meyvesiz ağacın dibinde oturmazsa oturmasın.. belki meyve veren ağaçtan daha hayırlı bir ağaç vardır.Herkes herşeyti söyler biz neler gördük neler duyduk öyle insanlarla görüşme bir daha art niyetli ise
insallah cnm :)AAMIIIINNN ...........CNM HEPIMIZ SEVINELIM INSALLAHHH
cahil cnm ..
birsey bildiginden degil ..
ama cok kırıldım ve üzüldüm ..
Alanda verende Allah .. buna inancım tastamam ..
aa o nasil soz ele gune niye rezil oluyomusuz esracim allah herkese bi dert hastalik veriyor hem cocuk olmassa dunyanin sonu degil cnm bir suru sevenimiz ailemiz en onemliside esimiz var cnm hayat yasamaya deger herseye ragmen omur kisa .inanki cocuk bizi cennete goturmiycekki.bugunleri degerlendirmeliyiz cocukla ugrasinca ibadet bile edemeyecegiz firsat olmayacak bile .bazi insanlar ne konusacagini bilmeler ortamina gore davranmayanlar var haklisin ama belkide sen yanlis anladin doluyuz ya ustune alinmissindir konuyu bilmiyorumda ele bakma olacak sevinecegiz insallahbu arada seni telkin ediyorum ama listeye eklermisin cnm benim kirmizilar yeni geldi erken oldum suan kararsizim yarin doktoru ariyayimmi asilamaya cesaret edemiyorum sankiiiiiii bende senin gibi bir asilamayla kaldim ya ne yapayim hic bilmiyorum.
canım bence onlara güvenme bende yapmıştım ikinci çizgi çıkıyo gerçekten ama adet oldumKızlar selam çok ilginç bişey oldu..topiklertin birinde ovulasyon testi ile hamileliğini öğrenenler olduğunu okmuştum.can sıkıntısından biraz da test yaptım ovulasyon testi ve 2. çizgi silik de olsa çıktı .yumujrtlamamaın üstünden 8-9 gün geçti ysa ki...hamile olabilir miyim ki? fikri olan var mı
ya muhatap olma şöyle insanlarla..sen meyve verdin de ne oldu sanki.içi çürük ağaçtan meyve mi çıkar.
amin inşallah benim gibi misafir kabul etmicen (Allahın gücüne gitmesinde akrabayı ziyaret iyi de bu devir dedikodu kazanı gibi) akrabaymış yok şöyleymiş yok lise arkadaşıymış yok üniversite yok çocukluk oohhh kafam rahat misssshaklısın cnm ..
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın cnm ..
cnm dualarımız senınle hayırlı haberlerle gel inşallahhhh
ohhh gezentıı hem çok gezıyon hemde misafirin hıc eksık olmuor..
benımde adet belırtılerım var geç yumurtladığım ıcın onumuzdekı pazar fln beklıyorum adetı bakalım nezaman gelır..sen doktor işini naptın kuzum ihmal etme çok boşladın bak bız hep doktorlardayız derdımıze deva arıyoruz sende başla ıyı bı yerde tedavıe cnm arkdaşım benım
merhaba cnm hoşgeldin ağlama neden ağlıyosun bak en azından sorunun çözülmüş belkde hemen hamile kalırsınmerhaba kızlar nasılsınız? uzun bi aradan sonra yine burdayım ama kötü haberle geldim aranıza. 3 gün önce rahim filmi çektirdim.yok böyle bi acı.çok zor geçti hala kanamam var.sonuç olarak ta 1 tüpüm kapalı çıktı.saçma sapan biyere gitmişim dr düzgün bi açıklama yapmadı.önce belki kendini kastığın için kapalı çıktı dedi sonradanda senin doğal yolla zor olur aşılama yapalım dedi.moralim çok bozuk 4 gündür ağlıyorum
amin inşallah benim gibi misafir kabul etmicen (Allahın gücüne gitmesinde akrabayı ziyaret iyi de bu devir dedikodu kazanı gibi) akrabaymış yok şöyleymiş yok lise arkadaşıymış yok üniversite yok çocukluk oohhh kafam rahat missss
herkesle iyi olamazsın canım hayatın kanunu bu... tam iyi olursun bi kötülük bulursun sonra iyi olmaktanda vazgeçersin.ben herkesle iyi olayım derken , kendimi yıpratıp üzüyorum sanırım ..
merhaba kızlar nasılsınız? uzun bi aradan sonra yine burdayım ama kötü haberle geldim aranıza. 3 gün önce rahim filmi çektirdim.yok böyle bi acı.çok zor geçti hala kanamam var.sonuç olarak ta 1 tüpüm kapalı çıktı.saçma sapan biyere gitmişim dr düzgün bi açıklama yapmadı.önce belki kendini kastığın için kapalı çıktı dedi sonradanda senin doğal yolla zor olur aşılama yapalım dedi.moralim çok bozuk 4 gündür ağlıyorum
Buraya burdaki sevgili kizcelerim icin en icten mis kokulu opucuklerimi birakiyorum.. sizleri seviyorum..
Rabbim gonlumuzde olani hakkimizda hayirli eyleyip nasip kismet eylesin inslhhhh
Sabirla Bekleyelimmm ;
Gorelim Mevlam Neyler Neylerse Guzel Eylerrr...
herkesle iyi olamazsın canım hayatın kanunu bu... tam iyi olursun bi kötülük bulursun sonra iyi olmaktanda vazgeçersin.
çok katıyım artk bende eskiden herşeye ağlardım.. 1,5 yıllık evliyim annemler yürüyerek 20 dk her o evden çıktığımda ağlıyorum.Biliyorum ki bundan 5-10 sene sonra annem babam beni o kapıdan uğurlayamayacak..Hayattaki tek kaygım ve üzüntüm bu.. gerisi insanlar insancıklar tam anlamıyla oyuncak gibi geliyor olsa da olur olmasa dasanırım cook haklısın .. :)
çok katıyım artk bende eskiden herşeye ağlardım.. 1,5 yıllık evliyim annemler yürüyerek 20 dk her o evden çıktığımda ağlıyorum.Biliyorum ki bundan 5-10 sene sonra annem babam beni o kapıdan uğurlayamayacak..Hayattaki tek kaygım ve üzüntüm bu.. gerisi insanlar insancıklar tam anlamıyla oyuncak gibi geliyor olsa da olur olmasa da
cnm sen 15 ocak yaz bakalim ne olacak erken oluyorum gerci ama belli olmaz
aaayyyy cok haklisin ya ben onuda yapamiyorum kiymetini bilin aileniz yaninizdaymis super doya doya gidiyosundurçok katıyım artk bende eskiden herşeye ağlardım.. 1,5 yıllık evliyim annemler yürüyerek 20 dk her o evden çıktığımda ağlıyorum.Biliyorum ki bundan 5-10 sene sonra annem babam beni o kapıdan uğurlayamayacak..Hayattaki tek kaygım ve üzüntüm bu.. gerisi insanlar insancıklar tam anlamıyla oyuncak gibi geliyor olsa da olur olmasa da