- 6 Temmuz 2014
- 1.431
- 2.241
Iyim canım senden naberselam kızlarrr nsılsınızz ne var ne yokkkkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyim canım senden naberselam kızlarrr nsılsınızz ne var ne yokkkkkk
gönül ablayı bilmiyorum ama ayşe ablam oldu :)))önceden gönül abla vardı bende ayşe abla olayım
amin canım aynen ailecek çok yıprandık Rabbim yardımcımız olsun ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar öpüldünüz
evet inşallah tedaviye gerek kalmadan hamiş kalırım bizimde 19.cu ayımız rabbim bizleri daha fazla bekletmesin inşallah
Iyim canım senden naber
kolay gelsin tatlım görüşürüzkızlar yemek hazırlamam lazım görüşürüzz
Hayirli yolculuklar canimm.kızlar ben 2 gün yokum annemlere gidicem adanaya hepinizi çok öptümmm yolaçıkıcam 1 saata hepinizi çok öptüm allaha emanet olun
Bildiğim kadarıyla 1500 tl canımaşılama ile ilgili fiyat bilen yok mu kızlar
Ben Hollanda da yaşıyorum canım burda mecburi aile Sigorta'sı var her ay sigortayı ödüyoruz ama hastahaneler hiç para ödemiyoruz laparoskopi oldum o biraz özel oldu onun için 500€ gelecek 250€ sigortam ödiyecek 250€ de benCanim ora neresi. Hic mi para odenmiyor
Bugün canım ama adet olmadım çok ağrıyor kasıklarım Karnım belım kopuyo test yaptım bugün koskocaman tek çizgigörüşürüzz ablaaa
inşallah cnm tek duamız o..yenı yılda hepimiz anniş oluruz inşallah
iyidir tatlım ..adet gunun nezamandı
Tutmamis midir cok tedirginim ya daha yarin 1 hafta olacak meraktan catliyacagimUsutuyoruz masada canim bnmde 2 sindede akintim oldu 1. De dahada cok
Ah bitanem ah ne olcaz biz böyle benimde test koskoca bir tek çizgi içim o kadar dolu o kadar sıkışık ki şu içimizdeki yangını sondursun Rabbim ... bize bu yolda dayanma gücü versin..kizlaarrr.. kizcelerimm .. nisan ayi ile dolu dolu 28 yasinda olucam 4. Yilimizdayiz ve 31. Ayimizzz .. nolucak..
bazen vazgecme istegi geliyor.. bir noktaya takildim hayat akip gidiyor..vazgecme dusuncesinden sonra sunlar geciyor kalbimden yuregimden.. bn hic o hissi bilmeden mi olucem karnimda bebegimi hissedip tasimadan mi esime tatli tatli hamis nazi yapamadan mi esimle ona alisveris heycani..aile olmak.. bir cocugun en sevileni olmak ve onu karsiliksiz sadece sevmek..
ilk zamanlar kime benzicek diye konusurduk.. erkek kiz farktmez saclari kivircik olsun derdim.. erkek olmasina daha sicak bakardim... simdi hepsi bir kenara .. saglikli sihatli eli ayagi duzgun hayirli bir evlat olsun.. kizsa kiz erkekse erkek hayrlisi neyse ikiz mesela..
eyer oglum olursa adi bile hazir hemde 1 bucuk yildir fln..
vazgecmekte zor.. vazgecememekte artik benim icin.. nolucak olucakmi cok merak ediyorum..
Bugün canım ama adet olmadım çok ağrıyor kasıklarım Karnım belım kopuyo test yaptım bugün koskocaman tek çizgi
Olumlu dusun canim stres yapma inslh.. tutar.Tutmamis midir cok tedirginim ya daha yarin 1 hafta olacak meraktan catliyacagim
Amin canim Amin.. Amin..Ah bitanem ah ne olcaz biz böyle benimde test koskoca bir tek çizgi içim o kadar dolu o kadar sıkışık ki şu içimizdeki yangını sondursun Rabbim ... bize bu yolda dayanma gücü versin..
Normal adet gununude bekle bi bakalim cnm.. bnm adet gunu geldi test yapamadim onun icin 2 sindede zaten adet zamani gelmzse test ile degil tahlil yaptirmaya git canimKızlar aşılamamın 12.günü idrarda negatif cıktı