- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
amin canım inşallahBenimde sebebsiz infertilite gibi biseydi kafaya takmadigim ay oldu insallah bu yil bebisler snnelerini bulurda rahag ederiz :) darisi tum isteyenlere Rabbim yardimcimiz olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım inşallahBenimde sebebsiz infertilite gibi biseydi kafaya takmadigim ay oldu insallah bu yil bebisler snnelerini bulurda rahag ederiz :) darisi tum isteyenlere Rabbim yardimcimiz olsun
anladım canım allah korusun minnoşu dikkatli ol sende canım kendini yormayok cnm lekelenme seklndeydi zaten hemen doktora gittik kesede kanama odağı gözükmedi bizde biraz rahatladık doktor ya ilişkiden yada agır bi işten ötürüdür dikkat et felan dedi bide progestan verdi sonra geçti zaten elh allah muhafaza ya böyle güzel kuzum 5 buçuk ay daha rahatım
amin canım inş.Benimde sebebsiz infertilite gibi biseydi kafaya takmadigim ay oldu insallah bu yil bebisler snnelerini bulurda rahag ederiz :) darisi tum isteyenlere Rabbim yardimcimiz olsun
ne güzeldir şimdi oralar istanbulda bugün yağmur var biraz daha yağsaydı iyiydi barajlar dolardı barivalla bur 50 60 cm oldu nerdeyse halada yağıyor çok güzel kartpostal gibi oldu manzara Rabbim bir anda hertarafı beyaza boyadı
inşallah yağar 2 gündür çok güzel yağıyor valla yağdıkça içime acayip bir huzur geliyorne güzeldir şimdi oralar istanbulda bugün yağmur var biraz daha yağsaydı iyiydi barajlar dolardı bari
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnSlm canlar nasilsiniz bu yili 30 hamisle tamamlayamamisiz insallah 2015 te hamisler 100 u gecer burda bebislerimizin resimleri dolar insallah
Ya aslında öyle de belki ilacı felan vardır diye yaptiralim dedik yoksa bizimde niyetimiz yoktu yaptırmaya .. Bundan sonra bu tür testleri yaptrmayiz herhalde . Benimki boşa Evham işteIyi
Bence boşuna endiseleniyorsun canim ben hic test yaptirmadim hem kotude ciksa aldiracakmisin cevabin tabikide Hayır ise o zaman bence karninda ki bebegi nasil saglikla buyuturum diye dusun bence kendini bosuna uzme ben sadece aşılarimi ve şeker yukleme testini yaptiricam onun dışında diger testleri yaptirmayi düşünmüyorum bence hamileligin tadini cikar allah ne kismet ettiyse payimiza ne duserse istesekte istemesekte o olucak sukredip sabredip bekliyecez Kalbini ferah tut canim
Haklısın cnm ağrılarım oluyo niyeyse temizlik bana bakiyo kursta var nöbet felan bana dua et Cansu hayirliyla kucağımiza alalım inş .anladım canım allah korusun minnoşu dikkatli ol sende canım kendini yorma
ederim kübracım etmezmiyim sende bana dua et bacım allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahHaklısın cnm ağrılarım oluyo niyeyse temizlik bana bakiyo kursta var nöbet felan bana dua et Cansu hayirliyla kucağımiza alalım inş .
Hep dualarimdasin cnm .. Rabbim en kısa zamanda sanada tattirsin inşederim kübracım etmezmiyim sende bana dua et bacım allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
hayirlisi olsun cnm saglikla dogsun darisi basimiza bizlere dua etMerhaba bende aylardır bu topigi takip ediyorum ne okusam uygulamaya çalıştım biliyorum ne kadar zor ve stresli bir dönem burda okuduğum son yöntemle hamile kaldım. yakı ile hamile kaldım. Denemeye değer umarım işinize yarar
hakkinda herseyin hayirlisi olsun insallah cnm...birde bitkisel kurleri dene baya yararini gorenler var( alternatif tibba inaniyorsan tabii)merhaba kızlar bu ay 3. klomen kullanışımdı yum lar büyümemişti bile bugün adet oldum bakalım ne diyecekler bu ay ne yapacaz
Merhaba bende aylardır bu topigi takip ediyorum ne okusam uygulamaya çalıştım biliyorum ne kadar zor ve stresli bir dönem burda okuduğum son yöntemle hamile kaldım. yakı ile hamile kaldım. Denemeye değer umarım işinize yarar
merhaba canım bide iğneleri deneseya doktorun onlar daha etkili diye biliyorummerhaba kızlar bu ay 3. klomen kullanışımdı yum lar büyümemişti bile bugün adet oldum bakalım ne diyecekler bu ay ne yapacaz
evet canım viogro da yokkizlar yasy nerelerde ya coktandir yok