- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
iyi bakalım canım .. dua et bize de..dün akşam bende televizyon almaya gittim öldüm gülmekten yabendede biraz gaz yaptı şimdilik başka bişe yok
niyeki ne olduiyi bakalım canım .. dua et bize de..dün akşam bende televizyon almaya gittim öldüm gülmekten ya
tşkr ederim canm hayırlısı bakalım:)Geçmis olsn cnm bnmde net yok kaynvaldemlerde kaliyrm yemek yapamadigimdan.... hayirlsi canim bu ay olmazsa gelcek ay umut kesme k yok♥:)
İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDERkızlar günaydın hayırlı cumalar bu akşam saat 8 de dr randevum var bakalım prof a gideceğim ne diyecek hem merak ediyorum hem stresliyim
RABBİM BU MÜBAREK GÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YÜZLERİMİZİ GÜLDÜRSÜN İNŞ.RABBİM İSTEYEN HERKESE İÇİNDEDE BİZE NASİP ETSİN KARDEŞİMHerzaman duamdasiniz bebeğim bende kürtaj dan sonra 2 oldu korunmayi bırakalı geçen ay adet oldum kürtaj dan sonra bi kere adet oldum gerisi yok bu ay gelmedi kürtaj da 3 ayındayim dua eder dua beklerim hepinizden
niyeki ne oldu
nbr:) geldim
hayırlı cumalar ablos,sükür sen nasılsın ..hayırlı cumalar cnm hoşgeldin nasılsın
iyim canım çok şükürhayırlı cumalar ablos,sükür sen nasılsın ..
iyilik esesim bildiğin gbi iş ev senden nabergörüşemiyoruz uzun zamandır
amin canım ne güzel dua etmişsinAIIahım! Ben eIimden geIeni yaptım. EIimden geImeyenIer için eIIerimi sana açtım! Ömrümüzü, günIerimizi ve bu cumamızı mübarek kıI AIIah’ım bizIeri doğru oIabiIen ve de kaIabiIenIerden eyIe Ya RABBİM.
Hayırlı Nur'lu Cuma'lar
Amin canım benimRABBİM BU MÜBAREK GÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YÜZLERİMİZİ GÜLDÜRSÜN İNŞ.RABBİM İSTEYEN HERKESE İÇİNDEDE BİZE NASİP ETSİN KARDEŞİM