- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
hayırlısı kıscem üzülme ..Bende hastlndm eses çim umutla beklemede yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı kıscem üzülme ..Bende hastlndm eses çim umutla beklemede yap
Bendende iyi kuzum hamdolsun buaralar sancım oluyo çok adet zamanimdaym ondan galiba diyorum devam ederse doktora gitcem
eses ben kistemiydim yaa tekrardan hamile kalmaya karar verdimde juzum
eses ben kistemiydim yaa tekrardan hamile kalmaya karar verdimde juzum
op tabiii ben sana yazmasam senin bana yazican yok hanfendi hic mi ozlemedin mi beni bakim sen ben seni ozledim bacim
Amen bee eses actirma bacim kutuyu soyletme kotuyu be yavvvvv kiz sizde yokmu calisma tembellik mi yaptiniz hala yok mu bebek canimyazdım ya tatlım gelmedi mi ki
cook özledim nerelerdesin kayıp balık sennn bakimm
Amen bee eses actirma bacim kutuyu soyletme kotuyu be yavvvvv kiz sizde yokmu calisma tembellik mi yaptiniz hala yok mu bebek canim
bizdede tik yok be canim bir sure ara verdik ama simdi calismalara yeniden devam doktora gittinixmi canim hic ben daha yeni gitmeye baslicsm
belirgin bir sorunun varmiydi kuzucum senin ben duzenli yumurtlsmiyomusum da progestan verdi bsna
Inşallah bebeğim inşallahhayırlısı kuzum üzülmek yok ..
yeni yılda bütün umutlar insallah bebislerimiz de gelir ..
amin Allah razı olsun gülüm.hadi bakalım yeni güzel günler güzel haberler müjdeler senle olsun insallah.güzel haberlerini okumak dileğiyle.duamdasınız canım.aman maşallah canım sağsağlim kucağınada alırsın inşallah... iyiyim bende tatlım adetim yeni bitti..yeni umutlar başlıycak işte ovulasyon testlerı ile takipteyim..dua et benım için cnm
masallah hamislerimize ..
nasılsınız kıscelerimm ..
dua eder, dua bekleriz ..
teşekkür ederim canımmHayırlı olsun kıscem Güle Güle giy
hoşgeldin canım fransalı ayşe miabla 04 ayse diye kayitliydim ya uyeligi iptal ettirdim. ama baktim olmuyor ozluyorum sizi tekrar geldim okuyorum rahatliyorum iyiki varsiniz