- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
ofiste bi kaç edebli edebsizgünaydın canım ne oldu kim sıktı canını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ofiste bi kaç edebli edebsizgünaydın canım ne oldu kim sıktı canını
ben gittigiyordan almıstım lopoquik marka içinde 26 tane falan vardı sanırsam Rabbim yardımcımız olsunarkadaşlar ovulasyon testi alıcam.kullananlar marka ve fiyatlarını yazabilir mi?bu ay denicem nasipse...
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/surelab-26-ovulasyon-testi-2-gebelik-kargo-140427201arkadaşlar ovulasyon testi alıcam.kullananlar marka ve fiyatlarını yazabilir mi?bu ay denicem nasipse...
merhaba ablacım bende 2 aydır yapıyodum pütürlü et parçası geliyodu adet günüm bugn dün yapım dedim yok boşluk gidiyo ileri yumuşacık o yüzden bi sorım dedim umut dünyası işte :)merhaba canım bende yapıyorum elle testi elime pütürlü et parçası depiyo gerçekten baya aşağıya inmiş oluyo adete yakın ve adet oluyorum bide ateş yöntemi doğru çıkıyo adetime bir iki gün kala ateşim düşüyo benim
:) geldimiyi ettin cnm arada gel sohbetleriz :)
inş. canım hadi bakalım inş. olmazsın senden haber bekliyorummerhaba ablacım bende 2 aydır yapıyodum pütürlü et parçası geliyodu adet günüm bugn dün yapım dedim yok boşluk gidiyo ileri yumuşacık o yüzden bi sorım dedim umut dünyası işte :)
inşallah ablacım :)inş. canım hadi bakalım inş. olmazsın senden haber bekliyorum
Herzaman duamdasiniz bebeğim bende kürtaj dan sonra 2 oldu korunmayi bırakalı geçen ay adet oldum kürtaj dan sonra bi kere adet oldum gerisi yok bu ay gelmedi kürtaj da 3 ayındayim dua eder dua beklerim hepinizdenederım tatlım .. şuan adetımın 4. gunundeyım cnm geçen ay prolaktınım yuksektı dun testı tekrarladım çok şükür düşmüş..dua et yıne hamıle kalıyım cnm
Ins cnım ya ısyan etmyorum ama ck üzlym artk ck nzman olck bzm bzen öle bı aglyorumkı anlatamam
arkadaşlar ovulasyon testi alıcam.kullananlar marka ve fiyatlarını yazabilir mi?bu ay denicem nasipse...
Herzaman duamdasiniz bebeğim bende kürtaj dan sonra 2 oldu korunmayi bırakalı geçen ay adet oldum kürtaj dan sonra bi kere adet oldum gerisi yok bu ay gelmedi kürtaj da 3 ayındayim dua eder dua beklerim hepinizden
Evet canım kurtajdan sonra ilaçla oldum bunuda bekliyom bekliyom gelmiyo gelmeyecesi testlerde negatif. He az önce sinir oldum kocise ya ben çikolata sosu dedim gitmiş puding almış bide laf ebeligi yapmiyomu cildirtiyo beni yarın misafirim var hazırlık yapcam adam dalga geçer gibi konuşuyo ya nasıl yetişecek offf offf sinirden ağlayasım var ya bıktım artık herseyden yaahhh cnm hep öyle üzülüyoruz bızde bıgun gulucez ınsllah..bizim içinde o mutlu son gelıcek kucaklıycaz bebeklerımızı ınsallah..bende oyle geçen benımde ağlayasım geldı ağladım ağladım halıme guler oldum artık
cnm ben laboquıck aldım 30 ovulasyon 5 gebelık testı 29 tl
ahh cnm düşükten sonra butun dengemız alt üst oldu inşallah bebıs yoksa adet olursun bır an önce doktora gıttınmı..düşükten sonra bende ılacla adet olmustum bu ayda 45 gunde fln geldı adetım
anladım cnm .. desene bu ay umut dogdu sizlere ve de bizlere kuran okumayı blyosan Meryem suresine basla derim ben .. bende hamile kaldığım ay okumuştum o sureyi .. gün boyunca ama bitmeden hamile olduğumu öğrendim elhederım tatlım .. şuan adetımın 4. gunundeyım cnm geçen ay prolaktınım yuksektı dun testı tekrarladım çok şükür düşmüş..dua et yıne hamıle kalıyım cnm
bende şimdi okuyorum meryem suresini genelde her perşembe akşamı ve cuma günü okurum. Rabbim herkesin dileklerini gerçekleştirsinanladım cnm .. desene bu ay umut dogdu sizlere ve de bizlere kuran okumayı blyosan Meryem suresine basla derim ben .. bende hamile kaldığım ay okumuştum o sureyi .. gün boyunca ama bitmeden hamile olduğumu öğrendim elh
hayırlı cumalar canım hoşgeldin nasıl gidiyo soğan kürüHAYIRLI CUMALAR KIZLARRRRRRRRRR
hayırlı cumalar canım hoşgeldin nasıl gidiyo soğan kürü
bendede biraz gaz yaptı şimdilik başka bişe yokhoşbulduk canım. ne değişim olacak bilmiyorum ama bende hiç tık yok şu an. hiç midem bulanmadı normal su içer gibi geliyor bana
hayırlı cumalar canım hoşgeldin inş. güzel haberler verirsin bizekızlar günaydın hayırlı cumalar bu akşam saat 8 de dr randevum var bakalım prof a gideceğim ne diyecek hem merak ediyorum hem stresliyim