek söktürücü içince düşmez mi o zaman ben ağrı kesici içeyim boşa bekliyorum :
benim bildiğim var başka bi topikde bi arkadaş vardı rahminde sorun vardı film değilde başka bişe yapılcaktı o ay sdet olmayı bekliyodu olmadı söktürücü verdi doktor içti ama hamileymiş doğum yaptı çokdan
ağrı kesici parol veye minoset içebilirsin yüksek dozları bilemiyorumdoğrudur canım o zaman agrı kesici içmenin de zararı olmaz
Ya ben ilk hamileligimide sokturucu den sonra öğrendim ama düşük yaptım ya şimdi kafam karma karışık aynı şeyleri yaşamak istemiyorumkorkma hiç bişe olmaz söktürücüyle hamile olanlar var
inş. canım pozitif olur sonucun tekrar bi kan testi yapsın doktorun bide ultrosonla baksın daha garanti olur güzel haberler ver bizeburdan devam ediyim kizlar goguslerim aciyo ama uclarina dokundugum zamn dimdik cikiyo uclari bu ilk defa oluyo kasiklarim agriyo 2-3 gundr sik idrara cikiyorum. aksam yatarken katnimeziliyo acikiyorum .dun aksm esimle kahve iciyoduk cok sevdgim halde yarida biraktm tiksindm kokusu cok keskin geldi bunlard olunca iyice sardim yani Allahim sen yardim et umarim iyi haberin belirtileridr
Ya ben kan testinde negatif çıkmıştı evde de sürekli idrar testi yapıyodum negatif çıkınca adet olayım da tekrar tedaviye devam edeyim dedim içtim şimdide aklımda hep bu şüphe var kan testi ne de cesaret edemiyorum.. şimdi de tam kan testi vereyim diyorum sonra bi ağrı giriyo dur diyorum nihal geliyo yoldaiçme o zaman cnm bi kere öyle bişe yaşadıysan tekrar bi kan testi yaptırsan
o zaman bi kaç gün daha bekle canım sen bilirsinYa ben kan testinde negatif çıkmıştı evde de sürekli idrar testi yapıyodum negatif çıkınca adet olayım da tekrar tedaviye devam edeyim dedim içtim şimdide aklımda hep bu şüphe var kan testi ne de cesaret edemiyorum.. şimdi de tam kan testi vereyim diyorum sonra bi ağrı giriyo dur diyorum nihal geliyo yolda
insallah arkadsim ptesiye randevum var bu ay biraz degisk hissediyorum kendmi Allahim 1bucuk senedr ualarmla sana yalvariyorum kabul et hamdolsyn hicbi problemsizde yok Rabbim hayrlsiyla gonlumze gore versn inSallahinş. canım pozitif olur sonucun tekrar bi kan testi yapsın doktorun bide ultrosonla baksın daha garanti olur güzel haberler ver bize