Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben de 8.gun. Çektirmiştim ama bence heemn başlayın çalışmalara çünkü gebe kalma ihtimali yüksek oluyo filmden sonra ilaç zaten sıkıntı yaratmaz yani doktorum öyle demişti bana
İyi gecelerrr canım benimmmiyi geceler kızlar
İyi gecelerrr canım benimmm
Canim oyle sallama bn sana sole solim benim ablam ebe.. bu isi dr kdr olmasada cok iyi bilio ve bu aksam konustum 4 ymurtam var catlatma ignesi olmzsam nolur vuct onlari yok edermi dedim catlarlar mi... bi bayanin vucdu 1 en fazla 2 yumurta icin nadir catlatma fln..ilac kullanip fazla yumurta oldugunda catlamayabilir kiste donebilir ve Allah korusun o kistler tupleri tikayabilir ve bidaha hic yumurtlamamaya kdr gidebilio dedi...bnce bunu aklinda tut o kdr basit degil bu islerin dr kontrolunde gercklesmesi gerekio bn her ay tahlil yaptiriom.. dikat et kendine..ewet cnm haklisin benimde5 yil oldu bende ugrasiyorum hemde gurbette cok zorluk cekiyorum 5 yildir ailemi hic gormedim herkes zorluk cekiyor beterin beteri var bunada sabir biraz cnm rabbim bizi siniyor sukur ediyorum.kistler her kadinda oluyor en fazla 3 adet doneminde temizleniyor takma cnm sureci hepimiz yasiyoruz bebegim oluruna birak iyi yapiyosun bende kisti dusunerek tedaviyi birer ay ara vererek gidiyorum.bugun adet oldum yarin rndvum var bakalim asilama yapicakmiyiz bilmiyorum hayirlisi olsun kus gibiyim dun sancidan boguluyordum saglik cok onemli ya
Ayyyyyyy....Butun erkekler ayni olmak zorundami ya herseyle ugrasan ben kendini naza ceken ,yorulan ,"yeter seytan diyo olmazsa olmasin "diyen O .bunlari anlamak zor vallah allah bizlere yardim etsin bol bol sabir versin guc versin sifa versin
Ayy bana umut oluyosumuz varya inşallah yarın olumsuz bısey duymam dua edin bana çok heyecanlıyımcanım bir arkadaşın 4 çıkmıştı doktor ümitlenme demişti şimdi bebei 1 yaşında
Hadi insllhhhhhhhh.... inslh canimcanım hemen hemen aynı benide yas 27 3yıldır evliyiz 2yıldır korunmuyoruz ve 2 yıldırda tedaviye gidip geliyoruz canım kullanmadığım ilaç kalmadı işte bu ay ikinci aşılamayı yaptık bakalım bekliyoz
inşallah hamişsindir canım benimm inş bize mijdeli haberler verirsin canım benimmm küçükte olsa bizim için öyle ihtimaller var vee imkansız değil canımmm inş hayır haber alırsınArkadaşlar.. küçük bi ihtimal da olsa doğal yolla hamile kalmış olabilir miyim
29.12. bat iki gündür karnimin en alt tarafında kasılmam oluyor ve o en alt taraf sertleşti
Ayy bana umut oluyosumuz varya inşallah yarın olumsuz bısey duymam dua edin bana çok heyecanlıyım
bunlari biliyorum dktrmumada guveniyorum benim hic oyle sorunlarim olmadi sadece bir kez dediki kucuk kist yapabilir korkma adet olunca dokulur sonra bakariz buyume ihtimali varsa o ay ara veriyoruz cnm oyle yani kafama gore zaten bisey yapamam recetesiz igne ilac alinmiyorki ...sadece seni motive etmeye calisiyorum sen nasil istersen oyle yap mucizene kavus kimseyi tanimiyorum burda dert ortagiyiz bilgi ve meraklarimizi paylasiyoruz isine karismiyorum nolur yanlis anlamaCanim oyle sallama bn sana sole solim benim ablam ebe.. bu isi dr kdr olmasada cok iyi bilio ve bu aksam konustum 4 ymurtam var catlatma ignesi olmzsam nolur vuct onlari yok edermi dedim catlarlar mi... bi bayanin vucdu 1 en fazla 2 yumurta icin nadir catlatma fln..ilac kullanip fazla yumurta oldugunda catlamayabilir kiste donebilir ve Allah korusun o kistler tupleri tikayabilir ve bidaha hic yumurtlamamaya kdr gidebilio dedi...bnce bunu aklinda tut o kdr basit degil bu islerin dr kontrolunde gercklesmesi gerekio bn her ay tahlil yaptiriom.. dikat et kendine..
Nihalcim hadi canim inslh sevindir bizi ...yarin...Ayy bana umut oluyosumuz varya inşallah yarın olumsuz bısey duymam dua edin bana çok heyecanlıyım
Canım dualarımız seninle ALLAHIMMM hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah güzel haberler alırsın canım benimAyy bana umut oluyosumuz varya inşallah yarın olumsuz bısey duymam dua edin bana çok heyecanlıyım
yasy hastalanmis ayni gunde kirmizi kart yedikdelfn ********** ********** 12 aralık beklemede
birsenimmm ******** ******** 13 aralık beklemede
yasy ********** ********** 13 aralık beklemede
Eses07 ******** ******** 14 aralık beklemede
hoppacuppa ******** ****** 14 aralık beklemede
Bukeetbuket ******** ******* 14 Aralık beklemede
kahve_delisi ******* ******* 15 aralık beklemede
kivikusu ********* ********* 15 aralık beklemede
Asi8189 ******** ******* 17 Aralık beklemede
yasy hastalanmis ayni gunde kirmizi kart yedik