- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 31
sen kac yasindasin? cnm ben 22 olcam nisan ayinda rabbim nasip ederse...amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn inşallah 17 temmuz evlilik yıldönümüz bizim hamile olarak kutlarız inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen kac yasindasin? cnm ben 22 olcam nisan ayinda rabbim nasip ederse...amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn inşallah 17 temmuz evlilik yıldönümüz bizim hamile olarak kutlarız inş
masallah yanaklari tombis tombis isir ye onu bitir ham ham yap kalmasin teyzesi allah sanada onun gibi tatli bir bebek versinbak bu resimdeki bizim tosuncuk
26 yaş benim.sen kac yasindasin? cnm ben 22 olcam nisan ayinda rabbim nasip ederse...
senin 22 yasına hamile olarak girersin sende inş cnmsen kac yasindasin? cnm ben 22 olcam nisan ayinda rabbim nasip ederse...
hımmm aynı hemen hemen herşey cnmins hamile olrak kutlariz .ya benimde kina tarihim 17 temmuz 2010 du..evlilik tarihim 24 temmuz 2010 du cnm
yok cnm lekelenme seklndeydi zaten hemen doktora gittik kesede kanama odağı gözükmedi bizde biraz rahatladık doktor ya ilişkiden yada agır bi işten ötürüdür dikkat et felan dedi bide progestan verdi sonra geçti zaten elh allah muhafaza ya böyle güzel kuzum 5 buçuk ay daha rahatım1 haftamı sürdü yoğunmuydu peki adet gününmüydü kanaman olduğunda bazı kadınlar adet görürmş hamileliğnde allah esirgesin canım
Iyicok sükür cnm bende napayım yagmurla
annemle ev arasında mekik dokuyorum ..
haklısın aslında ama halen tedirginliğim gecmiyo biraz fazla evhamlıyım galiba kücücük bi şeyde tedirgin oluyorum oksa 2li test yaptırdık temiz cıkmıs ama nıyeyse ben inanamıyorum acaba doktor mu söylemiyo diyorum yoksa doktor söylüyoda esimmi belli etmiyo diyorum galiba ben kafayı yiyorum
AMIN INSALLAHHHHyeni yıl hepimize hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar getirsin inşallah...
bebeksiz geçirdiğimiz bu seneyi de geride bırakıyoruz.heveslerimizin her ay gelen regl ile kursağımızda kaldığı, ''bu da mı gol değil'' dediğimiz bir yılı daha devirmiş bulunuyoruz.bez reklamlarına bile duygulanır hale geldiğimiz, yerli yersiz agresifleştiğimiz, ağlama nöbetleri geçirdiğimiz, eşlerimizle kavga ettiğimiz, hamile yada bebekli kadın gördüğümüzde kedinin ciğere baktığı gibi bakıp derince bir iç çekip aniden moralimizin dibe vurduğu bir yılı daha ömrümüzden gönderiyoruz.mağazaya gittiğimizde bebek reyonuna inip o minicik kıyafetlere saatlerce baktığımız hatta aldığımız, markette biz ped alırken o kadının bebek bezi almasına içimiz ezilerek baktığımız, komşunun bebeğini severken eve gelen seslerini hüzünlenerek dinlediğimiz bir seneyi daha bitiriyoruz.
dileğim şu ki rabbimden bizleri bu imtihanda sabırsız bırakmasın.isyandan korusun.hepimize mis kokulu bebeklerimizi tez zamanda hayrıyla sağlığıyla göndersin.evlerimize huzuru bereketi sevgiyi ve muhabbeti daim etsin.amin
masallah yanaklari tombis tombis isir ye onu bitir ham ham yap kalmasin teyzesi allah sanada onun gibi tatli bir bebek versin
günaydın canım amin inş..2014 'ün son günaydını kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 2015 bizim yılımız olsun inşallah Rabbimin izni ile
amiiiiiiiiinnn cnm inşallah hepimizin yüzü güler inşyeni yıl hepimize hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar getirsin inşallah...
bebeksiz geçirdiğimiz bu seneyi de geride bırakıyoruz.heveslerimizin her ay gelen regl ile kursağımızda kaldığı, ''bu da mı gol değil'' dediğimiz bir yılı daha devirmiş bulunuyoruz.bez reklamlarına bile duygulanır hale geldiğimiz, yerli yersiz agresifleştiğimiz, ağlama nöbetleri geçirdiğimiz, eşlerimizle kavga ettiğimiz, hamile yada bebekli kadın gördüğümüzde kedinin ciğere baktığı gibi bakıp derince bir iç çekip aniden moralimizin dibe vurduğu bir yılı daha ömrümüzden gönderiyoruz.mağazaya gittiğimizde bebek reyonuna inip o minicik kıyafetlere saatlerce baktığımız hatta aldığımız, markette biz ped alırken o kadının bebek bezi almasına içimiz ezilerek baktığımız, komşunun bebeğini severken eve gelen seslerini hüzünlenerek dinlediğimiz bir seneyi daha bitiriyoruz.
dileğim şu ki rabbimden bizleri bu imtihanda sabırsız bırakmasın.isyandan korusun.hepimize mis kokulu bebeklerimizi tez zamanda hayrıyla sağlığıyla göndersin.evlerimize huzuru bereketi sevgiyi ve muhabbeti daim etsin.amin.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn2014 'ün son günaydını kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 2015 bizim yılımız olsun inşallah Rabbimin izni ile
istanbula dün yağdı bugün yağmur yağdı hepsi gittikızlar buraya o kadar güzel kar yağıyor ki dün sabahtan beri durmadı maşallah bol bereketli bir yıl olur inşallah
valla bur 50 60 cm oldu nerdeyse halada yağıyor çok güzel kartpostal gibi oldu manzara Rabbim bir anda hertarafı beyaza boyadıistanbula dün yağdı bugün yağmur yağdı hepsi gitti
darısı başımızavalla bur 50 60 cm oldu nerdeyse halada yağıyor çok güzel kartpostal gibi oldu manzara Rabbim bir anda hertarafı beyaza boyadı