- 10 Ekim 2014
- 1.252
- 2.704
- 40
Belki gelmez gelmesin inşaallah kuzuum öpüyorum seni allaha emanet cnmm iyi geceleramin kıscem,benimde geldi gelcek ..
Allahım dualarımızı kabul etsin insallah ..
iyi geceler kuzum ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki gelmez gelmesin inşaallah kuzuum öpüyorum seni allaha emanet cnmm iyi geceleramin kıscem,benimde geldi gelcek ..
Allahım dualarımızı kabul etsin insallah ..
iyi geceler kuzum ..
eger bebis yoksa kirmizilar gelsede agrilardan kurtulsan bir an once benim gibi kus olsan ben rahatladim bugunher yerim ağrıyor
adet geldi gelcek offfffff
Oyle tabi Rabbim yazarsa kim onunde durabilir..belki dogal yolla olur cnm bende annemi hamil olarak gordum dun aradim soyledim bugun hastalandim nasip
Ooooooof offffff bizlerede hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbiiimmmOyle tabi Rabbim yazarsa kim onunde durabilir..
Bnde farkttim kotu bi niyet asla yok icimde ama duzelt diyemedim :) bide sen ikiiz fln diyince bu ruyanin ustune..ole kalsaydi dedim sakasina...hahhahahhahhaha kavga ediyomusuz yok bende iki tane isterem
Benim ilk kez 32 gün de geldi biraz sancılı geçiyor ama ilaçsız geçiyorumeger bebis yoksa kirmizilar gelsede agrilardan kurtulsan bir an once benim gibi kus olsan ben rahatladim bugun
burdayım esesım konusmalarınızı okuyorum amma knuştunuzz heee
AMINNNNNN kuzum AminnnOoooooof offffff bizlerede hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbiiimmm
Iyi gecelerrrr balimcanimiyi gecelerr kızlarrrrrrrrr gece kuşlarııı doluşmuşşşşşşşş
aynen abla ya sorma gece mahfoldum sabaha karsi istifra ettim midem bulaniyordu sancidan delirdim ilac almadimBenim ilk kez 32 gün de geldi biraz sancılı geçiyor ama ilaçsız geçiyorum
gelmesinleeerr sende hamiş ol hayırlsııylaa inşallah canım :) 3. aya 5 haftam kaldı gün sayıyıorum nerdeyse
eşimin de değerleri sınırda ama normal yolla olur diyo dr lar. şuan ankara da bi yere gitmeyi planlıyorum ismini vermem belki sorun olur ama dr mehmet erdem.artık daha bilgili kişilerle görüşmek tedavi olmak istiyorum. inanırmısın filme 500 lira verdik ama dr 5 dk bile dinlemedi bizi.hele o acı tarifsiz dua ederek girdim içeri ama masada allahım canımı al dedim. ne yapacağımı bilmiyorum. 2 ay sonra izne çıkcaz sonra iznimiz yok onun için 2 ay deneyim belki filmin faydası olmuştur olmazsa da 2 ay sonra aşılama yaptırıyım diyorum
insallah cnm ,evet cok yogunum ..
kafamı dagıtmaya calısıyorum ama olmuyor ..
dünden beri aşırı bi baş ağrım var , adet gelcek ..
offf hastane işini babamlar direk tüp yaptırın diyor ..
tekrar doktora gitcez ama ne zmn .. saol birsenim ..
kıscelerimmmmm sonucumu aldım beta hcg 3.22 yarın testi tekrarlıycaz dr normalde bu buda negatif sayılır yani 0 ila 5 arasında cıkan sonuclar negatif sayılıyomus umut vermiyorum dedi ama yarın tekrarlayalım bana dua edin ne olur degerim yukselsin en 5 hamiş sayılıyomu ALLAHIM duamı geri cevirme ne olur yarın burda hamileyimmmmmm diye bagırayım ne olurrrrrrrr
Ayse senin yas kacti canim yaso ya abla diynce mrrk ettim :)aynen abla ya sorma gece mahfoldum sabaha karsi istifra ettim midem bulaniyordu sancidan delirdim ilac almadim
Burda herkese umut vermeye çalışıyorum çünkü umutsuz olmaz gel yüreğine söz geçir. Her ay aynı umutlar umutların boşa çıkışı. Hadi ben 4 aydır bu işle uğraşıyorum ya sizker ya evlatlarini kaybedenler. Allahım yuregimize evlat acısı yasatmasin sağlıklı mutlu bebekler nasip etsin inşallah. İçim dolup taşıyor annemi babamı ablami özledim. Bende boluda gelinim ailem istanbulda. Cocuklugumu ozledim tek derdim ödev sinavlar olsaydı keşke büyümek ne zor. En zoru herkes hamiş arkadaş çevremde icime atıp gülmek o kadar acıtıyor ki. Allahım bu ay bizlerede nasip etsin inşallah lütfen. ...AMINNNNNN kuzum Aminnn
seni seviyorum bitanem..
cıkıyordum begenilerin gelince cıkamadım ..
burasıda olmasa kiminle dertlesip konuscaz cnm ..
Sabaha kadar cise gittim bu ay 3 gündür ilk kez iki kasigim birden ağrıyor allahım yardımcımız olsun kuzummaynen abla ya sorma gece mahfoldum sabaha karsi istifra ettim midem bulaniyordu sancidan delirdim ilac almadim