infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

sankı adet olmıcam gbı bı hıs var cnm blmyorumkı:KK6:

bnde bnde:KK55::KK55:

cnm bn de hc hamıle kalmadım adet gunu gttım kan verdım 5ın uzerı herzmn hamılelık demek bnmkıde 6.89 du ama aksamına adet oldum buna kımyasal denıyo :KK30:

inşallah cnmmm yapsanaaa bi testttttttt :KK52:

nefis nefis afiyet olsun kzlarrrrr:KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56::KK56:
gız sen tavuk plavı tek basınamı yıcen bayılırım bna yok miiiiiii acep:KK39:
Rabim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin kızlarrrrrr :KK16::KK16::KK16:
bebeklerimizde gelsin tam olsun yuvamızın neşesi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amın hayatım aminnnnnnnnnnnn 2 kısılık soframz 3lensın kıslar aminnnn ezn okunyo:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK14:

bi gelse sıpalar isim koymak kolayyyyyyy :KK52::KK52::KK52::KK52:

hele bı gelsın varya onun totsunu ısrcam pamuk mınıkcık ayaklarını ısırcam. dsunsene ayak parmkları mınıcık buzulmus aglarkn agzını buzmelerı falan nekadar gzel olsa bı her anını cekcem:KK55::KK55::KK55:

Ali,Elif,Mustafa,zeynep,zehra :KK24::KK24::KK24::KK24:

:KK1::KK1::KK1: senın ısımlerını yerım..demek ıkı erkek 3 kız ıstıyorsunn heee :KK53::KK9:

yapmaktan korkuyorum cnm ya 6 gun once yaptım ckmadı

bnmkıde hazr kız olursa ela berıl erkek olursa samed

cnm 6 gun önce erkendı çıkmaması nrmal hadı bı cesaretttttttt :KK52: kız ben senden meraklıı :KK9:

ben aslında 12 kız bebek istiyorummmmmmm :KK9::KK9::KK9::KK9:
ama eşiimin oğlu soyadını tasısın diye 2 tane de onun için yazdım :KK9::KK9::KK9:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:KK1::KK1::KK1: senın ısımlerını yerım..demek ıkı erkek 3 kız ıstıyorsunn heee :KK53::KK9:

cnm 6 gun önce erkendı çıkmaması nrmal hadı bı cesaretttttttt :KK52: kız ben senden meraklıı :KK9:

X