- 25 Ekim 2013
- 7.956
- 18.907
- 50
tedavin hayırlı olsun canımSlm canlar az önce catlatma ignemi oldum pazartesi onbirde opu yani toplama işlemi var dualarinizda unutmayın beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tedavin hayırlı olsun canımSlm canlar az önce catlatma ignemi oldum pazartesi onbirde opu yani toplama işlemi var dualarinizda unutmayın beni
Rabbim inş. yeni yılda bütün isteyenlere bebek nasip etsinBende adet oldum bugün umutlar çöpe
hayırlısı olsun canım pes etmek yok inş. yeni yıl yeni umutlar olsun hepimizeYine bana hasret.. bana yine hüsran var.. kanlı günler Eyvah
hoşgeldin cnm ne kadar kaldı bide tedavi görüyomuydunAdet tarihime cook az kaldi acaba test yapsammi cikarmiki yoksa hic test yapip merelimi bozmuyummu ki
masallah hamislerimize ..
nasılsınız kıscelerimm ..
dua eder, dua bekleriz ..
ewet tam ustune bastin ablam ayagini kaldirhoşgeldin canım fransalı ayşe mi
bu sene paris e gitmeyi düşünüyorum sence hangi ay ideal orada gezmek içinewet tam ustune bastin ablam ayagini kaldir
bence yaz aylarini tercih ederseniz daha guzel oluyor. gerci buranin havalari biraz tuhaftir ama yinede yazin haziran temmuz gibi super oluyor pariste gezmek...bu sene paris e gitmeyi düşünüyorum sence hangi ay ideal orada gezmek için
Hamd olsun Allaha prensesimle iyiyiz bugün saglik ocagina gittim aşı icin gün aldım 20 ocakta ilk aşıyı olucam insaallah agrisiz geçer.. sen nasilsin canım ?
amin Allah razı olsun gülüm.hadi bakalım yeni güzel günler güzel haberler müjdeler senle olsun insallah.güzel haberlerini okumak dileğiyle.duamdasınız canım.
iyiyim kuzum sen nasılsın.hep duamdasınız bacım...
Inşallah bebeğim inşallah
oy oy bu hamilelik haberleri beni neden bu denli yaraliyor yaaaa .... bir yanim uzuluyor, bir yanim onlar adina seviniyor , bir yanim ozeniyor , bir yanim kendini telkin ediyor .....
o yutkunmalar, kendini zar zor tutup ne diyecegini dusunmeler,kendini aciz beceriksiz gibi hissetmek, karsidakinin dusuncelerini yanlis anlamak , tavirlarini degistirip yapmacik gulusler ve sorular sorma calismalari ,karsindakinin ne sansli oldugunu dusunmek,ona hevesle bakmak, kiskanmak degilde imrenmek ,isyan degilde icinden bu mucize beni neden bulmadi ne zaman bulacak olacakmi demeler ...
bazilarinin planladigi ay hamile kalmasi sansmidir adaletmidir hakmidir kadermidir anlam veremiyorum.bana inandirici gelmeye bilir . bu bir mucize ama onlar neden bu kadar cabuk ve kolay elde ediyorlar ki?.....kafamda buna benzer cok farkli cevabini bildigim ama yinede sormaktan kendimi alikoyamadigim yuzlerce soru var. kizlar siz bu konuda ne dusunuyorsunuz ? Biliyorum RABBIM bizi siniyor belki hic olmayacak belki zamani gelince olacak ama neden biz bu kadar zorluk cekiyorken isteyip ayni gun hamile kalanlar cokmu sansli cokmu sevilen kullar cokmu temizler anlami nedir sizce?
(ayyyy kafayimi yedim ya sorgulamak bana dusmez ama ufff kiskancmi oldum ben yoksaaaaa)